ГРАБНИ -20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ OT СЕРИЯТА YAMAMOTO RESEARCH С КОД WELLNESS ДО 27 СЕПТЕМВРИ, 23:59:59!
Безплатна доставка за физически клиенти при поръчки над 100 лв
Топ 5 грешки в приема на креатин, заради които той не работи за вас

Топ 5 грешки в приема на креатин, заради които той не работи за вас

За ползите от приема на креатин вече писахме тук, в този материал, можете да си припомните всичко. В настоящият материал ще обърнем внимание повече над практическия опит, който имаме при работа с различните видове креатин на бранда Yamamoto Nutrition, a именно:

  • креатин с лого за качество CreaPure
  • креатин в буферирана форма – креалкалин с патент за качество Krealkalyne
  • креатин в комплексна предтранировъчна напитка, с патент за качество CreaPure & CNOP-1

Всички тези продукти работят, затова решихме да споделим обобщено при какви обстоятелства, няма да проработят при вас.

Пребиотици & Пробиотици - описание, действие, ползи и прием (приложение)

Пребиотици & Пробиотици – описание, действие, ползи и прием (приложение)

Пребиотиците са храната на добрите бактерии (пробиотиците). Те са несмилаеми въглехидрати – така наречените фибри, които се срещат в определени храни като лук, чесън, аспержи, зелен банан, корен от цикория или във вид на добавки, които имат полезна роля при оформянето на чревната микрофлора заедно с пробиотиците. Пробиотици наричаме добрите бактерии, които са наши естествени и постоянни помощници, за да бъдем здрави, жизнени и дълголетни.
Интервю със Вики Вълкова | Лицата на Yamamoto Nutrition

Интервю със Вики Вълкова | Лицата на Yamamoto Nutrition

По традиция интервюираме лицата, свързани с бранда Yamamoto Nutrition и в днешният блог пост, на вашето внимание е Виктория Вълкова, която е и атлет на Yamamoto TEAM Bulgaria. Тя разказва специално за всички вас за своята подготовка и форма, за храненето си и продуктите на бранда, който тя ползва и препоръчва.
YAMAMOTO NUTRITION С НОВО ЛОГО

YAMAMOTO NUTRITION С НОВО ЛОГО

Yamamoto Nutrition представиха преди дни своето ново лого и той е доста интересно! Някои, го опреличиха с това на Mitsubishi, други като доста Японско … забавлявахме се всички на тези сравнения, но истината е, че този малък ъпдейт пасва на 100% с всички ново, което се очаква от бранда и ние от Yamamoto TEAM Bulgaria, скоро ще ви го представим.
Интервю със Simona Renzetti | Лицата на Yamamoto Nutrition

Интервю със Simona Renzetti | Лицата на Yamamoto Nutrition

Продължаваме да се свързваме с атлетите и лицата на Yamamoto Nutrition. Последно разговаряхме, буквално и за съжаление за кратко със Simona Renzetti – известен DJ в реални свят и шампионка в състезаниятя бикини фитнес на елитните турнири. Ето какво специално тя сподели за бранда, защо е избрала Yamamoto Nutrition и сме избрали някои от най-интересните й снимки, които описват Симона като личност.
Yamamoto TEAM Bulgaria - част от мрежата на Yamamoto Nutrition World Wide

Yamamoto TEAM Bulgaria – част от мрежата на Yamamoto Nutrition World Wide

Изминаха много трудн 2 години за всички нас, от екипа на Yamamoto TEAM Bulgaria! Ставаме свидетелеи на безпрецедентни поскъпвания на продукти, суровини, логистиката става все по-трудна и тромава … но ние не се предадохме.

Заради всички наши клиенти, заради любовта ни към тези продукти, положихме неимуверни усилия, с работа и доказахме, на нашите партньори от Италия – Yamamoto Nutrition, че заслужаваме място сред най-добрите. И ние вече сме част от световната мрежа на Yamamoto Nutrition World Wide!

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 02.2022

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 02.2022

Здравейте приятели на Yamamoto Nutrition и на всички фенове на кросфита в България! Имаме възможността да ви зарадваме с чисто новите специализирани кросфит продукти на бранда, които ще обезпечат най-накрая вашето търсене за кросфит резултати: фокус, енергия и издръжливост, вижте защо.
Нови продукти Yamamoto Nutrition за 01.2022

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 01.2022

Здравейте приятели на Yamamoto Nutrition. Имаме възможността да ви зарадваме първи с няколко нови и наистина чудесни формули продукти, които поръчахме и с които сме заредени, ето ги и тях:
Имунна система и природни имуностимуланти

Имунна система и природни имуностимуланти

Взаимодействията фагоцит-микроб в имунната система са защитен механизъм на тялото ни, но когато прекомерно или неправилно са разгърнати могат да увредят тъканите на гостоприемника и да участват в развитието на различни неимунни и имунни хронични възпалителни заболявания като автоимунни проблеми, алергии, някои ревматоидни разстройства, рак и други. Имунопрепаратите включват органична синтетика, биологични агенти като цитокини и антитела, действащи върху единични мишени или пътища, и са били използвани за лечение на имунни заболявания.

Повечето имуностимулатори и имуносупресори в клинична употреба са цитотоксичните лекарства, които имат сериозни странични ефекти. Нараства интересът да се използват билкови лекарства като многокомпонентни средства за модулиране на сложната имунна система за предотвратяване на инфекции, а не за лечение на заболявания, свързани с имунната система.

Мариян Димитров от Yamamoto TEAM Bulgaria подписва с Bellator MMA

Мариян Димитров от Yamamoto TEAM Bulgaria подписва с Bellator MMA

Скъпи приятели, щастлив съм да споделя с Вас. че след години на усилен труд, лишения и огромно търпение от днес вече официално съм боец на Bellator MMA.
Количка Затвори