SHURAKHAN ® – 200 ГРАМА / 17 ДОЗИ

101.99лв.

Наличност: Наличен

Shurkhan ® е продукт на Yamamoto Nutrition за:

✔️ прием преди тренировка, предназначен за възрастни спортисти, които се подготвят да извършват интензивна физическа активност;

✔️ съдържа ексклузивната си формула, характеризираща се с наличието на висококачествени съставки, като пропионил L-карнитин, дипептид L-Alanil-L-глутамин (Sustamine ®), намален глутатион (Setria ®) и Citicoline (Cognizin ®);

✔️ съдържа кстрактите от цвекло и родиола имат съответно антиоксидантно и тонизиращо действие;

Партида: C23379 | Срок на годност: 06/2025 | SKU: 805639550477

2 налични

Описание

ShuraKHAN ® е хранителна добавка преди тренировка, предназначена за възрастни спортисти, които се подготвят да извършват интензивна физическа активност. Това е един от най-добрите продукти на линията благодарение на ексклузивната си формула, характеризираща се с наличието на висококачествени съставки, като пропионил L-карнитин, дипептид L-Alanil-L-глутамин (Sustamine®), намален глутатион (Setria®) и Citicoline (Cognizin®). Екстрактите от цвекло и родиола имат съответно антиоксидантно и тонизиращо действие. ShuraKHAN® – ЗА преди тренировка от ново поколение. Това не е обичайната предварителна тренировка на аминокиселини и стимуланти. Това е нова концепция за възнамеряване на експлозивна енергия, тормоз и фокус по време на тренировка.

ShuraKHAN® съчетава истинската наука с реални съставки, за да постигне нереални резултати. Допълнителните компании обичат да твърдят, че са създали истински „променящ играта“. ShuraKHAN® не се нуждае от лъскава реклама или маркетинг. С 9 избрани съставк . Живеем в ерата на лудостта и постиженията на най-високите постижения във всичките си области, толкова много, че много често изпитваме нужда да се „кофеинизираме“, за да постигнем най-доброто представяне през нашите дни. Често стигаме до тренировката си отслабени или слаби, така че много често е добре дошла „допълнителна екипировка“. Ето защо всички добавки преди тренировка със стимуланти (повече или по-малко законни според държавата на произход) са станали толкова модерни, доколкото за мнозина сега е по-важно да „усетят“ адренергичния заряд, отколкото реалната ефективност , качество на съдържанието и формулиране на продукта. Различните „претенции“ за добродетелите, които имат някои компоненти, са широко разпространени, говорейки за термогенен ефект, потискане на апетита, мощна стимулация на нервно-психическо ниво, с по-голям фокус върху превръщането на спортиста в жадна за кръв акула …. но на каква цена?

Сигурни ли сме, че всичко това е толкова полезно и си струва риска, а именно страничните ефекти, до които някои добавки, обогатени с адренергични вещества, могат да доведат в краткосрочен и дългосрочен план? Може би няколко килограма повече върху щангата, повече решителност, повече съпротива, така че добре дошли в най-трудните етапи на състезателната диета например, но „замърсители“, които водят преди всичко до лесна толерантност или прекомерна надбъбречна стимулация с различни ефекти върху производството на кортизол и други хормони, свързани със стреса, фази на „понижаване“ на настроението или акцентиране на състояния на тревожност, с тахикардия и лесна тенденция към дехидратация, без да се забравя, че всичко това може да се простира до периода на сън, който в крайна сметка може да бъде лесно се нарушава.

Винаги съм бил много против добавките преди тренировка, които принуждават прекомерно нервната система, защото съм наясно с техните механизми и цели на действие, а след това и със страничните им ефекти. В непрекъснатите ми разговори с професионални спортисти, както в бодибилдинга, така и в бойните спортове, винаги има нужда да има максимална производителност, да усеща работата и свиването на мускулите с най-добър фокус върху тренировките, особено в най-трудните моменти на подготовка, но без прекомерно стимулиращо въздействие върху сърдечния ритъм, анксиогеника и нарушения на съня.

Постоянната изследователска и развойна дейност в Ямамото доведе до създаването на новия ShuraKHAN NEW. От продукт, който вече съществува в нашата гама, почувствах, че трябва да има нещо повече, за да го превърне в изключителен продукт от вида си „no stim“, който е насочен към ефективност, насърчаващ максимален приток на кръв към мускулите, максимална хидратация, но по-горе всички придават по-добра ясност и концентрация без промени на нервната система, благодарение на поредица от елементи, които правят този продукт ново съвършенство на Yamamoto.

Новият Shurakhan® е първата добавка, която стимулира максимално изпомпване на мускулите с ноотропен ефект, резултат от комбинацията от най-новото поколение елементи, формулирана за бодибилдър или спортист, който иска да максимизира вазодилататорния ефект чрез привеждане на ценна кръв и хранителни вещества мускули за продължителен период, дори след тренировка, поддържайки мускулните клетки добре хидратирани и най-вече, довеждайки тази допълнителна енергийна екипировка до умствен фокус при тренировка и … към нашата цел.

Благодарение на изключително ефективната комбинация „Setria-performance®“, патентована от Kyowa® на базата на цитрулин и Setria Glutathione, вече използвана от нас в Yamamoto в продуктите Kamikaze и Glycobol Ultra, ще имаме устойчиво и постоянно нарастване на мускулната помпа, с траен ефект и във фазата след тренировка, позволявайки не само максимален приток на скъпоценна кислородна и богата на хранителни вещества кръв към мускулите, но подобряване на самата циркулация и следователно на възстановяване, също и в аспекта на премахването на отпадъчните елементи на мускулна работа.

Това продължително изпомпване на мускулите ще бъде подкрепено от мощния екстракт от пропионил-1-карнитин и цвекло с техните подчертани и доказани ефекти върху стимулацията на азотен оксид. Насърчаване на мощно и непрекъснато кръвоснабдяване, което ще продължи за определен период след тренировка, За да може клетката да запази анатоличната „изграждаща“ структура, тя трябва да бъде хидратирана.

Глицеролът е добавен към „екипа“ от активни елементи под формата на HydroMax®, най-ефективната версия, която е много популярна в чужбина, базирана на 65% глицерол и 35% силиций, по-стабилна и диспергируема във вода от предишния моностеарат версия. Пероралният прием на HydroMAx® бързо се абсорбира и разпределя през вътреклетъчните пространства, увеличавайки изземването на течности в кръвта и мускулните тъкани, като по този начин противодейства на дехидратацията по време на тренировка, подобрявайки и удължавайки ефективността на самото представяне и мускулното изпомпване благодарение на увеличаването на плазмата сила на звука.

За по-нататъшно насърчаване на максимална клетъчна хидратация не бихме могли да направим без Sustamina®, Alanil-l-глутамин дипептид, характеризиращ се с голяма стабилност в сравнение със свободната си форма и абсолютна разтворимост. Също така присъства сред нашите продукти от 2015 г. Трябва да се отбележи, че глутаминът в свободна форма бързо се разгражда в амоний, когато се постави в разтвор и е слабо разтворим, докато аланил глутаминът, от друга страна, е изключително разтворим.

В допълнение, аминокиселините в свободна форма се съревновават за тяхното усвояване с високоселективни аминокиселинни транспортери, като дипептидите като Sustamine много по-лесно се абсорбират, се предпочитат пред много по-малко селективните носители (PEPT1) и с по-нисък разход на енергия, осигурявайки много по-висока бионаличност . което се превръща в способността да изпълнява своите ценни функции не само като „хранително вещество“

Говорейки за максимална ефективност, елемент, който често характеризира напитките преди тренировка, е бета-аланин, дипептид, състоящ се от комбинацията от двете аминокиселини L-хистидин и бета-аланин под действието на ензима карнозин синтаза, след което се съхранява в скелетните мускули, за да се освободи от ензима карнозиназа, когато е необходимо. Показано е, че нейната интеграция е в състояние да повиши концентрацията на мускулен карнозин и следователно да смекчи намаляването на рН, предизвикано от физически упражнения, позволявайки по-голямо повторно използване на млечната киселина за енергийни цели, рестабилизиране на мускулното рН и забавяне на инхибирането на ензимната система в резултат на ацидоза Какво означава всичко това?

Това наистина ни позволява да поддържаме обучението си по-интензивно и ефективно за по-дълго време. Повече работа, по-ефективен добив с по-малко умора. Но най-иновативната част от този продукт е въвеждането на Cognizin®, престижният клинично тестван патент на Kyowa, базиран на Citicoline, който подпомага стимулирането на мозъчните клетки и в същото време оптимизира невронните електрически импулси, които активират мисълта и подобряват паметта , увеличаване на обхвата на вниманието и правене на фокусиране, концентрация и способността да го накарате да продължи „по-остро“.

Помислете само за трудността понякога да усетим свиването на мускула, който работим и може би поради липса на концентрация или поради обективно състояние на силна умора или изчерпване, не го чувстваме да работи както бихме искали. Така че е ясно как може да бъде и отлична помощ за спортиста, подложен на интензивна подготовка като психофизическа подкрепа. Освен това, благодарение на различните си механизми на действие, цитиколинът е елементът, който, по-добре от всеки друг, може да насърчи интензивната дейност на възстановяване и регенерация на мозъчните клетки. Повишавайки нивата на синтез на невротрансмитери, като ацетилхолин, той има антиоксидант и противодействаща сила срещу спада на стареенето. Той принадлежи към съвременния клас елементи, наречени „ноотропи“, които са естествени психоактивни вещества, както в случая с Cognizin® (но които могат да бъдат и синтетични), които влияят положително на когнитивните способности и производителността, носейки максимален фокус, както в случая интензивно обучение, насърчаване на способността да го оптимизирате без загуба на концентрация, феномен, който често може да се появи в състояния на тежка психофизическа умора преди състезанието, например. може да насърчи интензивната дейност по възстановяване и регенерация на мозъчните клетки. Повишавайки нивата на синтез на невротрансмитери, като ацетилхолин, той има антиоксидант и противодействаща сила срещу спада на стареенето.

Той принадлежи към съвременния клас елементи, наречени „ноотропи“, които са естествени психоактивни вещества, както в случая с Cognizin® (но които могат да бъдат и синтетични), които влияят положително на когнитивните способности и производителността, носейки максимален фокус, както в случая интензивно обучение, насърчаване на способността да го оптимизирате без загуба на концентрация, феномен, който често може да се появи в състояния на тежка психофизическа умора преди състезанието, например. Родиола е друг компонент на новия Шурахан; добре познатият фитотерапевтичен екстракт е известен като адаптоген от руски изследователи, които подчертаха способността му да повишава устойчивостта на определени химични и биологични агенти в нашето тяло, с последващо увеличаване на физическата устойчивост и чувството за благополучие.

Адаптогенните свойства на родиолата, по-специално, се дължат на две от нейните активни съставки, пара-тирозол и салидрозид. Те влияят на нивата на някои медиатори в мозъка и в периферните, сърдечно-съдовите и дихателните тъкани и намаляват секрецията на катаболни хормони като кортизол. Розавинът и фенолите също са сред най-фармакологично активните съединения. Изборът за използване на робиола в новия ни продукт е оправдан от научни доказателства за механизма на действие на активните съставки.

Всъщност е доказано, че чрез активиране на ензим, аденилатоциклаза, на нивото на мастните клетки, розавинът насърчава освобождаването на мастни киселини от кръвта. Мобилизирането им определя увеличаване на енергийния субстрат за производството на АТФ, който ще бъде на разположение за нуждите на мускулите. В резултат на това се получава подобрение на физическите показатели и повишаване на устойчивостта на умора. Освен това, Rodiola има способността да намалява появата на DOMS (забавена мускулна болезненост) след интензивни физически упражнения, като по този начин улеснява възстановяването на мускулите след тренировка, намалявайки пост-концентрациите на маркери за мускулни увреждания като миоглобин, креатин киназа и лактат дехидрогеназа,

Еволюцията на тази нова версия на Шурахан е идеалният избор за всеки спортист, който в предсъстезанието или във всеки случай по време на фазите на определено интензивно обучение на сградата, иска да има този допълнителен тласък и психофизична яснота, за да оптимизира всяко повторение, всяко серия, действаща на повече фронтове в подкрепа на максимална производителност и създаваща най-добрите физически условия за отлично и продължително изпомпване, по-изразена клетъчна хидратация в подкрепа на по-готово и ефективно възстановяване на мускулите, без да има всички негативни ефекти незабавно (палпитации, тахикардия , дехидратация и прекомерна тревожност) и в дългосрочен план (отрицателно действие върху надбъбречните жлези) на стимуланти.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Шуракан /Храна добавка с подсладител/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА:Т242200935

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 17/03/2022 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 200 грама | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 17

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (12 ГРАМА)

Цитрулин – 2900 мг

Бета аланин – 2000 мг

Пропионил Л-карнитин (хидрохлорид) – 1600 мг

от който Л-карнитин – 1000 мг

Глицерол GlycerolMax ™ – 1000 мг

Л-аланил Л-глутамин Sustamine® – 750 мг

Цитиколин Cognizin® – 250 мг

Редуциран глутатион Setria® – 200 мг

Екстракт от цвекло – 500 мг

Екстракт от родиола – 200 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

L-цитрулин DL-малат, бета аланин, пропионил L-карнитин хидрохлорид, глицерол на прах (GlyceroMax™), антислепващи агенти: силициев диоксид, калциев фосфат; L-аланил-L-глутамин (Sustamine®), корени от червено цвекло (Beta vulgaris L.), аромати, Citicoline (Cognizin®), фруктоза, намален L-глутатион (Setria®), родиола (Rhodiola rosea L.) и др. корен, подсладители: ацесулфам К, сукралоза. Sustamine® Cognizin® Setria® са регистрирани търговски марки на KYOWA HAKKO BIO CO., LTD. GlyceroMax™ е търговска марка на GLAMBIA PLC.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За сила и енергия по време на трнировки и физически занимания. Подходящ за възрастни!

НАЧИН НА ПРИЕМ

 Приемайте 12 гр. доза разтворени в 200 мл вода, 30 мин преди физически занимания.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Допълнителна информация

Тегло0.230 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “SHURAKHAN ® – 200 ГРАМА / 17 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…