LIPOXAN – YAMAMOTO RESEARCH

(2 клиентски отзива)

34.99 лв.

Наличност: Неналичен

Lipoxan е хранителна добавка, базирана на CLA, кофеин и растителни екстракти, подходящи за възрастни, които се използват в контекста на нискокалорични диети, насочени към контрол на теглото.

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Lipoxan е хранителна добавка, базирана на CLA, кофеин и растителни екстракти, подходящи за възрастни, които се използват в контекста на нискокалорични диети, насочени към контрол на теглото.

Екстрактите от зелен чай, зелено кафе и лют червен пипер са избрани специално за приноса им за балансиране на телесното тегло (зелен чай), за тяхното тонично действие и метаболитна подкрепа (зелено кафе) и за стимулиране на метаболизма (лют червен пипер). Всички екстракти (зелен чай, зелено кафе, лют червен пипер) имат антиоксидантен ефект, докато кофеинът помага за подобряване на концентрацията и повишаване на бдителността. Формулата се допълва с конюгирана линолова киселина (CLA) и L-Aцетил карнитин.

Физиологичните процеси на стареене причиняват забавяне на нашия метаболизъм и най-вече в отговор на стрес, лоша диета и малко или никаква физическа активност, започваме да натрупваме много по-лесно типични и неприятни мазнини, особено в коремната област.

След 20-годишна възраст е нормално да се изгуби около 0,5% от основния метаболизъм, което съответства на загубата на мускулна маса, особено важна за метаболизма. Това води до тенденция да се развие известна устойчивост на инсулин, с всичко, което следва, не само на „естетическо“ ниво. Режимът за отслабване трябва да включва преди всичко физическа активност, съчетана с фокусирана, балансирана диета. Природата осигурява известна помощ в тази връзка с елементи, често получени от растителни екстракти, които могат да поддържат този механизъм, известен като „термогенеза“, и да насърчават използването на мастни киселини.

Бързото разпространение на хранителни добавки (повече или по-малко ефективни), създадени за тази цел, не е съвпадение. Все пак винаги е добре да знаете как да ги оценявате и избирате въз основа на тяхната реална и доказана полезност, т.е. тези, които подпомагат организма при увеличаване производството на топлина, като по този начин увеличават енергийния разход, който нормално ще бъде за сметка на мастната тъкан.

Ако се приемат в комбинация с физически упражнения, както вече беше споменато, тялото ще използва мазнините като гориво за физическа активност и ще подчертае техните ефекти, като по този начин ще изгори повече енергия.

Липоксанът е абсолютно природна хранителна добавка, която се основава на няколко ключови поддържащи елемента, които осигуряват по-продуктивна термогенеза и атакуват мастни натрупвания на няколко фронта.

добавки за отслабване
Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

2 отзива за LIPOXAN – YAMAMOTO RESEARCH

 1. Мария

  Здравейте, имам нужда от вашата помощ искам да сваля 2, 3 килограма задържане на вода целулит и подут корем. Тренирам 4 дни в седмицата е зала, какво бихте ми предложили да комбинирам.

  • Belcho Hristov (потвърден клиент)

   Влесте с диетата си в калориен дефицит, не много голям. До -30%. Увеличете приема на вода и дръжте солта, така че да ПРИСЪСТВА в режима ви, не я махайте. Ако тренирате, знайте, че тренировката не е единствения енергоемък процес. Дишане, другото движение в рамките на седмицата, работата на органи и тъкани също горят калории. Можете да ползвате този продукт, Липоксан, с фет-транспортерен продукт в лицето на Л-карнитин или Ацетил Л-карнитин.

 2. мария

  Бихте ли ми помогнали в избора на продукти,искам да сваля 3 до 5 килограма задържане на вода и целулит

  • Belcho Hristov (потвърден клиент)

   Здравейте, да разбира се. Опишете малко повече за храненето си, ще спортувате ли, движение ще има ли и да Ви насочим в избор на продукти и комбинация дори, защо не?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *