ТОП ЦЕНА!

CREAPOWDER – 500 ГРАМА / 147 ДОЗИ

(2 клиентски отзива)

83.99 лв.

Наличност: Наличен

Yamamoto ® Nutrition представя Crea POWDER Creapure ® Quality. Crea POWDER  диетична хранителна добавка направена от микронизиран креатинов монохидрат, препоръчва се за възрастни и спортисти, които извършват физически дейности, изискващи интензивно мускулно натоварване.

9 налични

Код: 8550 Категории: , , Етикети: ,

Описание

Yamamoto ® Nutrition представя Crea POWDER Creapure ® Quality. Crea POWDER  диетична хранителна добавка направена от микронизиран креатинов монохидрат, препоръчва се за възрастни и спортисти, които извършват физически дейности, изискващи интензивно мускулно натоварване.

Креатинът повишава физическата активност в случай на повтарящо се упражнение с висока интензивност и краткотрайна продължителност. Creapure ® е единствената марка, която съчетава три основни качествени компонента за производството на креатин: внимателен подбор на суровини, максимална ефективност на патентованата аналитична технология и щателни анализи.

Ако обърнете внимание на логото на Creapure®, то означава чист креатин. Creapure® е най- първокласната марка креатин в света. Creapure® е единствената марка, която обединява три основни компонента за качество за производството на креатин:

  • Внимателен подбор на суровини
  • Максимална технологична ефективност благодарение на силно разработената технология на процесите при условията на ДПП
  • Щателна аналитика

Затова Creapure® може да обещае максимален ефект и безопасност.

Creapure® е легитимна търговска марка с регистрирано лого и е синоним на висококачествен креатин (монохидрат).

Creapure Purity®:

Условията за производство, подборът и третирането на суровините са от решаващо значение за качеството на креатин монохидрата.

Слабо качествените суровини или например намаляването на количеството вода по време на прекристализация водят до високи

креатин на прах
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

2 отзива за CREAPOWDER – 500 ГРАМА / 147 ДОЗИ

  1. Росен Белов

    Здравейте, аз съм професионален актьор, тренирам в зала 5 пъти седмично, както и тичам 4-5 пъти седмично по 10-12 км или 40-50 км на седмица или между 150-200 км месечно. Поне веднъж в месеца тичам и полумаратонска дистанция 21 км. Освен спортуването имам и репетиции и представления в театъра, някои от които са и доста физически натоварващи. Мислите ли, че този креатин е подходящ за моя режим.

  2. Belcho Hristov

    Здравейте Росен! Благодарим, че първо питате, преди да поръчвате, тъй като брандът Yamamoto предлага и комплекси формули, които обезпечават в пъти по-добре вашите потребности. Според мен, този продукт със следната харарактеристика е в пъти по-доброто решение: Kamikaze е нов пред тренировъчен продукт, който за първи път използва Setria ® Performance Blend – патентована комбинация от L-цитрулин и глутатион, която усилва и удължава производството на азотен оксид (NO) азотният оксид (известен още като производителят на по-добро напомпване) е важен за правилното функциониране на кръвоносната система на тялото + отстраняване на амоняка и лактата втв връзка с нискоинтензивни и дълги аеробни занимания. В него е добавен креатин, но покрай другите съставки и елемененти, изборът Ви ще е по-правилен. Можете да го приемате 30 мин преди тичане, а отделно, накрая да добавите една мярка от 3 грама Crea POWDER креатин. Това е иделния вариант. Но минимумът е в продуктите за преди тренировки – възстановяването започва с предтренировъчните продукти. Моля – ако имате въпроси – питайте!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *