Ajipure® Ajinomoto – защо тази суровина е най-добра в света?

Ajipure ® Ajinomoto e патент за качество на аминокиселините на Yamamoto Nutrition, за гарантиране на максимално възможното ниво на ефективност на добавкатите за целите на определени спортове и спортистите, както и при специфични моменти от физиологичското възстановяване на хора след операция и прочие. 

И така, какво точно представлява сертификатът Ajipure ® от компанията Ajinomoto?

100% на растителна основа!

Произведени с патентована технология Ferment-A-PureTM, аминокиселините Ajipure ® – за разлика от повечето аминокиселини, налични в момента на пазара – се извличат от ферментацията на естествени растителни въглехидрати.

Като изключим използването на суровини на животинска основа във всички производствени процеси, можем да гарантираме, че произведените аминокиселини са подходящи както за вегетарианци, така и за вегани спортисти.

Плюс най-важното – усвояемост и от червата, т.е. спокойно можем да кажем, че работейки със Ajipure ® предлагаме на нашите потребители клинична усвояемост. Затова и продуктите се усещат!

100% натурални!

Сертифицирането на Ajipure не позволява наличието на химически или синтетични добавки в нашите аминокиселини, което означава, че сме щастливи да предоставим 100% натурален продукт.

100% чистота!

Аминокиселините Ajipure ® са 99-100% чисти и несравними по отношение на качеството. Може да има до шест пъти повече примеси в други марки аминокиселини. Това гарантира по-добро усвояване от тялото и следователно по-високо ниво на ефективност в сравнение с други добавки, които използват съставки с по-високо ниво на примеси.

Допълнителна финост за максимално усвояване

Гарантирано е, че тези аминокиселини се представят по-добре по отношение на усвояването, а оттам и скоростта на резултатите, благодарение на изключително фината консистенция на продукта. Аминокиселините Ajipure ® се смилат най-малко седем пъти, като по този начин се гарантира по-голяма разтворимост и по-бързо усвояване в мускула.

Над 100 години изследвания!

Ajinomoto допринася повече от 100 години за насърчаването на хранителната култура чрез безброй приложения на аминокиселини.

Поради това може да се похвали с повече от век изследвания и разработки в областта на аминокиселините и несравним рекорд на качеството и чистотата на своите съставки. Нямахме друг избор, освен да изберем партньор от този калибър, за да прецизираме нашите добавки.

Продукти Yamamoto с патент Ajipure ®

Сертификати за

качество на суровините на Yamamoto Nutrition