AGELIN ® BODYBALANCE ® – 20 САШЕТА / 20 ДОЗИ

78.99лв.

Наличност: Наличен

Agelin е хранителна добавка, която осигурява 15 грама колаген на саше, с качество на Bodybalance ® (биоактивни колагенни пептиди): това са специфични пептиди, получени от колаген. Защо точно този вид колаген е нужен за вас: за осигуряването на по-силни връзки и сухожилия, за здравето и тонуса на кожата, косата и ноктите ви да са по-малко чупливи.

✔️  съотношение между видовете колгени така (патент Bodybalance ®), че да работи в полза за връзки и сухожилия;

Партида: 222056 | Срок на годност: 03/2024 SKU: 8023742031394

2 налични

Описание

Интактните молекули на колаген се подлагат на стандартизиран процес на хидролиза (рязане), който води до образуването на по-малки молекули, които се абсорбират по-лесно и бионалични. Колагенът е повсеместен протеин, най-представен в организма, основен компонент на структури като мускули, хрущяли, кости и др. Колагенът е основен компонент от структурните протеини на нашето тяло. Около 30% от нашия протеинов компонент се характеризира с колаген, решаващ елемент за ставите, стабилността на костите, за борба с мускулната саркопения, за осигуряване на по-силни връзки и сухожилия, за здравето и тонуса на кожата, косата и ноктите, по-малко чупливи. Освен че е основният структурен протеин на съединителната ни тъкан, той е в изобилие и в съдовата тъкан, в междупрешленните дискове, в кръвно-мозъчната бариера, в роговицата, в дентина и в чревната лигавица.

Вижда се, че с напредване на възрастта, по-специално след четиридесетгодишна възраст, започват да настъпват важни промени в телесния състав, с по-изразена тенденция към „саркопения“, тоест към загуба на мускулна тъкан с последваща загуба на сила, стабилност, качество на живот, ценна метаболитна тъкан с по-голяма предразположеност към натрупване на мастна тъкан. Упражненията, комбинирани с целенасочено хранене, са от основно значение за противодействие на този феномен, но хранителните продукти могат да бъдат и ценен подкрепящ елемент. Благодарение на съвременната технология съществуват различни типологии с различен състав на пептиди, получени чрез конкретни процеси на хидролиза, които могат да бъдат диференцирани по способността им да стимулират синтеза на колаген, както и осигуряването на скъпоценни „селективно селектиращи“ елементи.

AGELIN е хранителна добавка, която съдържа патентованата формула BODYBALANCE, високоспецифичен пептиден хидролизат на контраст на саркопения, способен да стимулира мускулната тъкан да бъде по-ефикасен и по-силен, разширявайки концепцията за колаген, не само свързан с остеоратикуларната тъкан – сухожилие или тази на нашата дерма, за да подкрепим чистата мускулна маса и да контрастираме на „разграждането“, което се случва по причини, свързани със стареене или други форми на катаболизъм, като същевременно се насърчава мобилизирането на мазнини от мастни натрупвания, с оглед истинско подобряване на състоянието на телесният състав.

Този конкретен протеинов хидролизат на колагена, съдържащ се в AGELIN, също има изключителна способност да бъде биодостъпен, разработен от престижния лидер в производството на колаген GELITA, който позволява напълно ефективен прием през устата. Точният механизъм на действие на избраните хидролизати на колаген BODYBALANCE® все още се изследва, но настоящите изследвания изтъкват допълнителна роля, която този специфичен състав от колагенови пептиди има в нашето тяло, а не само като „структурен“ протеин от съществено значение, т.е. но и в запазването на мускулната тъкан и нейната относителна функционалност, заедно с важни относителни метаболитни ефекти върху състава на тялото. По-конкретно, в подкрепа на своята ефективност, BODYBALANCE има няколко интересни проучвания на своя страна, които демонстрират своя „засилващ“ ефект.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Агелин ® Bodybalance®/Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303462

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 11/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 20 сашета | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 20

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (1 САШЕ)

Колаген BODYBALANCE ® – 2 грама

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Хидролизиран колаген BODYBALANCE®, овкусители, антислепващ агент: силициев диоксид; подсладител: сукралоза. BODYBALANCE® е търговска марка на Gelita AG

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За здрави стави и връзки.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Разтворете съдържанието на 1 саше в 200 мл вода и приемайте веднъж дневно.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Допълнителна информация

Тегло0.313 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AGELIN ® BODYBALANCE ® – 20 САШЕТА / 20 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…