КАТЕГОРИЯ „ПРОТЕИНИ“
Тук ще откриете всички протеин продукти на Yamamoto Nutrition, Alphazer и One Protein – от животински протеини до веган формули. От концентрат формули до изолат произведения на индустрията – включително и био протеини от най-висок клас.

Протеините са един от 3-те основни макронутриента, те имат многобройни функции в човешкото тяло и са незаменими за протеиновия синтез, мускулния растеж и пластичната функция.
В контекста на спортните добавки, протеиновите добавки играят основна роля, за да позволят на спортистите и спортистите да постигнат своите протеинови нужди, които често са много високи и варират в зависимост от размера на тялото и тренировката.

Те също са важен източник на аминокиселини, незаменими и разклонени, и могат да бъдат получени както от животински, така и от растителни източници. Различни научни референтни дружества, като Американския колеж по спортна медицина, препоръчват прием на протеини между 1,2 и 2 g/kg телесно тегло/ден за спортисти, като дори достигат квоти от 2,2-2,5 g/kg телесно тегло/ден за силов спорт или бодибилдинг спортисти, за разлика от препоръчителното количество за здрави заседнали хора (0,8 g/kg телесно тегло/ден).

Очевидно тези променливи са субективни и също зависят от продължителността и интензивността на спортната активност. В този раздел можете да изберете най-добрата формула, която да отговаря на вашите нужди: можете да намерите протеини, отговарящи на всички изисквания: за вегани, без глутен и без лактоза, получени от различни хранителни източници, с висока биологична стойност и лесна смилаемост.

Показване на 22 резултата