OMEGA KRILL – 30 ДРАЖЕТА / 15 ДОЗИ

24.99 лв.

Наличност: Наличен

Omega Krill e ключовият принос за вашето сърдечно-съдово здраве от естествени източници на крил:

✔️ богат на EPA и DHA мастни киселини;

✔️ допринася за нормалната сърдечна дейност;

✔️ поддържа нормалната мозъчна функция;

✔️ поддържане на нормален зрителен капацитет;

✔️ добит от естествен източник на крил;

✔️ високо съдържание на антиоксиданти и фосфолипиди;

Партида: C21B764 | Срок на годност: 05/2025 | SKU: 492626600207

4 налични

Описание

Omega Krill е хранителна добавка, селектирана с масло от Антарктически крил, с високо съдържание на омега-3 мастни киселини, по-специално EPA и DHA. Yamamoto® Research Омега Крил е хранителна добавка, базирана на масло от Антарктически крил, богат на Омега-3 мастни киселини, по-специално на ЕРА и DHA. В допълнение, EPA и DHA допринасят за нормалната сърдечна функция * (благоприятният ефект се постига с дневен прием на 250 mg EPA и DHA). В допълнение, DHA допринася за поддържането на нормалната мозъчна функция и нормалния визуален капацитет ** (благоприятните ефекти се получават с дневен прием на 250 mg DHA). Крил е общият термин за малки скариди, намиращи се в студените води на Антарктика, съставен главно от омега-3 мастни киселини с дълга верига, като например EPA и DHA, чиито благотворни и плуралистични добродетели вече са демонстрирани.

Крил формира най-голямата биомаса на планетата и се смята за една от най-устойчивите на практика в света. Маслото от крил се състои главно от полиненаситени мастни киселини, ЕРА и DHA. Това, което отличава крил масло от рибено масло е високото му антиоксидантно съдържание (основният антиоксидант е астаксантинът) и фосфолипидите. Тези съединения правят маслото по-стабилно, запазват целостта на крехките мастни киселини и подобряват бионаличността си. В действителност, фосфолипидите осигуряват транспорта на мастни киселини към клетъчните мембрани и играят съществена роля в защитата на мозъчните неврони. Неговите особености, характеризиращи се с много високо присъствие на високо биодостъпен омега 3, позволяват използването му за различни полезни цели за защита на здравето. Според многобройни проучвания маслото от крил намалява хроничното възпаление и по-специално сърцето и съдовата система, като EFSA има значително признание като защитна субстанция срещу риска от сърдечно-съдово заболяване.

Той противодейства на хипертриглицеримине и подпомага интервенцията при хиперхолестеролемия. Той има решаващо въздействие върху възпалението на хроничните стави, по-специално върху симптомите на артрит и ревматоиден полиартрит. По-голямата част от бременните и кърмещи жени имат тежки недостатъци на тази мастна киселина, които са от съществено значение за растежа на бебето, намаляват риска от преждевременно раждане и благоприятстват пълното развитие на невроцеребралната и имунната система.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Омега Крил /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303861

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 04/09/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 30 дражета | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 15

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (2 ДРАЖЕТА)

Масло от крил от което: – 1 000 мг

Общо Омега 3 – 216 мг

EPA (ейкозапентаенова киселина) – 108 мг

DHA (докозахексаенова киселина) – 58 мг

Астаксантин – 360 мцг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Липиден екстракт от ракообразно антарктически крил (Euphausia superba), мека гел (желатин), овлажнител: глицерол, сгъстител: сорбитол.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За допълване нуждите на организма от мастни киселини.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Приемайте 2 меки капсули на ден за предпочитане по време на основните хранения.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “OMEGA KRILL – 30 ДРАЖЕТА / 15 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…