COLLAGENE IDROLIZZATO VERISOL ®- YAMAMOTO RESEARCH

(1 клиентски отзив)

57.99 лв.

Наличност: Наличен

Колагенът за здрава кожа, коса и нокти винаги бил предпочитан продукт! Тук, обаче говорим за хидролизиран колаген с патент за качество Verisol ®. Клинични дози и работещ продукт. Защото всички ние търсим еликсира на „вечната младост“ и винаги имаме желанието да изглеждаме привлекателно.

10 налични

Описание

Времето преминава и промените в нашето ендокринно-метаболитно състояние се променят, тъй като структурата на нашата кожа претърпява промени, свързани с процеса на стареене, както и с влиянието на външната среда. С напредването на възрастта синтеза на колаген от тялото се намалява, така че косата и ноктите започват да намаляват, ставите и хрущялите се влошават, но тъй като най-видимите последствия се виждат върху кожата и тъканите, достатъчно е казват, че колагенът е основният протеин на съединителната тъкан (80%), тъканта, която съставлява нашата кожа, мускули, коса, нокти и хрущял.

Само 40% от колагена се съдържа в кожата, където позволява нейната еластичност. Когато концентрацията на колаген намалява, кожата постепенно губи еластичността и тонуса си, тъй като тъканта се разхлабва и причинява увисване с образуването на бръчки или увеличаване на тяхната дълбочина. Кожата става много по-малко хидратирана, по-малко светла и по-отпусната, непрозрачна – затова поддържането на определено ниво на колаген в нашия организъм е изключително важно както за здравето, така и за чисто естетически характер.

Хидролизираният колаген на Yamamoto ® Research съдържа пептидния колаген VERISOL ®, хидролизат на базата на биоактивен колаген тип 1, с много висока бионаличност, способен да стимулира биосинтеза на нов колаген и да увеличи процента на еластин в кожата. Резултатът от това е значително увеличаване на производството на колаген в дермата в извънклетъчната матрица, възстановяване на загубеното от процеса на стареене и външни фактори.

Многобройни научни изследвания потвърждават ефективността на подобряването на функционалното състояние на ставите и костите и намаляват стареенето на кожата, като значително подобряват дълбочината на бръчките, като същевременно подобряват яркостта, твърдостта и еластичността на кожата.

Като истинска кожа, която овлажнява хранителната добавка, нейният прием стимулира производството на колаген чрез подхранване отвътре, където не може да има ефект на локално лечение с колаген, което се намесва на нивото на дермата, най-вътрешния слой на кожата, като дава нова сила към ноктите и укрепване на косата. Добавянето на витамин С ще действа за предотвратяване на признаците на стареене и ще подпомогне действието на външни агенти, които се борят със свободните радикали.

Приемайте по 1 саше дневно. Задължително през всички студени месеци в годината!

1 отзив за COLLAGENE IDROLIZZATO VERISOL ®- YAMAMOTO RESEARCH

  1. София

    Здравейте! Може ли collagene idrolizzato с research effortex да се комбинират,ако единият го взимаш сутрин а другия вечер?

    • Belcho Hristov

      Привет София, двата продукта не се „бият“, затова могат да се комбинират, първо и второ: не виждам проблем да се приемат в един прием. Не е грешно и в два, но не виждам лично аз причина да се избере категорично само едната опция.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…