ULTRA WHEY COMPLEX VOLACTIVE ® – 700 ГРАМА / 23 ДОЗИ

99.99 лв.

Наличност: Наличен

Ultra Whey COMPLEX е хранителна добавка, направена от суроватъчни протеинови фракции с незабавно разтворим витамин B6.

Тя съдържа суроватъчен протеин, който се получава след концентрация и прецизна изолaция. Втората се осъществява посредством ултрафилтрация с кръстосан поток на микрофилтрация.

Разфасовки:

Описание

Ultra Whey COMPLEX е чудесна протеинова напитка с над 23 g протеин в доза, получен от концентриран суроватъчен протеин Volactive ® Ultra Whey 80 и изолиран чрез ултрафилтрация с кръстосан поток и микрофилтрация с качество Volactive ® Ultra Whey XP.

Съотношението на продукта е 50% изолиран Volactive ® Ultra Whey XP и 50% концентриран Volactive ® Ultra Whey 80.

Ultra Whey COMPLEX НЕ СЪДЪРЖА сред съставките, изброени на етикета: палмово масло, малтодекстрин, ксантанова гума, карагенан или аминокиселини в свободна форма. САМО концентрирани суроватъчни протеини!

Какво е Cross-Flow ултрафилтрация и микрофилтрация на суроватъчен протеин изолат?

Суроватъчният протеин изолат (WPI – от английски Whey Protein Isolate) се обработват със специални системи за отстраняване на по-големи количества мазнини и лактоза. Те имат по дефиниция средно съдържание на протеин от 90%, но плътността на протеина може да варира от 86-88% или повече.

Микрофилтрацията е най-скъпият процес сред тези, използвани за изолиране на протеинови добавки на базата на суроватка, и също така е този, който е в състояние най-добре да запази целостта и присъствието на биоактивните протеинови фракции. Именно те определят качеството на самият протеин след обработката.


Суроватката, получена в първата фаза на обработка чрез ултрафилтрация, се транспортира в апарат, който, използвайки система от мембранни филтри, преминава към по-нататъшно прогресивно филтриране, чрез което се елиминират други нежелани частици (включително минерали, липиди и лактоза).
Така микрофилтрираните протеини са 99% неденатурирани и следователно запазват всички важни биоактивни пептидни фракции на неденатурирана суроватка.

Защо да изберете суроватъчен протеин Ultra Whey COMPLEX®?

Ето някои основателни причини:

  • Volactive® UltraWhey XP Сертифициран: Ultra Whey COMPLEX е протеин, съставен изключително от Volactive® UltraWhey XP сертифицирани суровини. По-специално, Ultra Whey Complex се състои от 50% суроватъчни протеини, изолирани чрез ултрафилтрация с кръстосан поток и Volactive® UltraWhey XP микрофилтрация и 50% концентрирани протеини.
  • 100% италианско производство: Ultra Whey COMPLEX, както всички продукти на марката Yamamoto®, се произвежда и опакова в Италия. Това е 100% италиански продукт.
суроватъчен протеин
Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Допълнителна информация

Вкусове

Ванилия, Лешник, Шоколад

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ULTRA WHEY COMPLEX VOLACTIVE ® – 700 ГРАМА / 23 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *