CORMADEX – YAMAMOTO RESEARCH

50.00лв.

Наличност: Наличен

Cormadex e диетична хранителна добавка с коензим Q10 и с екстракт от бергамот. Този продукт ясно представя философията, която стои зад Yamamoto Research, при която науката се обединява заедно със силите на природата, за да осигури здравословния живот на хората, а именно с натурални и природни съставки да поддържаме нормални нива на холестерол.

3 налични

Описание

Cormadex e диетична хранителна добавка с коензим Q10 и с екстракт от бергамот. Този продукт ясно представя философията, която стои зад Yamamoto Research, при която науката се обединява заедно със силите на природата, за да осигури здравословния живот на хората.

Cormadex® е изработен от екстракт от бергамот (Citrus bergamia). Бергамовата есенция съдържа голям брой антиоксиданти. След неотдавнашно проучване, публикувано в научното списание “Интернационален журнал по кардиология” от Университета Magna Graecia в Катанзаро, включващо 237 пациенти, бе установено, че бергамотът може да помогне за понижаване на нивата на “лошия” холестерол чрез увеличаване на нивото на “добрия” холестерол.

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CORMADEX – YAMAMOTO RESEARCH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ВИЖТЕ ОЩЕ КАКВО СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ …