ТОП ЦЕНА!

ABOUT BREAKFAST – 600 ГРАМА / 20 ДОЗИ

(2 клиентски отзива)

43.99 лв.

Наличност: Наличен

About Breakfast е хранителна добавка на базата на пълнозърнесто овесено брашно и яйчен белтък изолат, със смес от ензими.

Описание

About BREAKFAST е хранителна добавка на базата на протеини от пълнозърнесто овесено брашно и яйчен белтък, със смес от ензими.

Продукт, готов за консумация, под формата на шейк (3 мерителни черпачета в 250 мл вода или мляко) или под формата на изпечени вкусни палачинки (3 мерителни черпачета в 50 мл вода, след което сместа се изпича на тиган). Наличието на пълнозърнесто овесено брашно и на яйчен протеин прави About BREAKFAST богата на диетични фибри. А наличието на храносмилателни ензими като амилаза, протеаза, глюкозамилаза, липаза, целулаза, лактаза, пектиназа правят продукта заместител на хранене.

Допълнителна информация

Вкусове

Банан, Бисквитка, Ванилия, Капучино, Кокосов шоколад, Лешник, Лимон делайт, Млечен шоколад, Паскова брауни, Ягодов чийзкейк

2 отзива за ABOUT BREAKFAST – 600 ГРАМА / 20 ДОЗИ

  1. Рори

    Здравейте, аз съм Рори и използвам този продукт, като ще кажа само, че е несравнима като вкус и разтворимост! Правя си шейкове с ядково мляко и палачинки с него. Засищащ и зареждащ.
    Препоръчвам го на много от моите клиенти, но искам да попитам, как стои въпроса, когато дамите са бременни. Противопоказен ли е при бременност и какви биха били ползите от приема му, ако се включи като част от един балансиран хранителен план по време на този период?
    Поздрави 🙂

  2. Belcho Hristov

    Привет Рори! Благодаря за отзива и интересният въпрос. Ще му отговоря по следния начин: бременността е преходен етап в развитието на всяка жена. В утробата буквално кипи живот! В тази връзка, за да се изгради правилно всяка хистологична (тъканна) структура на плода, приемът на белтъчини е повече от необходим. Тъй като това изисква допълнителен прием на храна, често, бременните изпитват дискомфорт от обема твърда храна, който интегрират при спазван план на хранене при бременност. Точно тук идват протеиновите пудри като помощници. Буквално, в 200 мл вода или като палачинка (изпечена смес пудра в 50 мл вода) Аbout Breakfast ще осигури пълноценен профил аминокиселини (защото протеина е на яйчна основа), ще осигури плавно покачване нивата на захари в кръвта, защото имаме брашно от овесени ядки, а храносмилателните ензими, ще гарантират максимално усвояване през стомаха и червата след това. В моята лична практика и работа с бременни и като консултант на Yamamoto Nutrition ще подкрепя точи продукт с две ръце. Освен в случаите, когато не само бременни, но и хора с клинични казуси и наистина специфики с физиологичната обмяна имат някакъв проблем. Но съдържанието в този продукт и японските суровини, не са такива, да че да отключат нежелана реакция, да имаме последствия. Определено, това не е хранителна добавка, а функционална храна. Бъдещето ни дори, ще бъде свързано с такъв вид продукт, все повече – къде, заради липса на време за хранене, къде с допълнително осигуряване на макронутриенти (с последното, затвърждавам позицията си, че продуктът е храна, със своята собствена хранителна стойност – може да се види на съдържанието, чар и ползи). А за вкусовите разновидности – за мен лично, бисквитка и кокосов шоколад са ми любими 🙂

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *