Сертификати с буква "А"

AjiPure ® 

Ajipure ® Ajinomoto  е патент за качество на аминокиселините, за гарантиране на максимално възможното ниво на ефективност на добавката за целите на определени спортове и специфични моменти отиндивидуалното развитие на всеки човек. Следоперативно възстановяване, захранване на организма със полезни суровини и др. Повече за сертификата за качество, четете тук.

Продукти:

Сертификати с буква "B"

Bodybalance ®

Bosybalance ® Bioactive Collagen Peptides ® (BCP) са състав от различни специфични пептиди, оптимизирани за специфични физиологични ползи. Пептидите са получени от силно контролиран производствен процес на колаген, който се определя от условията на хидролизация. В резултат на това GELITA Bioactive Collagen Peptides ® се различават по физиологична функционалност. Те са оптимизирани за максимално стимулиране на човешките типове клетки, участващи в биосинтезата на колаген. Повече за сертификата за качество, четете тук.

Продукти:

Сертификати с буква "V"

Volactive ®

Volactive ® UltraWhey Velicious ® е специално разработен суроватъчен протеинов концентрат на прах, който може да се използва в ежедневни продукти, включително сладолед обогатен с протеин, протеинов шоколад, протеинови пълнежи за диетични бисквитки и т.н. Volactive ® е стандарта за най-висок клас протеини на прах, които гарантират клетъчно усвояване на пептидните компоненти във пудрата тук.

Продукти:

Разделът ще се развива в движение!