💰 СПЕСТИ ПАРИ С НАМАЛЕНИТЕ ЦЕНИ НА ЛЮБИМИТЕ ТИ ПРОДУКТИ В КАТЕГОРИЯ "ТОП ПРОМОЦИИ" ОЩЕ СЕГА! 💰
Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

Фитнес упражнения за поддържане на форма и тегло

Здравейте на всички читатели на yamamoto.bg. Аз се казвам Жаки и имам удоволствието в поредица от статии, да разкажа за моята собствена подготовка: как тренирам, как се храня и какви добавки Yamamoto Nutrition ползвам. Днес ще се фокусирам върху фитнес упражненията, с които поддържам и надграждам формата си. И вярвам, че с примера си ще помогна на много млади момичета, да не изпадат в крайности и да тренират по-правилно.

Премахване на целулит – мисия възможна

Що е то целулит и какви са съветите за премахване на целулит?

Целулитът е състояние на кожата, при което нейният релеф се нарушава вследствие на неравномерно натрупване на подкожна мастна тъкан. Така наречената „портокалова кожа” засяга до 90% от жените след преминаването на пубертета и 10% от мъжете. Целулитните натрупвания се локализират в зоната на бедрата, ханша и корема, но много често могат да засегнат и задната част на ръцете.

Трябва ли да ползват креатин жените?

Креатин често се смята за нещо само за тези, които са сериозно посветени на фитнеса, проследявайки всеки макрос и вдигайки тежко. Въпреки че добавките с креатин са популярни за подобряване на производителността, като креатин монохидрат, мнозина смятат, че ползите от него са само за мъже, които посещават фитнес зали, или са свързани само с изграждането на мускули и увеличаването на обема.

Креатин за жени обаче има и той крие много потенциални ползи за дамите – особено тези, които искат да подобрят своите тренировки и цялостното си здраве. Прочетете, за да видите как тази аминокиселина може да осигури допълнителния тласък, който търсите.

Как да подобрим хидратацията си в целулитните зони?

В тази публикация ще обясним подробно какви са проблемите с циркулацията изобщо, какво е задържането на вода и целулита и откъде идват причините? Както и: ще разкриваме какви хранителните добавки и натурални екстракти ще помагнат, за да се поддържа здравето на вените и капилярите ви. Тествано и богат споделен опит … да започваме?

Протеините на прах са само за културисти? Нека разбием това невярно твърдение още сега!

Почти сме сигурни, че сте чували това „твърдение“ поне веднъж! Нали? Проблемът наистина е реален и идва от хора, които нямат опит и познание по тази тема … това е причината да съществуват всъщност невярните твърдения.

От друга страна, ние приемаме тези „теми“ като повод да се даде не контра, а повече аргументи и насърчаване да се ползват проетини на прах, ето, вижте ги и тях:

Менструация – описание и практически съвети около месечния цикъл на жената

Менструацията е процес в женския организъм, при който след изхвърляне на неоплодена яйцеклетка настъпва кръвотечение от ендометриума (матката). Всеки месец от яйчниците се отделя по една узряла яйцеклетка, като този процес се нарича овулация.

Количка Затвори