yamamoto team bulgaria

Yamamoto TEAM Bulgaria – част от мрежата на Yamamoto Nutrition World Wide

Изминаха много трудн 2 години за всички нас, от екипа на Yamamoto TEAM Bulgaria! Ставаме свидетелеи на безпрецедентни поскъпвания на продукти, суровини, логистиката става все по-трудна и тромава … но ние не се предадохме.

Заради всички наши клиенти, заради любовта ни към тези продукти, положихме неимуверни усилия, с работа и доказахме, на нашите партньори от Италия – Yamamoto Nutrition, че заслужаваме място сред най-добрите. И ние вече сме част от световната мрежа на Yamamoto Nutrition World Wide!

Работим за всички вас!

yamamoto team bulgaria

Определено се усети от всички нас поскъпване на всички суровини! А Yamamoto Nutrition са пословични със своите сертификати за качество, клинично доказани дози и количество бленди, във своите формули.

Участвахме в редица разговори, анализи и семинари със хора от техния екип. През последните седмици се наложи и взехме решение, в полза на всички българи: ние приемаме официалната търговска политика и сме част от световната мрежа на Yamamoto Nutrition! 

Какво означава това?

Че на всяка цена, ще държим, като генерални вносители на бранда за Р България, цената на всеки продукт от фициалния сайт на Yamamoto Nutrition 1:1 като политика.

Запазваме и надграждаме дистрибуторската мрежа!

Ще продължим работа с всички дистрибутори както и работата ни по търговската мрежа в страната. Продъжаваме да се разрастваме, приемайки нови предложения за съвместна работа и дейност, нови лоялни парньори по градове и локации в страната. Ние, също така каним всеки, който пожелае да се включи, да го направи – пишете ни

Къде можете да видите и следите новите по-добри и ниски цени?

Навсякъде в нашият сайт, като започваме разбира се с раздел „Промоции“ – мястото, в което всеки намален продукт с официална за страната продажна цена и препоръчителна цена, ще се виждат. 

Можете да се възползвате и от промо кодовете, които партньорите ни от Италия ще преотстъпват за ползване от всички българи. Или с други думи, за по-бързи доставки, на същите цени – Yamamoto Nutrition Inc вече ще могат да разчитат на нас, защото ние сме с още една крачка напред, в отношенията ни като техни официални и пълноправни парньори.

Как да ни следите?

Веднага ни последвайте във:

Там ще споделяме всички анонси, промо кодве за допълнителни намалния и затова, ние наистина нямаме търпение, започваме буквално от днес. И до скоро, зад кадър със всеки един от вас – поемаме безплатно всяка ваша поръчка като доставка, ако сумата във вашата количка на нашият магазин надхвърли 100 лв. 

Обратно към раздел “Новини”