KAMIKAZE – 400 ГРАМА / 22 ДОЗИ

(8 клиентски отзива)

89.99 лв.

Наличност: Наличен

Kamikaze осигурява:

✔️ за преди тренировка реди Л-цитрулин, редуциран глутатион, креатин монохидрат и аминокиселини с разклонена верига (BCAA) 

✔️ с добавен Л-тирозин, l-таурин, бета аланин и кофеин

✔️ идеалната напитка за задоволяване на основните нужди на спортиста, за да извлече максимума от представянето

✔️ антикатаболна и енергизираща функция, когато се приема преди и по време на физическа активност

✔️ повишава физическото представяне по време на повтарящи се дейности с висока интензивност и кратка продължителност

✔️ помага за подобряване на концентрацията и повишаване на бдителността

Склад №: 24090089 | Партида: M20348 | Срок на годност: 06/2025

Разфасовки:

Описание

Kamikaze e хрранителна предтренировъчна добавка, състояща се от революционната нова технология CNOP-1™. Този продукт е съставен от възможно най-висококачествени и чисти съставки, за да помогне за максимално постигане на тренировъчна ефективност.

Технологията CNOP-1™ – съкращение от Concentrated Nitric Oxide Precursor – се характеризира с различен начин на зачеване и поддържане на стимулация с азотен оксид. В подкрепа на това е публикувано официално научно изследване, което демонстрира мощната му ефикасност.

Този продукт се състои от съставки с възможно най-високо качество и чистота, за да помогне за постигане на максимална ефективност по време на тренировка. При разработването на Kamikaze, изследователите на Yamamoto® се фокусираха върху механизмите на стимулиране на азотен оксид.

Подобряването на този механизъм може да доведе до големи ползи, както по отношение на мускулния растеж, така и по отношение на възстановяването след тренировка. Kamikaze е формулата преди тренировка за тези, които искат и изискват повече…много повече! CNOP-1™ съдържа L-цитрулин, креатин монохидрат, L-левцин, бета аланин, L-изолевцин, L-валин, таурин, L-тирозин, намален L-глутатион (Setria®) и кофеин, които заедно подпомагат стимулирането на азотен оксид и по този начин създава наситен с кислород кръвен поток в скелетните мускули, както и намалява млечната киселина и по този начин осигурява незаменима подкрепа за вашето спортно представяне. Kamikaze е първата предтренировъчна тренировка на Yamamoto, съдържаща тази нова формула.

Революционен продукт във всяко отношение, за тези, които търсят най-доброто в хранителните технологии. Kamikaze е първата предтренировъчна програма, съдържаща тази нова формула. Съдържа кофеин (200 mg/дневна доза).

Допълнителна информация

Вкусове

Портокал

8 отзива за KAMIKAZE – 400 ГРАМА / 22 ДОЗИ

 1. Кирил Янков

  Здравейте , с какво бихте ми препоръчали да комбинирам този продукт , тренирам 5 пъти в седмицата , бих искал да се възстановя ефикасно след интензивна тренировка. Поздрави!

  • Belcho Hristov (потвърден клиент)

   Здравейте, възстановяването започва с приема на този продукт, а можете да приложите всичко, свързано с трофичните профдукти, протеини на прах (от растителен, през телешки – с натурален креатин в него, суроватка изолат – с BCAA`s и глутамин в доза). Но това все пак зависи от диетата ви и какво наистина там ви липсва.

 2. denisthemess_1986 (потвърден клиент)

  Здравейте.
  Брутален kick по време на интервални тренировки! Мога да натиска повечко, а усещането е, че е можело още малко.
  Дълго действие и страхотно усещане за стомашен комфорт.
  Задължителен продукт!

  • Belcho Hristov (потвърден клиент)

   Радваме се за споеделеното! 😉

 3. Tuna

  hello are you have a store or franchise in bulgaria. how can ı get it

  • Belcho Hristov (потвърден клиент)

   Write us on [email protected] for more info.

 4. Александър Ангелов (потвърден клиент)

  Напоследък постоянно ме питат “ какво взимаш?“ и „как така не използваш „химия“? “ Винаги започвам с този продукт, който ми беше препоръчан от Белчо. Разбирам защо. Осигуряване на сила дори при тренировки на гладно.
  Препоръчвам го от ден 1.

 5. ipanev008 (потвърден клиент)

  Не дразни стомаха, идеален дори за тренировки на гладно.

  С добавката на креатина и редица полезни за активния човек вещества към формулата на продукта + комбинация с правилен режим = резилтатите са винаги на лице !
  Силно препоръчвам на колебаещите се.

 6. Васко

  Невероятен креатинов комплекс! Качвам чисто, имам сила и за мен това е най-добрият продукт!

 7. Климент

  Хубави отзиви, а как се приема точно(колко преди, след тренировка), колко време и дали трябва да се правят почивки от него?

  • Belcho Hristov (потвърден клиент)

   Приема се точно, като се ползва мерилката във всяка кутия – равна загребка в 200 мл вода, 30 мин преди физически занимания, като час преди тпзи прием дозата протеин и въглехидрат чрез диетата трябва да са в съотношение 50 на 50%. Колко време – докато не сбъденете целта си. Почивки не се правят от никои продукти, защото те при правилна стратегия на тренировки и хранене, просто помагат и резултатите идват. Ще починете ли от резултати? 🙂 Аз не познавам такива хора. 🙂

 8. kliment.velev (потвърден клиент)

  Здравейте,
  Днеснес ми дойде Kamikaze и имам питане.
  От около 2 месеца вземам бабини зъби капсули и ще има ли някакъв проблем да ги вземам с този продукт или стават излишни? И другия въпрос дали самия продукт е достатъчен без да вземам допълнително креатин?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…