Разпродажба!

ALPHATECH POWDER – YAMAMOTO NUTRITION

97.99 лв.

Наличност: Наличен

ALPHA TECH ® е хидролизиран протеин от сьомга, състоящ се от олигопептиди и аминокиселини в свободна форма, с балансиран аминокиселинен състав. Продукт създаден с патента ProGo за качествено на сьомговите суровини!

2 налични

Код: 9081 Категории: , , Етикети: ,

Описание

Yamamoto® Nutrition AlphaTECH Powder – хранителна добавка от хидролизиран протеин от сьомга (ProGo®) с източници на морски протеини (атлантическа сьомга), изолирана чрез ензимни средства, използвайки патентован производствен процес за даване на продукт с изключително естествени аминокиселини, пептиди и микроелементи.

„Едно от най-добрите решения в света с най-висока биологична наличност и най-бързо усвояване“

От непрекъснатия анализ и изследвания на суровините, потвърдени от истинската му научна стойност, хидролизатът на протеина от сьомга в момента е най-интересният и иновативен избор за предлагане на непрекъснато развиващ се, широко разпространен пазар. Думата „иновативен“ е свързана с факта, че бихме били „новатори“ при въвеждането на пазара на хранителни добавки от тази специална суровина, по-рано изнесена в света на научните изследвания в областта на хранителните продукти на астронавтите. Протеиновият хидролизат излезе на преден план като „супер храна“ за съветските космонавти, за да подпомогне специфичните им нужди, поради бързото разпадане на катаболен протеин, което се случва при липса на гравитация и бързината на стомашно-чревния пасаж, за което хранителен елемент с високо съдържание Изисква биологична стойност и такава, която изключително бързо се усвоява и поглъща в системите на онези, които се окажат в такива екстремни условия.

Оставяйки настрана в полза на по-известни и благородни суровини с по-често използване, концепция и способи за извличане, беше взето решението за повторно предлагане на хидролизата на сьомгата ALPHATECH®, получен от естествената хидролиза на самото месо от сьомга и след това преработена и изолирана от норвежката био морска компания Hofseth Biocare до пазара на хранителни продукти и спорт.

ALPHA TECH ® е хидролизиран протеин от сьомга, състоящ се от олигопептиди и аминокиселини в свободна форма, с балансиран аминокиселинен състав и един особено подобен на човешките тъкани. По-специално, тя съдържа около 627 пептиди (MALDI-TOF анализ), които се състоят от различни класове малки олигопептиди и аминокиселини в свободна форма. Трябва да имаме предвид, че по принцип суроватъчните протеини имат 70% или повече протеини с молекулно тегло над 10 000 далтона. Това ще се отрази особено на скоростта на смилаемост и усвояване.

Следователно хидролизираната смес на ALPHATECH® е в „предварително усвоена“ форма и се разделя на 5 фракции от класове пептиди въз основа на тяхното тегло и молекулен размер и висока биоактивна сила с изключителни биологични свойства: 110-1000 Далтона, 1000 – 1500 далтона, 1500-2000 далтона, 2000-2500 далтона и> 2500 далтона. И така, 100% от целия хидролизат се оказва с молекулно тегло по-ниско от 3000 Далтона с + 50%, които се характеризират с олигопептиди с молекулно тегло. Тези цифри са изключително интересни стойности за спортиста, извършил интензивна спортна дейност, тъй като той заобикаля храносмилателния проблем с необходимостта да се изважда енергия и кръв от мускулна работа по време, а не след изпълнение, при което храносмилателният процес е компрометиран от особена „спешна ситуация“ с биохимични ситуации, причинени от остър стрес и никоя от аминокиселините не се абсорбира изобщо.

И така, тези безплатни пептиди и незаменими аминокиселини с много висока биодостъпност могат бързо да се намерят в циркулационния поток като готови тухли за защита и възстановяване на увредените мускули, благодарение на това, че вече са „усвоени“ и за експлоатация “ алтернативни „носители на абсорбционен достъп (вече изключително бързата абсорбция на аминокиселини се осъществява през апикалната мембрана на клетките на чревния епител главно чрез носители, които го транспортират заедно с Na + (вторичен активен транспорт), но ди и трипептидите преминават през апикалната мембрана посредством носителя pepT1, H + зависими (ко-транспорт) стават още по-бързи благодарение на тази „преференциална“ лента, която не е податлива на конкурентоспособност).

Но най-важната характеристика, която прави този хидролизат толкова необикновен досега, е, както е доказано, как е успял толкова по изключение да надвиши изолираните млечни протеини със 79% и дори хидролизатите на суроватката с 20%, по отношение на задържането на азот. Резултати, които показват уникален капацитет за биологична наличност, демонстриран при здрави хора *. Колкото по-добро е качеството на биологичната стойност и задържането на азот на протеинов източник, толкова по-голям е отговорът по отношение на синтеза на протеини и необикновеното усещане е, че всеки, който се насочи към този тип хидролизат, го „усеща“ върху себе си в рамките на минути също както очевидно от гледна точка на максимално възстановяване на мускулите. Това е революцията на ALPHATECH® в света на протеиновите добавки.

Замислен като „супер храна“ за използване от съветските космонавти с изключителни абсорбционни и биоактивни характеристики (също представляващи огромен потенциал в медицинския свят), в днешно време е единствената по рода си протеинова добавка за спортисти с изключителни качества по отношение на на бързо усвояване; но дори и повече от това.

рибен протеин

рибен протеинReferences: 1. Framroze B, Savard P, Gagnon D, Richard V, Gauthier SF (2014) Comparison ofnitrogen bioaccessibility from salmon and whey protein hydrolysates using a human gastrointestinal model (TIM-1). Funct Foods Health Dis 4:222–231 2. Framroze B, Vekariya S, Swaroop D (2015) A placebo-controlled study of the impact of dietary salmon protein hydrolysate supplementation in increasing ferritin and hemoglobin levels in iron-deficient anemic subjects. J Nutr Food Sci 5:379 3. Framroze B, Vekariya S, Swaroop D (2016) A placebo-controlled, randomized study on the impact of dietary salmon protein hydrolysate supplementation on body mass index in overweight human subjects. J Obes Weight Loss Ther 6:296 4. http://dspace.uib.no/bitstream/handle/1956/12181/dr-thesis-2016-Tone-Aspevik.pdf?sequence=1&isAllowed=y 5.Efficacy of a Fish Protein Hydrolysate in Malnourished Children Knut Olav Nesse, 1 A. P. Nagalakshmi, 2 P. Marimuthu, 3 and Mamta Singh 4, 5 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3210250/

рибен протеин
Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ALPHATECH POWDER – YAMAMOTO NUTRITION”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *