Volactive ® – защо тази суровина е най-добра в света?

Volactive ® UltraWhey Velicious ® е специално разработен суроватъчен протеинов концентрат на прах, който може да се използва в ежедневни продукти, включително сладолед обогатен с протеин, протеинов шоколад, протеинови пълнежи за диетични бисквитки и т.н. Volactive ® е стандарта за най-висок клас протеини на прах, които гарантират клетъчно усвояване на пептидните компоненти във пудрата.

Volactive ® суровините, използвани в продуктите протеин на Yamamoto Nutrition е висококачествен суроватъчен протеин изолат, съдържащ средно 94% протеин. Това е най-доброто решение, където превъзходната висока протеинова производителност е ключова.

Volactive ® - златен стандрат сред протеините на прах

Той е с ниско съдържание на мазнини, лактоза и минерали, като същевременно е много питателен, което ги прави идеален за обогатяването на протеини в различни приложения. 

Използвайки специализирани техники за обработка и ненадминати индустриални познания, гамата Volactive ® предлага естествени суроватъчни протеини, които не са денатурирани и са пълни с всички протеинови фракции.

Tова прави протеина абсорбируем (усвоим), без да създава в стомаха ви чувство на подутост и газове.

Volactive ® - в глобалната мрежа по света:

Volactive се произвежда с помощта на най-новата технология за мембранно филтриране и сушене чрез разпръскване. Процесът използва ниска температура и налягане, за да запази целостта на протеина и по този начин да оптимизира хранителната стойност и физичните свойства на протеина.

Ангажиментът за иновации в обработката означава, че има непрекъснати инвестиции в научната и изследователска част от процеса и развойна дейност и технически ресурси, които гарантират, че оставаме в челните редици на тези технологии. Споделят от компанията, която държи този патент за качество на протеиновите пудри. 

Продукти Yamamoto с патент Volactive ®

СЕРТИФИКАТИ ЗА КАЧЕСТВО

на суровините на Yamamoto Nutrition