ТОП ЦЕНА

ESSENTIAL AMINO ENERGY – YAMAMOTO NUTRITION

46.99 лв.

Наличност: Наличен

Essential AMINO ENERGY е добавка, произведена от есенциални аминокиселини, произведени чрез ферментация с таурин, кофеин, цитрулин, глутамин пептид и кокосова вода, предназначени за спортисти, които провеждат интензивни тренировки.

3 налични

Описание

Essential AMINO ENERGY е добавка, произведена от есенциални аминокиселини, произведени чрез ферментация с таурин, кофеин, цитрулин, глутамин пептид и кокосова вода, предназначени за спортисти, които провеждат интензивни тренировки.

Основните аминокиселини допринасят за задоволяване на нуждите на тялото от протеин / азот и включват аминокиселините с разклонена верига (BCAA: левцин, изолевцин, валин), които се препоръчват за интегриране в диетата на спортиста.

Кофеинът помага за подобряване на концентрацията и увеличаване на бдителността. Осигуряването на резервоар от основни добавки на глутамин в пептидна форма създава мощен стимул за еутрофна енергийна база и се възприема от началните части на червата в рамките на няколко минути.

Добавките на цитрулин, кофеин и кокосова вода са характеристики, които правят Essential Amino ENERGY уникален в своя жанр.

Essential AMINO ENERGY се отличава с:

Наличие на аминокиселини с разклонена верига (BCAAs).

Разклонените вериги са три основни аминокиселини – левцин-изолевцин-валин, които представляват около 30-40% от всички мускулни протеини. Вземането на BCAA преди тренировка улеснява по-голямото енергийно и метаболитно усилие.

Съществени аминокиселини от ферментацията.

Има няколко основни функции на ЕИП. По-специално те подобряват подаването на кислород към мускулите и стимулират синтеза на мускулни протеини (анаболен и анти-катаболитен ефект). Глутамин в пептидна форма.

Глутаминът е най-богатата аминокиселина, присъстваща в мускулната тъкан. Глутаминовият пептид се абсорбира по-добре от глутамина в свободна форма (благодарение на наличието на пептиди, които му позволяват да оцелее в храносмилателния тракт) и също е по-стабилен в разтвора.

Висока концентрация на L-цитрулин.

Интеграцията на L-цитрулин се оказва полезна за повишаване на нивата на аргинин (както и на цитрулин) в кръвта, които са на разположение за синтеза на азотен оксид, както и за другите функции, в които участва. Проучванията показват, че със същата доза и приложение (орално), цитрулин увеличава нивата на аргинин в кръвта почти два пъти повече в сравнение със същата доза аргинин.

Кофеинът.

Кофеинът е ергогенно средство, което увеличава енергийните нива, прави реакционното време по-ефективно и подобрява концентрацията.

Кокосова вода.

Кокосовата вода е естествено богата на електролити, особено калий, което насърчава хидратирането на тялото по време на тренировка.

ESSENTIAL AMINO ENERGY - YAMAMOTO NUTRITION
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ESSENTIAL AMINO ENERGY – YAMAMOTO NUTRITION“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.