AGELIN ® BODYBALANCE ® – YAMAMOTO RESEARCH

78.99 лв.

Наличност: Наличен

Agelin е хранителна добавка, която осигурява 15 грама колаген на саше, с качество на Bodybalance ® (биоактивни колагенни пептиди): това са специфични пептиди, получени от колаген. Защо точно този вид колаген е нужен за вас: за осигуряването на по-силни връзки и сухожилия, за здравето и тонуса на кожата, косата и ноктите ви да са по-малко чупливи.

3 налични

Описание

Интактните молекули на колаген се подлагат на стандартизиран процес на хидролиза (рязане), който води до образуването на по-малки молекули, които се абсорбират по-лесно и бионалични. Колагенът е повсеместен протеин, най-представен в организма, основен компонент на структури като мускули, хрущяли, кости и др. Колагенът е основен компонент от структурните протеини на нашето тяло. Около 30% от нашия протеинов компонент се характеризира с колаген, решаващ елемент за ставите, стабилността на костите, за борба с мускулната саркопения, за осигуряване на по-силни връзки и сухожилия, за здравето и тонуса на кожата, косата и ноктите, по-малко чупливи. Освен че е основният структурен протеин на съединителната ни тъкан, той е в изобилие и в съдовата тъкан, в междупрешленните дискове, в кръвно-мозъчната бариера, в роговицата, в дентина и в чревната лигавица.

Вижда се, че с напредване на възрастта, по-специално след четиридесетгодишна възраст, започват да настъпват важни промени в телесния състав, с по-изразена тенденция към „саркопения“, тоест към загуба на мускулна тъкан с последваща загуба на сила, стабилност, качество на живот, ценна метаболитна тъкан с по-голяма предразположеност към натрупване на мастна тъкан. Упражненията, комбинирани с целенасочено хранене, са от основно значение за противодействие на този феномен, но хранителните продукти могат да бъдат и ценен подкрепящ елемент. Благодарение на съвременната технология съществуват различни типологии с различен състав на пептиди, получени чрез конкретни процеси на хидролиза, които могат да бъдат диференцирани по способността им да стимулират синтеза на колаген, както и осигуряването на скъпоценни „селективно селектиращи“ елементи.

AGELIN е хранителна добавка, която съдържа патентованата формула BODYBALANCE, високоспецифичен пептиден хидролизат на контраст на саркопения, способен да стимулира мускулната тъкан да бъде по-ефикасен и по-силен, разширявайки концепцията за колаген, не само свързан с остеоратикуларната тъкан – сухожилие или тази на нашата дерма, за да подкрепим чистата мускулна маса и да контрастираме на „разграждането“, което се случва по причини, свързани със стареене или други форми на катаболизъм, като същевременно се насърчава мобилизирането на мазнини от мастни натрупвания, с оглед истинско подобряване на състоянието на телесният състав.

Този конкретен протеинов хидролизат на колагена, съдържащ се в AGELIN, също има изключителна способност да бъде биодостъпен, разработен от престижния лидер в производството на колаген GELITA, който позволява напълно ефективен прием през устата. Точният механизъм на действие на избраните хидролизати на колаген BODYBALANCE® все още се изследва, но настоящите изследвания изтъкват допълнителна роля, която този специфичен състав от колагенови пептиди има в нашето тяло, а не само като „структурен“ протеин от съществено значение, т.е. но и в запазването на мускулната тъкан и нейната относителна функционалност, заедно с важни относителни метаболитни ефекти върху състава на тялото. По-конкретно, в подкрепа на своята ефективност, BODYBALANCE има няколко интересни проучвания на своя страна, които демонстрират своя „засилващ“ ефект.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AGELIN ® BODYBALANCE ® – YAMAMOTO RESEARCH”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…