ISO-FUJI ® VOLACTIVE ® – 700 ГРАМА / 23 ДОЗИ

(3 клиентски отзива)

99.99 лв.

Наличност: Наличен

Iso-FUJI ® е хранителна добавка на основата на суроватъчен протеин, изолирана чрез ултрафилтрация и микрофилтрация с кръстосано Volactive® Ultra Whey XP качество. Подходяща е за спортисти, които се занимават с тежка физическа активност.

Код: 8844-ISO- Категории: , , Етикети: ,
Разфасовки:

Описание

Какво представлява суроватъчният протеин Iso-FUJI ®?

Iso-FUJI ® е хранителна добавка на основата на суроватъчен протеин, изолирана чрез ултрафилтрация и микрофилтрация с кръстосано Volactive® Ultra Whey XP качество. Подходяща е за спортисти, които се занимават с тежка физическа активност.

Този суроватъчен протеин е обогатен с витамин В6, който се бори с умората и естествения храносмилателен ензим бромелаин.

Суроватъчните протеини съдържат аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Изолираният суроватъчен протеин (WPI, Whey Protein Isolate) е най-чистата форма на суроватка.

Приемайте по 3 мерителни черпачета, разтворете пудрата суроватъчен протеин Iso-FUJI в 200 мл вода или мляко.

Микрофилтрирани протеини

Микрофилтрацията е най-скъпият процес за изолиране на протеинови добавки на суроватъчно-протеинова основа. Той е този, който най-добре запазва целостта и наличието на биоактивни протеинови фракции, които определят качеството на протеина. 

Суроватката, получена в първия етап на ултрафилтрация, се пренася от апарат, който използвайки мембранна филтърна система, продължава с по-нататъшно прогресивно филтриране, чрез което се елиминират други нежелани частици – минерали, липиди и лактоза. 

Микрофилтрираните протеини са 99% неденатурирани и задържат всички важни биоактивни пептидни фракции на неденатурирана суроватка.

Iso-Fuji ® НЕ съдържа колаген с други елементи, които променят качеството или биологичната стойност на продукта.a

Какво представлява Volactive® UltraWhey XP? 

Volactive® е референтна реалност в сектора на млекопроизводството и животновъдството, както и най-големият производител на хранителни суроватъчни протеини за приложения в начина на живот в Европа, който е спечелил репутация на новаторска компания в производствените технологии и развитието в областта на храненето.

Техническият и научен екип на Volac се основава на четиридесетгодишното наследство на компанията при обработката на суроватка и използването на авангардни техники за ултрафилтрация. 

Продуктовата гама Volactive ® се ражда от използването на най-новите сложни технологии за сушене на мембраната и спрей, които ефективно стабилизират протеиновото вещество, намалявайки денатурацията на протеина до абсолютен минимум. 

По този начин осигуряват получаването на суроватъчни протеини с изключително добри хранителни профили в сравнение с други протеинови препарати, получени с други методи за обработка, компрометиращи стабилността.

 Volactive ® официално сертифицира и гарантира съдържанието на хранителни протеини Yamamoto ® Nutrition.

Допълнителна информация

Вкусове

Бисквитка, Ванилия, Диви плодове – йогурт, Еспресо-кафе, Кокосов шоколад, Лешник, Неовкусен, Праскова – йогурт, Шоколад

3 отзива за ISO-FUJI ® VOLACTIVE ® – 700 ГРАМА / 23 ДОЗИ

 1. pecka_lom (потвърден клиент)

  Любим. 💪

  • Belcho Hristov (потвърден клиент)

   На всички ни 🙂

 2. Радослав

  Невероятне продукт! Сравнявам го с Gold Standard и Iso100 – ряпа да ядат тези протеини вече, а този не ми подува стомаха и нямам газове. По скъп е но си струват парите …

 3. niki.marinova (потвърден клиент)

  Протеинът ми допадна изключително много. Като цяло се захванах със активен спорт от половин година, пробвах различни марки протеин, но този до момента ми е фаворит, вкусът е страхотен, лесно се разтваря, приемам го с вода, докато предните протеини които съм опитвала, не можеше да става и дума да ги приемам с вода, единствено на шейк с други продукти или в кофата.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *