За нас

Ние сме Yamamoto TEAM Bulgaria – официален и лицензиран вносител на целия продуктов каталог добавки, функционални храни и аксесоари на компанията Yamamoto Nutrition.

Италиански бранд, който използва най-добрите японски и интернационални суровини за всички свои продукти.

Клинично качество и споделени сертификати за качество. 

Кои са YAMAMOTO NUTRITION?

В подкрепа на атлети и спортуващи хора от 2012 г. насам!

Yamamoto Nutrition е компания, която осигурява най-висококачествените хранителни добавки на милиони фитнес ентусиасти и спортисти по целия свят.

Yamamoto Nutrition се стреми да произвежда достъпни, но в същото време висококачествени продукти. Това е причината за кратко време Yamamoto Nutrition да се превърне в един от лидерите в производството на качествени хранителни добавки. 

0 К
обслужени клиенти
0 K
доставени поръчки

Висококачествени суровини

Yamamoto Nutrition използват клинични източници за всички свои продукти!

Топ рейтинг и доволни клиенти

Потребителите по цял свят са доволни! А причината е, че високият клас продукти работи!

Доверие от доказани имена в спорта

Компанията трупа доверие сред все повече атлети от всички спортове, както и спортуващи за здраве хора!

Посланици Yamamoto TEAM:

Сами Хоссни

"Уча и мотивирам хората да са
по-последователни
в действията си!"

Избрах Yamamoto Nutrition, тъй като лично хората зад този бранд познавам и те са наистина доказани специалисти.
 
Продуктите – какво да кажа за тях? Страхотни! Използвам съм и други марки, за лични цели, но тези на Yamamoto се отличават още при първия прием. Протеин на прах, предтренировъчни формули, витамини, минерали, глутамин, инсулиноподобрители… всичко е на топ ниво!
Радослава Тодорова – Рори

"Бъди във форма
цяла година!"

Аз съм Рори – майка на пълен работен ден, мотиватор, професионален фитнес треньор, човек, който търси баланса между спорт, личен живот и работа с хора, които искат промяна. Промяна в навиците, нагласите, промяна в себе си!

Като част от Yamamoto Team Bulgaria, аз заявявам гордо, че ние можем да ти помогнем да промениш всичко това като ти дадем съвети за хранене, прием на хранителни добавки и идеи за зареждащи, ефективни тренировки.

Фитнесът е моята страст и от личен опит знам, че той има силата да променя животи! Ще те направи по-силен, по-уверен, по-издръжлив и определено, по-щастлив!

Управа и мениджмънт Yamamoto TEAM Bulgaria:

За нас

Роден в гр. Стара Загора. Майстор на спорта по културизъм и фитнес. Член на Управителния съвет на Българската федерация по културизъм и фитнес. Управител и треньор в СК "Кобра" и "Биг Бой Шоп" ООД. Магистър по "Стопанско управление и мениджмънт" към Икономически университет гр. Варна.

Тихомир Трифонов - Управител & Съдружник

Роден в гр. Варна. Дългогодишен уелнес консултант и фитнес ментор - треньор. Създател на бранда BelchoHristov.Com. Управител в "Биг Бой Шоп" ООД. Магистър по "Биология" към Софийски университет "Св. Кл. Охридски" гр. София.

Белчо Христов - Управител & Съдружник
За нас

Aтлети Yamamoto ТЕАМ Bulgaria:

Партньори на Yamamoto ТЕАМ Bulgaria: