AI-LIPOROL ® – 90 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ

89.99 лв.

Наличност: Наличен

Във лабораториите на Yamamoto Nutrito се роди Ai-LIPOROL ®, която е мулти сила от активни съставки, които благоприятстват изхвърлянето на натрупаните мазнини. Технологиите напреднаха и Ai-Liporol е свърх клично чист продукт за ултра резултати!

Склад №: 24090089 | Партида: C21B748 | Срок на годност: 04/2025

5 налични

Разфасовки:

Описание

Заедно с работата на целенасочена диета, тренировка по теглото и сърдечно-съдова активност, когато се опитва да загуби колкото се може повече мастна тъкан за плажа, за психофизично благополучие или за състезание по бодибилдинг, широкото използване на термогенни добавки е добре известно.

Светът на добавките също не помага в тази област с разпространението на много, твърде много продукти на съмнителна и поне доказана реална ефективност. Много пъти те често се „натоварват“ с „стимулираща“ сила на централната нервна система, което дава повече „пламък“ на главата, отколкото … към истинската термогенеза. Или намираме други продукти, които са смесица от елементи, може би дори такива, които са действително ефективни, но с минимални дози, създаващи хаос и ненужни икономически разходи.

Добре е да се подчертае, че термогенните вещества не правят разлика, ако хората не следват адекватна диета, но ако те са продукти с реална ефективност по отношение на използваните елементи и дози, те все пак могат да осигурят добър „тласък“ на метаболизма и да бъдат благоприятни съюзници, които работят в синергия, и да стимулират тялото напред към тази цел. Без основите на целевото хранене те не са много ефективни. Тук се роди Ai-LIPOROL ®, която е мулти сила от активни съставки, които благоприятстват изхвърлянето на натрупаните мазнини. 

Гвинейски пипер или райски зърна, семена от растение, което е използвано в Африка като здравословна подправка с остър аромат, от които се правят проучвания за задълбочаване на познанията ни за техните интересни ефекти върху метаболизма. Изследванията (върху хората) демонстрират мощно увеличение на термогенезата благодарение на способността за трансформиране на бялата мастна тъкан в кафява мастна тъкан (BAT), с по-голям контрол върху гликемията и засягаща висцералната мазнина. Спомняме си как тази мастна тъкан е враг на наднорменото тегло и затлъстяването или във всеки случай на всички, които искат да отслабнат, защото вместо да съхранява излишния липид в адипоцитите, той стимулира тяхното изхвърляне чрез „топлинна дисперсия“. Просто кафявата мастна тъкан изгаря излишната мазнина, за да произведе топлина, а зърнените раи са страхотни активатори на тази термогенна система. Ако трябва да преценим каква е истинската новост в областта на добавките за изгаряне на мазнини, които в момента са все по-остарели или тенденции към прекомерна и понякога вредна нервна стимулация, ето го: с научни изследвания за подкрепа.

Капсаицин, типичен алкалоид на „пикантността“, присъстващ в лютия червен пипер, който има добре документирани свойства на нарастващата термогенеза, мобилизира използването на мастни киселини, дори да възпрепятства натрупването им. Подобно на зърнените раи, капсаицинът и капсаициноидите са в състояние да активират кафява мастна тъкан, с голям ефект върху термогенната мощност. Капсаицинът и други капсаициноиди са мощни агонисти на TRPV1 рецептори и следователно са в състояние да активират допълнително кафява мастна тъкан, благоприятствайки разсейването на излишните мазнини като топлина. Освен това, тези молекули индуцират генерализирано активиране на симпатиковата система, която на свой ред чрез освобождаването на норадреналина има стимулиращо действие върху активността на НДНТ.

Зеленото кафе, благодарение на действието на хлорогенната киселина, се намесва в храносмилането, намалява количеството въглехидрати, асимилирани през червата и следователно ограничава приема на калории от всяко хранене, пречиствайки освобождаването на захари в кръвта от черния дроб, като по този начин стабилизиране на гликемията, притискане на тялото към въздействие и използване на мастната му маса като източник на енергия, намаляване на феномена гликогенолиза на черния дроб, чрез инхибиране на ензима глюкоза-6-фосфатаза. В допълнение, зеленото кафе инхибира липазите, храносмилателните ензими, чиято роля е да повлияят на триглицеридите, като по този начин причиняват намаляване на смилането на мазнините и натрупването им в черния дроб и други части на тялото.

Глюкомананът е водоразтворимо диетично влакно, извлечено от коняк. Изследванията показват, че употребата му допринася за увеличаване на чувството за пълнота, облекчаване на запек и намаляване на нивата на кръвната захар, както и намаляване на холестерола и телесното тегло. Когато се смесва с вода, Glucomannan става обемно като гел и може да умножи обема си до 17 пъти повече от първоначалния си размер. Влакната в стомаха причиняват тази промяна в обема, като поглъщат водата и като се разширяват, Glucomannan ще заема много място в стомаха, като по този начин създава усещане за непосредствена пълнота. В допълнение, Glucomannan подкрепя режими на диета, насочени към загуба на тегло, защото в стомаха и червата тя абсорбира мазнини, което го предава бързо през тялото, улеснявайки неговото отделяне, а не асимилацията.

Зелен чай: който съдържа няколко мощни антиоксиданти, включително Epigallocatechin gallate или EGCG. Този елемент, комбиниран с кофеин, който също се съдържа в зеления чай, има силна способност да стимулира метаболизма на организма и по този начин да ускори загубата на тегло чрез термогенеза. В допълнение, катехиновите полифеноли, които присъстват в зеления чай, стимулират мускулните клетки и черния дроб да използват повече мастни киселини. Освен това зеленият чай е богат на теофилин и теобромин, две вещества, които подпомагат диурезата. Благодарение на катехина, който инхибира транспорта на глюкоза до мастните клетки, повишаването на нивата на кръвната захар е умерено.

Когато инсулинът е стабилен, чувството за глад е още по-голямо, така че това ограничава „гладните атаки“ и риска от съсипване на усилията ни, може би с боклуци, които ще добавят ненужни и вредни калории към нашето тяло. Теоброминът (какао), вещество, присъстващо в черен шоколад, е ксантин, подобен на кофеин, който стимулира централната нервна система, но не толкова „агресивно“. Тя обаче е силно ергогенно вещество с продължителни ефекти, което помага да се противодейства на катастрофите, свързани с употребата на кофеин, и не предизвиква никаква зависимост.

Затова теобромин има липолитично власт, тъй като увеличава термогенезата, без да причинява състояния на тревожност или сърцебиене, помага за подобряване на инсулиновата чувствителност, като се избягват шпайкове и удари на гликемията или глад и насърчава вазодилатация, мускулни изпомпване и сърдечна здраве. Горчив портокал (Citrus Aurantium): цитрусови със свойства, добре известни за неговото термогенни активност, която съдържа конкретен състав на екстракти (sinephrine, N-methyltiramine, Hordenine, октопаминови, тирамин), с възможност за стимулиране на обмяната на веществата, които позволяват използването на мазнини, депозирани преимуществено в черния дроб и мастната тъкан, за да произведат топлинна енергия и енергия. Доказано е, че синефрин, на „симпатикомиметичният“ алкалоид, съдържащ се в цитрусови Aurantium, увеличава метаболизма на мазнините чрез стимулиране на бета-адренергичните рецептори и актове са в пълна хармония с кофеин, повишаване и удължаване на неговото въздействие. 

Приемайте до 3 капсули преди физически натоварвания или на гладно, между храненията.

Допълнителна информация

Разфасовка

90 капсули

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AI-LIPOROL ® – 90 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…