PROMO | СПЕСТИ -15% ОТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ С КОД BEAST ДО 30 ЯНУАРИ, 23:59:59!
Безплатна доставка за физически клиенти при поръчки над 100 лв
суплементация

Правилно хранене и суплементация за бойци | Семинар

На 03.02.2022 година, в град Варна се проведе поредния Senshi турнир за бойци от различни спортни дисциплини. Отличителното на тазгодишната програма, която включва и подготвителен лагаер за бойците е специална покана, за лекция семинар, на тема „Пълноценно хранене & суплементация за възстановяване за бойци“.

суплементация

YAMAMOTO NUTRITION С НОВО ЛОГО

Yamamoto Nutrition представиха преди дни своето ново лого и той е доста интересно! Някои, го опреличиха с това на Mitsubishi, други като доста Японско … забавлявахме се всички на тези сравнения, но истината е, че този малък ъпдейт пасва на 100% с всички ново, което се очаква от бранда и ние от Yamamoto TEAM Bulgaria, скоро ще ви го представим.
суплементация

Yamamoto TEAM Bulgaria – част от мрежата на Yamamoto Nutrition World Wide

Изминаха много трудн 2 години за всички нас, от екипа на Yamamoto TEAM Bulgaria! Ставаме свидетелеи на безпрецедентни поскъпвания на продукти, суровини, логистиката става все по-трудна и тромава … но ние не се предадохме.

Заради всички наши клиенти, заради любовта ни към тези продукти, положихме неимуверни усилия, с работа и доказахме, на нашите партньори от Италия – Yamamoto Nutrition, че заслужаваме място сред най-добрите. И ние вече сме част от световната мрежа на Yamamoto Nutrition World Wide!

суплементация

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 02.2022

Здравейте приятели на Yamamoto Nutrition и на всички фенове на кросфита в България! Имаме възможността да ви зарадваме с чисто новите специализирани кросфит продукти на бранда, които ще обезпечат най-накрая вашето търсене за кросфит резултати: фокус, енергия и издръжливост, вижте защо.
суплементация

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 01.2022

Здравейте приятели на Yamamoto Nutrition. Имаме възможността да ви зарадваме първи с няколко нови и наистина чудесни формули продукти, които поръчахме и с които сме заредени, ето ги и тях:
суплементация

Мариян Димитров от Yamamoto TEAM Bulgaria подписва с Bellator MMA

Скъпи приятели, щастлив съм да споделя с Вас. че след години на усилен труд, лишения и огромно търпение от днес вече официално съм боец на Bellator MMA.
суплементация

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 12.2021

Здравейте приятели на Yamamoto Nutrition. Имаме възможността да ви зарадваме първи с няколко нови и наистина чудесни формули продукти, които поръчахме и с които сме заредени, ето ги и тях:
суплементация

Грабни подарък с всяка твоя поръчка!

Ние искаме да ти подаряваме, всеки път, а ти искаш ли? Не са нужни условия, просто се запознай при каква поръчка, всеки път, какъв подарък ще получаваш!
суплементация

НОВА СЕРИЯ ПРОДУКТИ YAMAMOTO – NEIL HILL APPROVED

Здравейте на всички! Бързаме да ви споделим, че в ичключително кратък срок ще имаме в наличност чисто новата серия на  Yamamoto Nutrition – тази на Neil Hill (доказан треньор и личност, част от екипа на компанията!

Количка Затвори