ESSENTIAL AMINO ENERGY – 220 ГРАМА / 20 ДОЗИ

56.99лв.

Наличност: Наличен

Essential Amino Energy е хранителна добавка, на базата на есенциални аминокиселини, с добавена кокосова вода и кофеин.

✔️ бленда обогатена с глутамин пептид;

✔️ с добавена кокосова вода и кофеин;

Партида: C23226 | Срок на годност: 03/2025 SKU: 4926266004932

6 налични

Описание

Essential AMINO ENERGY е добавка, произведена от есенциални аминокиселини, произведени чрез ферментация с таурин, кофеин, цитрулин, глутамин пептид и кокосова вода, предназначени за спортисти, които провеждат интензивни тренировки. Основните аминокиселини допринасят за задоволяване на нуждите на тялото от протеин / азот и включват аминокиселините с разклонена верига (BCAA: левцин, изолевцин, валин), които се препоръчват за интегриране в диетата на спортиста. Кофеинът помага за подобряване на концентрацията и увеличаване на бдителността. Осигуряването на резервоар от основни добавки на глутамин в пептидна форма създава мощен стимул за еутрофна енергийна база и се възприема от началните части на червата в рамките на няколко минути. Добавките на цитрулин, кофеин и кокосова вода са характеристики, които правят Essential Amino ENERGY уникален в своя жанр.

Essential AMINO ENERGY се отличава с:

  • наличие на аминокиселини с разклонена верига (BCAAs): разклонените вериги са три основни аминокиселини – левцин-изолевцин-валин, които представляват около 30-40% от всички мускулни протеини. Вземането на BCAA преди тренировка улеснява по-голямото енергийно и метаболитно усилие.
  • съществени аминокиселини от ферментацията: има няколко основни функции на ЕИП. По-специално те подобряват подаването на кислород към мускулите и стимулират синтеза на мускулни протеини (анаболен и анти-катаболитен ефект). Глутамин в пептидна форма. Глутаминът е най-богатата аминокиселина, присъстваща в мускулната тъкан. Глутаминовият пептид се абсорбира по-добре от глутамина в свободна форма (благодарение на наличието на пептиди, които му позволяват да оцелее в храносмилателния тракт) и също е по-стабилен в разтвора.
  • висока концентрация на L-цитрулин: интеграцията на L-цитрулин се оказва полезна за повишаване на нивата на аргинин (както и на цитрулин) в кръвта, които са на разположение за синтеза на азотен оксид, както и за другите функции, в които участва. Проучванията показват, че със същата доза и приложение (орално), цитрулин увеличава нивата на аргинин в кръвта почти два пъти повече в сравнение със същата доза аргинин.
  • кофеинът: кофеинът е ергогенно средство, което увеличава енергийните нива, прави реакционното време по-ефективно и подобрява концентрацията.
  • кокосова вода: кокосовата вода е естествено богата на електролити, особено калий, което насърчава хидратирането на тялото по време на тренировка.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Есеншъл Амино Енерджи/Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303441

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 14/08/2022 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 220 грама | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 20

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (10 ГРАМА)

Л-левцин – 2 гр

Л-глутамин пептид – 2 гр

Лиофилизирана кокосова вода – 1.5 гр

Л-цитрулин – 1.5 гр

Л-изолевцин – 1 гр

Л-валин – 1 гр

Л-лизин – 300 мг

Л-хистидин – 280 мг

Л-треонин – 250  мг

Л-фенилаланин – 250 мг

Л-метионин – 200 мг

Таурин – 150 мг

Л-тирозин – 150 мг

Л-триптофан – 100 мг

Кофеин – 75 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

L-левцин, L-глутаминов пептид (от хидролизирани пшенични протеини ), лиофилизирана кокосова вода (от плод на Cocos nucife ra L.), L-цитрулин, подкислител: лимонена киселина ; L-изолевцин, L-валин, L-лизин хидрохлорид, стаб илизатори: захарозни естери на мастни киселини , хидрокси-пропил-метилцелулоза; аромат, L-х истидин, L-треонин, L-фенилаланин, L-метионин, таурин, L-тирозин, антислепващ аге нт: силициев диоксид; подсладители: сукралоза, ацесулфа м К; L-триптофан, безводен кофеин, оцветител: рибофлавин.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За допълване аминокиселинните нужди на организма за деня.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Смесете 10 гр в 200 мл вода или друга напитка и приемайте веднъж на ден , през деня или преди тренировка.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза! Продуктът съдържа кофеин!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Допълнителна информация

Тегло0.250 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ESSENTIAL AMINO ENERGY – 220 ГРАМА / 20 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *