SALI MINERALI – YAMAMOTO RESEARCH

39.99 лв.

Наличност: Неналичен

Sali Minerali е:

✔️ минерални соли и микроелементи

✔️ от съществено значение за перфектната хидратация на тялото

✔️ подпомага функционалността на имунната система и защитните сили

✔️ подпомага психологическата функция и образуването на нервни импулси

✔️ укрепва костите и скелета

✔️ участва в механизмите на енергийния метаболизъм

✔️ всеки съдържащ се минерал е в своята най-бионалична форма

✔️ осигурява оптимално усвояване на всички минерали

✔️ съдържа M76CoralMinerals коралов калциев карбонат, лесно усвоим от тялото

✔️ произвежда се по най-екологичния начин

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

От постоянните изследвания на екипа за научноизследователска и развойна дейност на Yamamoto се роди Sali minerali, хранителна добавка в удобни сашета за разтваряне във вода, полезна за гарантиране на нуждите на тялото от микронутриенти, важни за здравето. Формулата е внимателно проучена, за да намали чувството на умора и умора и появата на мускулни крампи, да допринесе за нормалната психологическа и мускулна функция, да насърчи минерализацията на зъбите и костите и да нормализира електролитните потоци, упражнявайки важно действие върху клетъчните мембрани.

Продуктът се състои от магнезиев бисглицинат, калий в цитратна форма, витамин С, натрий, цинк и калциев карбонат, получени от коралин калций M76Coralminerals® и има освежаващ вкус на лимон. Какво е Sali minerali Sali minerali е добавка Yamamoto Research, разработена, за да отговори на различни нужди за благосъстояние, подходяща както за спортисти, които искат да подпомогнат възстановяването на минерални соли след интензивни тренировки, но също така и за тези, които се нуждаят от помощ за възстановяване на енергията и противодействие на изтощението и умората. в допълнение към подпомагането на тялото при справяне с климатичните промени, свързани със сезонните промени. В удобни сашета за разтваряне във вода, минералните соли са важен съюзник за поддържане на добро състояние през всички сезони, полезни са и за имунната система и за гарантиране на енергия и защита на клетките, противодействащи на оксидативния стрес.

Всеки елемент от формулата е избран да работи в синергия с останалите компоненти, винаги с цел поддържане на идеално здравословно състояние. Всъщност микроелементите имат много специфични роли за тялото: нека видим подробно действието на тези важни добавки. Калий: добавката на калий под формата на цитрат, избрана да осигури максимално усвояване, може да има различни ползи за здравето. Като цяло през горещия и влажен летен период и след обилно изпотяване е полезен за попълване на загубената солна квота. Но калият изпълнява няколко функции в тялото: участва в механизма на мускулна контракция, допринася за баланса на течностите вътре и извън клетките и помага да се поддържа кръвното налягане под контрол. Дори след заболявания като повръщане и диария, добавките с калий могат да бъдат полезни за възстановяване на телесния баланс. Магнезий: за този минерал е избрана бисглицинатната форма, т.е. тази с най-голямо доказателство по отношение на бионаличност и абсорбция. Магнезият е важен за осигуряването (заедно с калция) на здравето на костите, благодарение на действието си срещу костна ерозия. Освен това спомага за поддържането на нормален сърдечен ритъм, помага при стресови ситуации и лошо настроение и регулира тонуса на гладката мускулатура. Може също така да подпомогне тялото за механизмите за синтез на протеини и за поддържането на нормален енергиен метаболизъм.

Витамин C: Сред най-известните витамини, аскорбиновата киселина често се използва за профилактика на обикновена настинка. Всъщност той участва в поддържането на имунната система, снабдява клетките с енергия и в същото време ги предпазва от ефектите на оксидативния стрес, действайки като мощен антиоксидант. Освен това се бори с бактериални инфекции, участва в синтеза на колаген, като по този начин допринася за здравето на съединителната тъкан на кожата и се намесва в процеса на заздравяване на рани и изгаряния, както и допринася за образуването на червени кръвни клетки. Натрий: регулира преминаването на течности и хранителни вещества вътре и извън клетките и участва в предаването на нервните импулси. Има го и в костите, където представлява резерв, от който тялото може да се възползва в случай на необходимост от регулиране на рН на кръвта. Помага на тялото да разпределя водата в тялото и регулира кръвното налягане и обема. Цинк: това е основен минерал за растежа, способен да противодейства на действието на свободните радикали благодарение на своята антиоксидантна активност и също така се използва за намаляване на симптомите на настинка. Той също така участва в нормалната когнитивна функция, синтеза на ДНК, плодовитостта и поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта. Формулата е завършена с коралов калциев карбонат M76Coralminerals®, извлечен от фосили на морски корали: калцият е минерал, който участва в изграждането на скелета и костната тъкан, зъбите, хрущялите и съединителната тъкан като цяло. Осигурява нормална сърдечна дейност, регулира проводимостта на нервната и мускулната тъкан, участва в поддържането на здравето на клетъчните мембрани, намесва се в хемопоезата и поддържа функционалността на имунната система. Произхождащ от корали, той съдържа различни минерали и микроелементи, които се комбинират, за да изпълняват основната функция, а именно укрепване на костите, зъбите и поддържане на нормалната мускулна функция. Освен това събирането на коралов калций се извършва в съответствие с правилата в полза на опазването на околната среда и следователно не представлява опасност за морската екосистема.

  • Предимства на нашата добавка или заащо да приемате Sali minerali?
  • Подпомагане на електролитния баланс;
  • Попълване на физиологичните състояния след прекомерно изпотяване;
  • Контраст на умората и умората;
  • Допринася за нормалния енергиен метаболизъм;
  • Намалява появата на мускулни крампи;
  • Допринася за нормалната психологическа функция;
  • Подпомага имунната система.

Кога и как да го приемате?  Разтворете едно саше (5 g) в 200 ml вода, разбъркайте добре и приемайте веднъж на ден. При интензивни тренировки се препоръчва да се приема в края на тренировката или по време на нея, за възстановяване на нормалните физиологични функции. Обикновено се препоръчва да го приемате сутрин или рано следобед, за да осигурите на тялото физическа и психическа енергия, за да посрещне деня.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “SALI MINERALI – YAMAMOTO RESEARCH”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *