ALPHATECH – 300 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ

(2 клиентски отзива)

64.99 лв.

Наличност: Наличен

AlphaTech са аминокиселини под формата на капсули от хидролизиран протеин извлечен от сьомга (с патент ProGo ®), изолирани чрез ензимни средства, използвайки патентован производствен процес за даване на продукт с изключително естествени аминокиселини, пептиди и микроелементи.

✔️100% хидролизиран протеин от сьомга ProGo® сертифициране;

✔️ протеин с молекулно тегло под 3000 далтона с повече от 50% олигопептиди;

✔️ по-високо задържане на азот от суроватъчния протеинов изолат и хидролизирания протеин;

✔️ едно от най-добрите решения в света с най-висока бионаличност и най-бързо усвояване;

✔️ без ксантанова гума, карагенан и палмово масло;

Партида: G21186 | Срок на годност: 09/2024 | SKU: 4926266003684

2 налични

Код: 4926266003684 Категории: , Етикет:

Описание

AlphaTECH са аминокиселини под формата на капсули от хидролизиран протеин извлечен от сьомга (с патент ProGo ®), изолирани чрез ензимни средства, използвайки патентован производствен процес за даване на продукт с изключително естествени аминокиселини, пептиди и микроелементи.

С този ход, брандът Yamamoto Nutrition правят едно от най-добрите решения в света с най-висока биологична наличност и най-бързо усвояване. От непрекъснатия анализ и изследвания на суровините, потвърдени от истинската му научна стойност, хидролизатът на протеина от сьомга в момента е най-интересният и иновативен избор за предлагане на непрекъснато развиващ се, широко разпространен пазар.

Думата „иновативен“ е свързана с факта, че бихме били „новатори“ при въвеждането на пазара на хранителни добавки от тази специална суровина, по-рано изнесена в света на научните изследвания в областта на хранителните продукти на астронавтите. Протеиновият хидролизат излезе на преден план като „супер храна“ за съветските космонавти, за да подпомогне специфичните им нужди, поради бързото разпадане на катаболен протеин, което се случва при липса на гравитация и бързината на стомашно-чревния пасаж, за което хранителен елемент с високо съдържание Изисква биологична стойност и такава, която изключително бързо се усвоява и поглъща в системите на онези, които се окажат в такива екстремни условия. Оставяйки настрана в полза на по-известни и благородни суровини с по-често използване, концепция и способи за извличане, беше взето решението за повторно предлагане на хидролизата на сьомгата AlphaTECH ®, получен от естествената хидролиза на самото месо от сьомга и след това преработена и изолирана от норвежката био морска компания Hofseth Biocare до пазара на хранителни продукти и спорт.

Това е революцията на AlphaTech ® в света на протеиновите добавки. Замислени като „супер храна“ за използване от съветските космонавти с изключителни абсорбционни и биоактивни характеристики (също представляващи огромен потенциал в медицинския свят), в днешно време е единствената по рода си протеинова добавка за спортисти с изключителни качества по отношение на на бързо усвояване; но дори и повече от това.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: АлфаТе ProGo® /Храна предназначена за употреба при интензивно мускулно натоварване – обогатено с белтък/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303479

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 15/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 300 капсули | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 30

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (10 КАПСУЛИ)

Протеин (от сьомга) – 7 грама

Съдържание на аминокиселини в 100 грама пудра протеин (ProGo®)

Аланин – 8,3 гр

Аргинин – 7,2 гр

Аспартична к-на – 9,1 гр

Цистеин – 0,4 гр

Глутаминова к-на – 13,7 гр

Глицин – 15,6 гр

Хистидин + Глутамин – 2,1 гр

Изолевцин – 2,9 гр

Левцин – 5,6 гр

Лизин – 6,8 гр

Метионин – 2,5 гр

Фенилаланин – 3,4 гр

Пролин – 7,3 гр

Серин + Аспарагин – 4,9 гр

Треонин + Цитрулин – 3 гр

Триптофан – 0,5 гр

Тирозин – 2 гр

Валин – 3,8 гр

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Хидролизиран протеин от сьомга (ProGo®), капсула (желатин), антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; овкусител

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За допълване нуждите от протеин за деня.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Приемайте по 10 капсули на ден, в 2-3 отделни приема, с много вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

2 отзива за ALPHATECH – 300 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ

  1. Зоя

    Трябва ли да ме притеснява факта, че продукта е произведен от сьомга, която е пословична с наличето си на живак?

  2. Belcho Hristov

    Здравейте Зоя, не! Патентът за качество на суровините, ProGo включва отглеждане на риби сьомга в специални развъдници само за създаването на този продукт. Компанията е от Норвегия (вижте повече за нея тук). Начина на извличане на суровината, сьомгов изолат протеин и след това аминикиселини не включа, дори и рибата да е натровена умишлено и по много, тежките метали, тъй като филтрацията изключва всичко, освен зададената цел. Това означава, че в подобен сертифициран продукт се изключват и след и цели фрагменти белтъчни структури, като пептидни хормони и стероидни хормони. Бъдете спокойна!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…