CREAPOWDER – 500 ГРАМА / 147 ДОЗИ

(2 клиентски отзива)

83.99лв.

Наличност: Наличен

CreaPowder е хранителна добавка, която осигурява 100% креатин монохидрат.

✔️ 3 000 мг креатин монохидрат на порция

✔️ Увеличава нивата на креатин-фосфат в организма;

Партида: M30207 | Срок на годност: 05/2027 | SKU: 8057639550781

1 налични

Код: 8057639550781 Категории: , Етикет:
Разфасовки:

Описание

CreaPowder е хранителна добавка, която осигурява 100% креатин монохидрат. Креатинът подобрява физическото представяне по време на повтарящи се, високоинтензивни и краткотрайни дейности. Хранителна добавка от 100% креатин монохидрат под формата на прах.

Креатинът (от гръцки κρέας = месо) е аминокиселинно производно, което естествено присъства в тялото. Концентрацията му се увеличава с увеличаване на мускулната маса. Намира се в храни от животински произход, но се произвежда и от черния дроб, бъбреците и панкреаса. След като бъде синтезиран или приет чрез диета или добавки, той се поема от мускулната тъкан и се съхранява в мускулите.

Креатинът е един от енергийните запаси на мускулите, използван за бързи и интензивни мускулни контракции. От метаболитна гледна точка, той се използва, за да отговори на нуждите на алактацидния анаеробен метаболизъм. В спорта се използва като ергогенна подкрепа, но също така има антиоксидантно и кардиопротективно действие. Креатинът повишава физическата работоспособност при повтарящи се, високоинтензивни и краткотрайни дейности (благоприятен ефект се получава при дневен прием на 3 грама креатин, чрез доза 3.4 грама), максимална мощност при тренировка и намалява чувството на умора.

CreaPowder съдържа най-изследваната форма на креатин: креатин монохидрат. Нарича се така, защото всяка молекула креатин вътре е свързана с органична молекула. Структурно, креатинът е органична азотна киселина, открита в гръбначните животни. Приблизително 95% от креатина в тялото се намира в скелетните мускули. Този вид креатин е най-широко използваният и следователно най-проучваният, като няколко научни изследвания подкрепят неговите ползи.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Креа Паудър/Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303442

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 14/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 500 грама | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 147

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (3.4 ГРАМА)

Креатин – 3 00 мг (3 грама)

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

100% Креатин монохидрат (прах).

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За допълване нуждите от креатин в организма.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Добавете 1 мерителна лъжица (3.4 гр) към чаша вода или друга напитка и приемайте веднъж дневно, за предпочитане по време на хранене.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Допълнителна информация

Тегло0.530 кг

2 отзива за CREAPOWDER – 500 ГРАМА / 147 ДОЗИ

  1. Росен Белов

    Здравейте, аз съм професионален актьор, тренирам в зала 5 пъти седмично, както и тичам 4-5 пъти седмично по 10-12 км или 40-50 км на седмица или между 150-200 км месечно. Поне веднъж в месеца тичам и полумаратонска дистанция 21 км. Освен спортуването имам и репетиции и представления в театъра, някои от които са и доста физически натоварващи. Мислите ли, че този креатин е подходящ за моя режим.

  2. Belcho Hristov

    Здравейте Росен! Благодарим, че първо питате, преди да поръчвате, тъй като брандът Yamamoto предлага и комплекси формули, които обезпечават в пъти по-добре вашите потребности. Според мен, този продукт със следната харарактеристика е в пъти по-доброто решение: Kamikaze е нов пред тренировъчен продукт, който за първи път използва Setria ® Performance Blend – патентована комбинация от L-цитрулин и глутатион, която усилва и удължава производството на азотен оксид (NO) азотният оксид (известен още като производителят на по-добро напомпване) е важен за правилното функциониране на кръвоносната система на тялото + отстраняване на амоняка и лактата втв връзка с нискоинтензивни и дълги аеробни занимания. В него е добавен креатин, но покрай другите съставки и елемененти, изборът Ви ще е по-правилен. Можете да го приемате 30 мин преди тичане, а отделно, накрая да добавите една мярка от 3 грама Crea POWDER креатин. Това е иделния вариант. Но минимумът е в продуктите за преди тренировки – възстановяването започва с предтренировъчните продукти. Моля – ако имате въпроси – питайте!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…