CORDYCEPS PLUS CS-4 ® – 60 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ

75.99 лв.

Наличност: Наличен

Различното в Cordyceps Plus е сертификата за качество CS-4: хранителна добавка, която е за подпомагане на естествената защита на организма. Екстрактът от кордицепс има тонизиращ и поддържащ метаболизма ефект и също подпомага функционирането на дихателните пътища

5 налични

Разфасовки:

Описание

Различното в Cordyceps Plus е сертификата за качество CS-4: хранителна добавка, която е за подпомагане на естествената защита на организма. Екстрактът от кордицепс има тонизиращ и поддържащ метаболизма ефект и също подпомага функционирането на дихателните пътища. Родом от Тибет, Кордицепс (Cordyceps sinensis) е лечебна гъба, която расте на надморска височина над 3 000 метра. Тя се използва в традиционната китайска медицина от около две хиляди години и някога е бил предназначен само за употреба от императорското благородство. В традиционната китайска медицина винаги е била смятана за мощен тоник и жизнена енергия. Още веднъж – мощен тоник, който успокоява душата и внася жизненост в тялото. Стимулира сексуалната функция, регулира плодовитостта и хормоналните проблеми и дори се смята за естествен мъжки и женски афродизиак. Ежедневният стрес и съвременната лудост поставят Кордицепса сред най-известните тонично-адаптогени продукти за тези, които трябва да издържат периоди на тежка психо физическа умора или реконвалесценция, осигурявайки интересен имуномодулиращ и хипогликемичен ефект и като промотор на нормалния черен дроб, дихателна и сърдечна функция. Приемайте ежедневно по 1 капсула здраве, за предпочитане и за дългосрочна употреба, съветваме приема на Cordyceps Plus да е след хранене.

кордицепс
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “CORDYCEPS PLUS CS-4 ® – 60 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *