Разпродажба!

EMPEROR MASS – YAMAMOTO NUTRITION

(1 клиентски отзив)

110.99 лв.

Наличност: Неналичен

Emperor Mass ® е наистина единствената хранителна добавка за натрупване на мускулна маса и тегло, която има почти 40% протеиново съдържание в пудрата. Източниците на протеини, присъстващи в Emperor Mаss ®, са най-добрите и най-качествените, като концентрат от суроватъчен протеин, изолиран чрез ултрафилтрация и микрофилтрация и калциев казеинат. В допълнение имаме във формулата аминокиселини Kyowa качество и правилни микро и макро съставки. За растеж на мускулите.

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Код: 8853-EMPE Категории: , , Етикети: ,

Описание

Император MASS® е единствената добавка за натрупване на мускулна маса и тегло, която има почти 40% протеиново съдържание. Източниците на протеини, присъстващи в Emperor MASS®, са най-добрите и най-качествените, като концентрат от суроватъчен протеин, изолиран чрез ултрафилтрация и микрофилтрация и калциев казеинат.

За освобождаване на аминокиселини в кръвния поток, неговите действия са както непосредствени (серумни протеини), така и постепенни (калциев казеинат).

Особеността на император MASS® е високото съдържание на липиди от източници с най-високо качество.

Например, MCT масла (триглицериди със средна верига) и ленено масло. Лененото масло има ценни свойства и е богато на Омега 3 и Омега 6.

Допълнително ви осигорява 14 грама липиди на всяка доза!

Въглехидратния компонент е направен изключително от малтодекстрин DE6.

Високото съдържание на свободни аминокиселини BCAA в Emperor MASS® никога не трябва да се подценява,във всяка доза имате 4,5 грама Kyowa® качествени разклонени аминокиселини в оптимално съотношение 4: 1: 1,

Имате добавени  4,5 грама Kyowa® L-глутамин.

Ензимната смес, присъстваща в Emperor MASS® (амилаза 50 mg, папаин 50 mg, лактаза 50 mg, алфа-галактозидаза от Aspegillus Niger 300 GaIU) улеснява усвояването на този продукт ощепо-добре и е подходяща да се приема по всяко време на деня.

гейнър
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

1 отзив за EMPEROR MASS – YAMAMOTO NUTRITION

  1. svetlozarzamfirov94

    Страхотен продукт! Препоръчвам! Вече 2-3 год. го ползвам.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *