💰 СПЕСТИ ПАРИ С НАМАЛЕНИТЕ ЦЕНИ НА ЛЮБИМИТЕ ТИ ПРОДУКТИ В КАТЕГОРИЯ "ТОП ПРОМОЦИИ" ОЩЕ СЕГА! 💰
Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

Yamamoto TEAM Bulgaria с два златни и един сребърен медал

Два златни и един сребърен медал спечелиха състезателките на СК „Кобра“ (Стара Загора), клуб представляващ нашият бранд Yamamoto TEAM Bulgaria, при участието си на най-силния турнир „Купа Classic Fitness“, който се проведе във град Варна, през изминалия уик-енд. Треньор и главен виновник за тези отличия е Тихомир Трифонов и Деян Стоев – респективно треньори на Жаклин и Даниела.

Горелката на мазнини Lipoxan – с по-добра формула

Lipoxan – вашият любим продукт ще бъде наличен до дни, след почти 24 месеце отсъствие! Yamamoto Nutrition наскоро ни зарадваха с тази новина, след като обявиха пред всички свои представители по лакации и държави по света, че Lipoxan New Formula е налична за заявки и в продажба. И ние, от Yamamoto TEAM Bulgaria реагирахме светкавично и очакваме първата партида продукти до броени дни!

Yamamoto TEAM Bulgaria с уникален семинар за Coca-Cola HBC

През изминалия месец февруари, ние участвахме, защото бяхме поканени, на семинар пред всички служители на Coca-Cola HBC. Темата и причината за нашето участие е, служителите на Coca-Cola HBC да получат полезни и правдиви насоки за хранене, спорт и важни лайфстайл съвети за подобряване здравето на всеки.

Ние нямеше как да не участваме, защото самите ние предложихме, в семинара, да бъдат споменати именно продукти на бранда, които и ние лично ползваме в нашето ежедневие и да покажем, че всъщност продуктите на Coca-Cola всъщност не са чак толкова вредни, колкото някои хора се опитват просто да ги изкарат. Сами се убедете в следващите редове.

Мариян Димитров с участие на Senshi

Senshi е международна професионална промоция на бойни гала вечери. Организира спортни събития по правилата на Професионалната лига на Kyokushin World Union – по правилниците KWU SENSHI, KWU Full Contact и KWU Open, както и по кикбокс, муай тай, карате киокушин. Първото издание на веригата се провежда във Варна на 23 февруари 2019 г.

Правилно хранене и суплементация за бойци | Семинар

На 03.02.2022 година, в град Варна се проведе поредния Senshi турнир за бойци от различни спортни дисциплини. Отличителното на тазгодишната програма, която включва и подготвителен лагаер за бойците е специална покана, за лекция семинар, на тема „Пълноценно хранене & суплементация за възстановяване за бойци“.

YAMAMOTO NUTRITION С НОВО ЛОГО

Yamamoto Nutrition представиха преди дни своето ново лого и той е доста интересно! Някои, го опреличиха с това на Mitsubishi, други като доста Японско … забавлявахме се всички на тези сравнения, но истината е, че този малък ъпдейт пасва на 100% с всички ново, което се очаква от бранда и ние от Yamamoto TEAM Bulgaria, скоро ще ви го представим.

Yamamoto TEAM Bulgaria – част от мрежата на Yamamoto Nutrition World Wide

Изминаха много трудн 2 години за всички нас, от екипа на Yamamoto TEAM Bulgaria! Ставаме свидетелеи на безпрецедентни поскъпвания на продукти, суровини, логистиката става все по-трудна и тромава … но ние не се предадохме.

Заради всички наши клиенти, заради любовта ни към тези продукти, положихме неимуверни усилия, с работа и доказахме, на нашите партньори от Италия – Yamamoto Nutrition, че заслужаваме място сред най-добрите. И ние вече сме част от световната мрежа на Yamamoto Nutrition World Wide!

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 02.2022

Здравейте приятели на Yamamoto Nutrition и на всички фенове на кросфита в България! Имаме възможността да ви зарадваме с чисто новите специализирани кросфит продукти на бранда, които ще обезпечат най-накрая вашето търсене за кросфит резултати: фокус, енергия и издръжливост, вижте защо.

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 01.2022

Здравейте приятели на Yamamoto Nutrition. Имаме възможността да ви зарадваме първи с няколко нови и наистина чудесни формули продукти, които поръчахме и с които сме заредени, ето ги и тях:

Мариян Димитров от Yamamoto TEAM Bulgaria подписва с Bellator MMA

Скъпи приятели, щастлив съм да споделя с Вас. че след години на усилен труд, лишения и огромно търпение от днес вече официално съм боец на Bellator MMA.

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 12.2021

Здравейте приятели на Yamamoto Nutrition. Имаме възможността да ви зарадваме първи с няколко нови и наистина чудесни формули продукти, които поръчахме и с които сме заредени, ето ги и тях:

Грабни подарък с всяка твоя поръчка!

Ние искаме да ти подаряваме, всеки път, а ти искаш ли? Не са нужни условия, просто се запознай при каква поръчка, всеки път, какъв подарък ще получаваш!

НОВА СЕРИЯ ПРОДУКТИ YAMAMOTO – NEIL HILL APPROVED

Здравейте на всички! Бързаме да ви споделим, че в ичключително кратък срок ще имаме в наличност чисто новата серия на  Yamamoto Nutrition – тази на Neil Hill (доказан треньор и личност, част от екипа на компанията!

Количка Затвори