ТОП ЦЕНА!

FLEXOTOR ® ® EU VERSION – 255 ГРАМА / 17 ДОЗИ

(2 клиентски отзива)

79.99 лв.

Наличност: Наличен

Flexotor ® черпи „ноотропна“ съставка с реална ефективност, благодарение на присъствието на Cognizin ® (патентованата Citicolina, KyowaQuality клинично доказана) и на мощността, доставяна от лечебните гъби Hericium Erinaceus или „Lion’s mane“, в допълнение към подкрепата на много специална версия на кофеинът PurCaf ®, много по-мощен и без странични ефекти, характерни за други форми на кофеин, като т.нар. „енергийни катастрофи”. Уникален предтренировъчен продукт!

Склад №: 24090089 | Партида: G21041 | Срок на годност: 09/2025 Номер на вписване към БАБХ: Т242200943 | Дата: 17.03.22

7 налични

Описание

От постоянните научни изследвания на Yamamoto® Nutrition идва Flexotor®, добавка, специално предназначена да направи всяка тренировъчна цел насочена към мускулна стимулация, действаща по-специално на три фронта: енергийно-когнитивна, на мощна и продължителна стимулация на азотен оксид, позволявайки мускулната клетка да остане хидратирана по време и след тренировка. Повече фокус, повече концентрация във всяко едно повторение, ноотропната част на Flexotor® ни позволява да фокусираме по-добре усилията си, докато се опитваме да съберем колкото се може повече влакна с по-голяма концентрация и психофизична енергия. Flexotor® черпи „ноотропна“ съставка с реална ефективност, благодарение на присъствието на Cognizin® (патентованата Citicolina, KyowaQuality клинично доказана) и на мощността, доставяна от лечебните гъби Hericium Erinaceus или „Lion’s mane“, в допълнение към подкрепата на много специална версия на кофеинът PurCaf®, много по-мощен и без странични ефекти, характерни за други форми на кофеин, като т.нар. „енергийни катастрофи”.

Подкрепящата функционалност на мозъка е нова концепция, която също е призната в насърчаването на максимална ефективност в обучението с появата на ноотропни вещества, които осигуряват по-голям фокус, увеличаване на прага на внимание в полза на генериране на повече сила и позволяват по-добро включване на влакна. Cognizin® Citicolina „закача“ и насърчава свързването на невромускулните пътища, подобрявайки комуникацията между невроните, поддържайки физиологични нива на ацетилхолин, защитавайки нервните структури, и насърчавайки по-голяма „жизненост“ и мозъчна енергия. За насърчаване на по-голям „лазерен фокус“ е включен Hericium Erinaceus – психоактивната лекарствена гъба с мощен ноотропен и неутрофичен ефект; тя допринася и за други ползи за организма. Кофеинът обикновено присъства в много добавки,който са за преди тренировка, като се има предвид технологията и качеството на елементите, съдържащи се във Flexotor®, задачата да стимулира брилянтно централната нервна система на енергийно ниво. PurCaf® е 100% органичен кофеин, извлечен от все още суровите зелени зърна с 95% чисто кафе, характеризиращ се с много висока степен на разтворимост във вода и много голям брой сертификати за качество.

В допълнение към чисто естетичната страна, бодидилдъра на тялото трябва добре да знае колко е важно да се постигне максимална вазодилатация в мускулите, засегнати от тренировката. Това означава да се създаде и така да се разполага с физиологична среда, която благоприятства незабавното „доставяне“ на необходимите хранителни вещества и кислород на участващите мускули и насърчава тяхната защита и последващата фаза на възтановяване, в допълнение към по-бързото отстраняване на отпадъчните метаболити. Благодарение на стимулирането на азотен оксид по такъв маркиран начин, дадено от присъствието на неговия първи прекурсор, L-аргинин, получен от растителна ферментация на фармацевтична чистота, (KyowaQuality) и до още по-мощна (и бионалична) намеса на L- Citrulline (KyowaQuality), следователно ще благоприятства фантастичен вазодилатиращ ефект, генериращ силен приток на кръв към участващите мускули, така че те са постоянно и масово окислени, благоприятствайки използването на хранителни вещества по време и след тренировка, готови за по-бързо и ефективно възстановяване.

Flexotor® може да се похвали, както и други наши продукти, синергичното действие между L-Citrulline и Setria-glutathione® (KyowaQuality), което не само ще подобри защитата срещу свободните радикали, генерирани от тренировката, но и ще позволи на мощната мускулна помпа да да се удължи с течение на времето, дори след тренировка, за да продължи да доставя на мускулите с кислород и ценните хранителни вещества, необходими за възстановяване и възстановяване.

Хидратираната клетка е клетка в анаболно състояние. Съгласно този закон трябва да гарантираме, че мускулните клетки не рискуват да загубят своето хидратирано състояние по време и след тренировка, както и наличието на L-Таурин, за който е известно, че е аминокиселина с клетъчна хидратираща сила, Flexotor® съдържа един от най-ефективните „плазмени разширители“, глицерол. Под формата на GlycerolMax®, по-абсорбируема версия на моностеаратната му версия, базирана на 65% глицерол и 35% силиций, който е много по-стабилен и диспергируем във вода. GlycerolMAx® се абсорбира бързо и се разпространява през вътрешноклетъчните пространства, увеличавайки отнемането на течности в кръвта и мускулните тъкани, като по този начин противодейства на потенциалната дехидратация по време на тренировка, подобрява и удължава ефективността на едно и също изпълнение в полза на по-голямо изпомпване на мускулите. разкъсване на кожата “благодарение на увеличаването, което впоследствие придобива плазмения обем.

Многофункционална сила от елементи на абсолютно качествено съвършенство, която винаги е характеризирала всички продукти на иновативната линия Yamamoto® Nutrition, характеризираща се с стимулиращи суровини за максимален приток на кръв към фармацевтичната чистота, фокус и хидратация, комбинирани по синергичен начин, сесия да бъде потенциално винаги на „ново ниво“.

2 отзива за FLEXOTOR ® ® EU VERSION – 255 ГРАМА / 17 ДОЗИ

 1. Кирил Янков (потвърден клиент)

  Невероятен продукт , значително съкращава времето за възстановяване по време на тренировка , много високо ниво на тонус и концентрация , страхитно напомпване , препоръчвам !

  • Belcho Hristov

   Благодарим!

 2. Катерина Шикирова

  Уникален! Много добро възстановяване по време и след дълга тренировка . Прилив на енергия!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…