Разпродажба!

CARNIBLAST – 90 ТАБЛЕТКИ / 90 ДОЗИ

(2 клиентски отзива)

79.99 лв.

Наличност: Наличен

Yamamoto ® Nutrition CarniBLAST® е хранителна добавка, препоръчвана за спортисти и жени, която осигурява 1000 mg дневна доза L-карнитин тартрат, пропионил L-карнитин (PLC) и ацетил L-карнитин (ALC). С допълнителен коензим Q10 под формата на убихинол.

Склад №: 24090089 | Партида: C21A040 | Срок на годност: 01/2025

4 налични

Код: 8565 Категории: , , Етикети: ,

Описание

Yamamoto ® Nutrition CarniBLAST® е хранителна добавка, препоръчвана за спортисти и жени, която осигурява 1000 mg дневна доза L-карнитин тартрат, пропионил L-карнитин (PLC) и ацетил L-карнитин (ALC). С допълнителен коензим Q10 под формата на убихинол.

Yamamoto® Nutrition CarniBLAST® осигурява трите най-популярни форми на L-Карнитин в една таблетка. Една таблетка съдържа 1000 mg ацетил L-карнитин (ALC) и L-тартарат, както и PLC версия, пропионил L-карнитин (PLC), която има малко по-различни свойства.

Ацетил L-Карнитин (АЛС) е ацетилирана форма на L-Карнитин, която има малко по-различни свойства и е една от най-популярните форми на Карнитин.

По време на тренировка голяма част от L-карнитин се превръща в ALC в рамките на митохондриите, от ензима Карнитин О-ацетилтрансфераза.

Пропионил L-карнитин (PLC) се получава чрез естерификация на карнитин с пропионова киселина.

Тази връзка прави веществото особено липофилно и способно да преминава през клетъчните мембрани в по-голяма степен, отколкото дори Ацетил L-карнитин.

Yamamoto® Nutrition CarniBLAST® се подобрява с коензим Q10 под формата на убихинол.

Убихинолът дължи името си на факта, че е универсално присъстващ в еукариотните клетки, по-специално в митохондриите, които са клетъчната електроцентрала.

Yamamoto® Nutrition CarniBLAST® е иновативна формула, уникална в своята област!

l карнитин
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

2 отзива за CARNIBLAST – 90 ТАБЛЕТКИ / 90 ДОЗИ

 1. Алекс

  Бих препоръчала този и други продукти на Вашата марка, защото са с най-доброто качество на българския пазар.

  • Belcho Hristov

   Сърдечно благодарим Алекс за отзива и обратната връзка към нас и хората, които ще следят продуктите и бранда.

 2. Мирослав (потвърден клиент)

  Взимам го до момента без особена физическа активност но съм доволен както и аминокиселините

  • Belcho Hristov

   Здравейте Мирослав. Включвам се, в подкрепа на лазаното – физическата активно НЕ е задължение, за хората … нека не забравяме, че добавките са за хората, не САМО за спортистите. Вторите, имат по-големи изисквания, а нуждите на хората изобщо, се обезпечават именно с добавки. Изключително сме радостни, да работим с работещ бранд и да четем отзивите ви, на всички ви! Бъдете здрави. Питайте и се интересувайте, ще помагаме с нашия опит и доказан професионализъм.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *