Най-добра цена!

OSTEOCOL – YAMAMOTO RESEARCH

85.99 лв.

Наличност: Наличен

Osteocol ® е хранителна добавка, осигуряваща 10 g хидролизиран колаген (FORTIBONE®) на дневна доза. Знаем, че колагенът играе много важна роля сред структурните протеини на нашето тяло. Този вид колаген допринася за здравето и еластичността на сухожилията, кожата, мускулите, съдовите тъкани и чистите кости и е съществен елемент за поддържане на тяхната физиологична гъвкавост и еластичност. Продукт №1 в борбата срещу остеопорозата!

5 налични

Описание

Ние смятаме, че костта е смес от минерални кристали, съдържащи се в органична матрица от колаген, която без ролята си на “скеле” или “лепило” би била изключително крехка и склонна да се счупи. Казано по-просто, костта е много динамична тъкан с строители на “зидари” (“остеобластите”) и други разрушители (“остеокластите”). Губите кост, когато разрушаващите елементи работят по-усилено от строителите.

Osteocol ® осигурява специфична патентована смес от пептиди (FORTIBONE ®)

Благодарение на биоактивните колагенови пептиди, съдържащи се в Osteocol®, така че ние ще осигурим този материал, необходим за създаване на идеална среда за превантивна подкрепа.

FORTIBONE ® беше избран за състав на годината и спечели наградата Nutra Ingredient на неотдавнашния панаир Vitafoods Europe, отличаващ се или със солиден научен опит и дългосрочни резултати.

Отзиви / Въпроси

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „OSTEOCOL – YAMAMOTO RESEARCH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…