AMINODEX ® AJINOMOTO ™ – 120 ТАБЛЕТКИ / 24 ДОЗИ

59.99 лв.

Наличност: Наличен

AminoDEX ® Ajinomoto ® е хранителна добавка, направена с есенциални аминокиселини от растителен произход от Ajupure® ферментация.

2 налични

Разфасовки:

Описание

AminoDEX ® Ajinomoto ® е хранителна добавка, направена с есенциални аминокиселини от растителен произход от Ajupure® ферментация. Характеристиката на AminoDEX® Ajinomoto® се крие точно в извличането от растителни съставки, което означава, че този аминокиселинен пул се счита за „фармацевтично чист“. не пептиди, те са аминокиселини в свободна форма, които навлизат в кръвта и мускулите много по-бързо от всеки друг източник на протеини. Всичко това допринася за значително подобрение в използването на азот. Освен това, в AminoDEX® Ajinomoto® има дипептид L-Alanyl-L-Glutamine (Ajupure®), който носи допълнителна добавена стойност на продукта. Участва в обмена на азот между тъканите и в производството и съхранението на глюкоза, той също играе много важна роля в овлажняването на мускулната клетка. AminoDEX® Ajinomoto® е най-новият модел хранителна добавка от Yamamoto® Nutriton. AminoDEX® Ajinomoto® е иновативна добавка с незаменими аминокиселини от растителен произход, получени по метода на ферментация Ajupure®.

Ако искахме да оценим основна добавка, която да подпомогне процесите на възстановяване и реконструкция на мускулите, аминокиселините ще бъдат популяризирани с пълни оценки, толкова много, че силно искахме тези „градивни елементи“, които са от съществено значение за синтезирането на нов протеин, да бъдат част от Yamamoto ® Хранително стабилен. Нека първо разгледаме тяхната функция. Най-важното хранително вещество, което трябва да приемате след тренировка, за да задействате процесите на възстановяване, са протеините, а в „по-метаболитни“ и готови условия най-идеалният избор за тялото в този момент са незаменимите аминокиселини. Те са тези, които то „търси“, от които се „нуждае“, те са именно ОСНОВНИ за синтеза на нов протеин. Достатъчно е да се каже, че само 6 грама незаменими аминокиселини могат да имат реален ефект върху протеиновия синтез и можем да приложим това за всяка цел, която спортистът иска да преследва, от ограничителни въглехидратни диети за отслабване до тези, които въвеждат няколко калории за изграждане на мускули . Провежда се „пластичната“ дейност. И „винаги удряйки ноктите“ относно възстановяването и как да го насърчи, долуподписаният отново потърси какво би могло да бъде нещо като съвършенство на аминокиселини, което би могло да бъде идеалният избор за достигане до мускулите в такъв деликатен и сложен момент на „пери тренировка“, където за всяко действие на всяко хранително вещество има корелирана биохимична реакция, която да бъде благоприятна за процесите на мускулно възстановяване.

Вече има млечни протеинови изолати, суроватъчен или казеинов протеинов хидролизат или есенциални аминокиселини, включително добрите стари Bcaa, всички протеинови форми, които могат да бъдат доста бързи в усвояването и много бързи като хидролизираните (предварително смлени) форми например, всички обаче повече отколкото уважавани по своята функция и ефективност. Проучвайки кои биха могли да бъдат най-бързите и най-ефективни форми за максимизиране на бионаличността на аминокиселините в мускулите, тук формулирах „AminoDEX®“. Какво отличава нашия Ajinomoto® AminoDEX® Ajinomoto® от другите незаменими аминокиселинни продукти по толкова специален начин?

Иновацията, донесена от AminoDEX ® Ajinomoto ®

Преди всичко от неговото производство, тъй като AminoDEX® Ajinomoto® е формулиран с есенциални аминокиселини в свободна форма от растителен произход (тип бобови растения), получени от характерния процес на ферментация Ajupure®, с добавяне на L-Alanyl-L-Glutamine ( Ajupure®), суровини с отлично качество. Тези аминокиселини в свободна форма, получени любопитно, имат структура, много подобна на тази на човешкия скелетен мускул и стават бионалични по възможно най-бързия начин, в сравнение с всяка друга форма на аминокиселина/протеин. Следователно, без да ангажират храносмилателния тракт, те могат да бъдат усвоени от червата за броени минути. Не само! Другата „силна страна“ и много ценна се получава от абсолютна ефективност при задържане на азот, използва се практически 98/99%, с драстично (почти нулево) намаляване на производството на азотни отпадъци, защитавайки по този начин „филтрите“ на организъм (черен дроб и бъбреци). На практика целият аминокиселинен материал е достъпен поради неговата „пластична“ репаративна способност. В допълнение, още един ефективен рицар, който добавя към скъпото великолепно есенциално „8“, което е Sustamine, аланил-l-глутамин дипептид с характеристики на абсорбция, които очевидно превъзхождат обикновения L-глутамин за максимална клетъчна хидратация по време и/или след тренировка, насърчаване на лечебните процеси, които ще се задействат след тренировка, също така подпомагане на имунната система, започвайки от чревната стена. Следователно: бързо достъпни аминокиселини, 98-99% налични за по-бързо и по-ефективно възстановяване. И колкото по-бързо се възстановите, толкова по-скоро можете да се преквалифицирате и… по-бързо постигате целите си.

В допълнение, още един ефективен рицар, който добавя към скъпото великолепно есенциално „8“, което е Sustamine, аланил-l-глутамин дипептид с характеристики на абсорбция, които очевидно превъзхождат обикновения L-глутамин за максимална клетъчна хидратация по време и/или след тренировка, насърчаване на лечебните процеси, които ще се задействат след тренировка, също така подпомагане на имунната система, започвайки от чревната стена. Следователно: бързо достъпни аминокиселини, 98-99% налични за по-бързо и по-ефективно възстановяване. И колкото по-бързо се възстановите, толкова по-скоро можете да се преквалифицирате и… по-бързо постигате целите си. Беше 2017 г., когато работната група Yamamoto® реши да пусне на пазара „различен“ аминокиселинен продукт. Чрез проучване кои биха могли да бъдат най-бързите и най-ефективните форми за максимизиране на бионаличността на аминокиселини в мускулите, ето „AminoDEX® Ajinomoto®“

Какво отличава нашия AminoDEX® Ajinomoto® по толкова специален начин от други продукти, базирани на незаменими аминокиселини? 1- При извличане от растителни съставки, които карат този аминокиселинен пул да се счита за „фармацевтично чист“ (100% Ajupure®) 2- Добавянето на дипептида L-Alanyl-L-Glutamine (Ajupure®), което носи допълнителна добавена стойност на продукта. Участва в обмена на азот между тъканите и в производството и съхранението на глюкоза, той също играе много важна роля в овлажняването на мускулната клетка. 3- Другата „силна страна“ и много ценна се получава от абсолютна ефективност върху задържането на азот, използва се практически 98/99%, с драстично (почти нулево) намаляване на производството на азотни отпадъци. Успехът на AminoDEX® Ajinomoto® накара различни марки несъмнено да копират успешна и иновативна формула. Комбинацията от EAA Ajupure® и L-Alanyl-L-Glutamine (Ajupure®), лансирана от Yamamoto® през 2017 г., вече присъства и е гордостта на много компании в сектора. Това свидетелства за ефективността и иновациите в създаването на продукти, които винаги отличават компанията Yamamoto® от конкуренцията. Yamamoto® е източник на вдъхновение, но има само един Yamamoto®. Пазете се от имитации.

Допълнителна информация

Разфасовка

240 таблетки

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AMINODEX ® AJINOMOTO ™ – 120 ТАБЛЕТКИ / 24 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *