ISO-FUJI – YAMAMOTO NUTRITION

85.00лв.199.00лв.

Наличност: Наличен

Iso-FUJI ® е хранителна добавка на основата на суроватъчен протеин, изолирана чрез ултрафилтрация и микрофилтрация с кръстосано Volactive® Ultra Whey XP качество. Подходящ е за спортисти, които се занимават с тежка физическа активност.

Изчистване
Код: Няма Категории: , Етикет:

Описание

Iso-FUJI ® е хранителна добавка на основата на суроватъчен протеин, изолирана чрез ултрафилтрация и микрофилтрация с кръстосано Volactive® Ultra Whey XP качество. Подходящ е за спортисти, които се занимават с тежка физическа активност.

Протеинови фракции (% протеин)

Бета-лактоглобулин 50 – 60

Гликомакропептид 15 – 20

Алфа-лакталбумин 15 – 20

Говежди серумен албумин 1,0 – 2,0

Имуноглобулин G 1,0 – 2,0

Имуноглобулин А 0,1 – 1,0

Лактоферин 0,1 – 0,5

Протеините допринасят за растежа и поддържането на мускулната маса.

Продуктът е обогатен с витамин В6, който се бори с умората, и естествения храносмилателен ензим бромелаин. Суроватъчните протеини съдържат аминокиселини с разклонена верига (BCAA).

Изолираният суроватъчен протеин (WPI, Whey Protein Isolate) е най-чистата форма на суроватка.

Микрофилтрацията е най-скъпият процес за изолиране на протеинови добавки на суроватъчно-протеинова основа, но е и този, който най-добре запазва целостта и наличието на биоактивни протеинови фракции, които определят качеството на протеина. Суроватката, получена в първия етап на ултрафилтрация, се пренася от апарат, който, използвайки мембранна филтърна система, продължава с по-нататъшно прогресивно филтриране, чрез което се елиминират други нежелани частици, включително минерали, липиди и лактоза. Микрофилтрираните протеини са 99% неденатурирани и задържат всички важни биоактивни пептидни фракции на неденатурирана суроватка.

Iso-FUJI® НЕ съдържа колаген с други елементи, които променят качеството или биологичната стойност на продукта.

Какво означава сертифицирането и суровината Volactive® UltraWhey XP?

Volac ® е референтна реалност в сектора на млекопроизводството и животновъдството, както и най-големият производител на хранителни суроватъчни протеини за приложения в начина на живот в Европа, който е спечелил абсолютна репутация новаторска компания в производствените технологии и развитието в областта на храненето.

Техническият и научен екип на Volac се основава на четиридесетгодишното наследство на компанията при обработката на суроватка и използването на авангардни техники за ултрафилтрация. Продуктовата гама Volactive ® се ражда от използването на най-новите сложни технологии за сушене на мембраната и спрея, които ефективно стабилизират протеиновото вещество, намалявайки денатурацията на протеина до абсолютен минимум, като по този начин осигуряват получаването на суроватъчни протеини с изключително добри хранителни профили в сравнение с други протеинови препарати, получени с други методи за обработка, които компрометират стабилността.

„Volac ® официално сертифицира и гарантира съдържанието на хранителни протеини Yamamoto ® .“

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Допълнителна информация

Разфасовка

2 000 грама, 700 грама

Вкусове

Бисквитка, Ванилия, Диви плодове – йогурт, Кокосов шоколад, Лешник, Шоколад

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ISO-FUJI – YAMAMOTO NUTRITION“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…