нови продукти yamamoto

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 02.2022

Здравейте приятели на Yamamoto Nutrition и на всички фенове на кросфита в България! Имаме възможността да ви зарадваме с чисто новите специализирани кросфит продукти на бранда, които ще обезпечат най-накрая вашето търсене за кросфит резултати: фокус, енергия и издръжливост, вижте защо.

Продуктите на бранда Yamamoto Nutrition до тук, като серия и замисъл са 2:

Какво e PreWod?

PreWOD е най-новият кросфит продукт суплемент, за преди тренировки, създаден от нуждите на спортисти и треньори в света на кросфита. Това е смес от елементи, състояща се от микрокапсулиран креатин MCU-20 ® (клинично най-добрата формула за усвояване на съставките), цитрулин малат, Vinitrox ™, бета-аланин, Ginko Biloba, Brainberry ®, Astragin ® и кофеин. С PreWOD ще имате повишен синтез на креатин фосфат, подобрен транспорт на кислород и хранителни вещества до мускулите, подобрена аеробна и анаеробна издръжливост чрез буфериране на мускулното рН и подобряване на когнитивната област и времето за реакция на мозъка по време на вашите тренировки. 

Какво е Mind & Body?

Mind & Body е продукт, роден от нуждите на спортисти и треньори в света на кросфита. Базиран е на патентите на MATRIS ® retard Caffeine, Rhodiola rosea, какао, ацетил тирозин и Brainberry ®. Състои се от естествени елементи, които насърчават енергията, концентрацията, фокуса, подобряват времето за реакция. Mind & Body е отличен съюзник за буфериране на негативните и влошаващи се ефекти от физическото и психическото пренапрежение, по време и след тренировки. Иновация, само в едно саше преди натоварвания. 

Всички ние от екипа ни очакваме с нетърпение и първите отзиви на нашите клиенти. Защото искаме да споделим, че отлични са отзивите от други специализирани продукти за специализирани спортове, в лицето на:

Обратно към раздел “Новини”