-25% С ПРОМО КОД YAMA25

HYDRORAZAN – YAMAMOTO NUTRITION

68.99 лв.155.99 лв.

Наличност: Наличен

HydroRAZAN® е хранителна добавка, приготвена от хидролизирани суроватъчни протеини и суроватъчни протеини, изолирани чрез ултрафилтрация с кръстосан поток и микрофилтрация.

Разфасовка/Вкус: 700 гр Ванилия | Склад №: 2409089 | Партида: C21A569 | Срок на годност: 09/2024

Разфасовка/Вкус: 2000 гр Шоколад | Склад №: 2409089 | Партида: C21A810 | Срок на годност: 11/2024

Изчистване

Описание

Yamamoto ® Nutrition HydroRAZAN® е хранителна добавка, приготвена от хидролизирани суроватъчни протеини и суроватъчни протеини, изолирани чрез ултрафилтрация с кръстосан поток и микрофилтрация.

Подходящ е за спортисти, които предприемат усилена физическа активност. Протеините допринасят за растежа и поддържането на мускулната маса. Продуктът е обогатен с витамин B6, който се бори с умората. Отличителната черта на Hydro RAZAN® е наличието на храносмилателни ензими и пробиотични микроорганизми, които регулират равновесието на чревната флора. Това, което отличава Hydro RAZAN®, е неговият по-висок процент абсорбция в сравнение с нормалната суроватка и нейните свободни аминокиселини. Той се състои от по-малки белтъчни фракции, наречени пептиди, които се абсорбират по-бързо от тънките черва, поради наличието на специфични за тях транспортни системи.

Hydro RAZAN® се произвежда изключително от Optipep® 90 DH 4, един от най-пълните и качествени източници на протеин, налични на пазара днес. Приемайте по 1 доза преди и след натоварвания. 

Yamamoto® Nutrition Hydro RAZAN® НЕ съдържа колаген с други елементи, които променят качеството на продукта. Наличието на храносмилателни ензими спомага за усвояването на най-сложните молекули, като протеини, лактоза и други захари, растителни влакна и мазнини, улесняващи тяхното движение в стомаха и тънките черва. Освен това Hydro RAZAN® се допълва от пробиотични микроорганизми, които благоприятстват равновесието на чревната флора.

HYDRORAZAN - YAMAMOTO NUTRITION

Допълнителна информация

Вкусове

Ванилия, Шоколадово гурме

Разфасовка

2 000 грама, 700 грама

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „HYDRORAZAN – YAMAMOTO NUTRITION“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.