ТОП ЦЕНА

CREAPOWDER – YAMAMOTO NUTRITION

(2 клиентски отзива)

83.99 лв.

Наличност: Неналичен

Yamamoto ® Nutrition представя Crea POWDER Creapure ® Quality. Crea POWDER  диетична хранителна добавка направена от микронизиран креатинов монохидрат, препоръчва се за възрастни и спортисти, които извършват физически дейности, изискващи интензивно мускулно натоварване.

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Код: 8550 Категории: , Етикети: ,

Описание

Yamamoto ® Nutrition представя Crea POWDER Creapure ® Quality. Crea POWDER  диетична хранителна добавка направена от микронизиран креатинов монохидрат, препоръчва се за възрастни и спортисти, които извършват физически дейности, изискващи интензивно мускулно натоварване.

Креатинът повишава физическата активност в случай на повтарящо се упражнение с висока интензивност и краткотрайна продължителност. Creapure ® е единствената марка, която съчетава три основни качествени компонента за производството на креатин: внимателен подбор на суровини, максимална ефективност на патентованата аналитична технология и щателни анализи.

Ако обърнете внимание на логото на Creapure®, то означава чист креатин. Creapure® е най- първокласната марка креатин в света. Creapure® е единствената марка, която обединява три основни компонента за качество за производството на креатин:

  • Внимателен подбор на суровини
  • Максимална технологична ефективност благодарение на силно разработената технология на процесите при условията на ДПП
  • Щателна аналитика

Затова Creapure® може да обещае максимален ефект и безопасност.

Creapure® е легитимна търговска марка с регистрирано лого и е синоним на висококачествен креатин (монохидрат).

Creapure Purity®:

Условията за производство, подборът и третирането на суровините са от решаващо значение за качеството на креатин монохидрата.

Слабо качествените суровини или например намаляването на количеството вода по време на прекристализация водят до високи

CREAPOWDER - YAMAMOTO NUTRITION
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

2 отзива за CREAPOWDER – YAMAMOTO NUTRITION

  1. Росен Белов

    Здравейте, аз съм професионален актьор, тренирам в зала 5 пъти седмично, както и тичам 4-5 пъти седмично по 10-12 км или 40-50 км на седмица или между 150-200 км месечно. Поне веднъж в месеца тичам и полумаратонска дистанция 21 км. Освен спортуването имам и репетиции и представления в театъра, някои от които са и доста физически натоварващи. Мислите ли, че този креатин е подходящ за моя режим.

  2. Belcho Hristov

    Здравейте Росен! Благодарим, че първо питате, преди да поръчвате, тъй като брандът Yamamoto предлага и комплекси формули, които обезпечават в пъти по-добре вашите потребности. Според мен, този продукт със следната харарактеристика е в пъти по-доброто решение: Kamikaze е нов пред тренировъчен продукт, който за първи път използва Setria ® Performance Blend – патентована комбинация от L-цитрулин и глутатион, която усилва и удължава производството на азотен оксид (NO) азотният оксид (известен още като производителят на по-добро напомпване) е важен за правилното функциониране на кръвоносната система на тялото + отстраняване на амоняка и лактата втв връзка с нискоинтензивни и дълги аеробни занимания. В него е добавен креатин, но покрай другите съставки и елемененти, изборът Ви ще е по-правилен. Можете да го приемате 30 мин преди тичане, а отделно, накрая да добавите една мярка от 3 грама Crea POWDER креатин. Това е иделния вариант. Но минимумът е в продуктите за преди тренировки – възстановяването започва с предтренировъчните продукти. Моля – ако имате въпроси – питайте!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.