LEGIONARIUS – 700 ГРАМА / 20 ДОЗИ

(5 клиентски отзива)

54.99лв.

Наличност: Неналичен

Legionarius е веган хранителна добавка, която съдържа и помага за по-добри спортни и натоварващи занимания, с цел възстановяване, заради своят състав:

✔️ Isomaltulose Palatinose ™ (въглехидрати със сертифицирана ефективност). Сертификат виж тук.

✔️ InstAA® разклонени аминокиселини с много висока степен на разтворимост от растителна ферментация;

✔️ минерални соли в цитратна форма;

✔️ кокосова вода;

Партида: G2C235 | Срок на годност: 05/2024 SKU: 4926266004056

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Legionarius е хранителна добавка от Palatinose ® изомалтулоза и аминокиселини с разклонена верига в съотношение 2: 1: 1 InstAA® качество от зеленчукова ферментация с добавка на кокосова вода и соли в цитратна форма.

Продуктът е обогатен с магнезий и калий, които допринасят за нормалната мускулна функция, и с витамини В6 и В12, които заедно с магнезия допринасят за нормалния енергиен метаболизъм и намаляването на умората и умората. За да се поддържа продължително представяне с течение на времето без физически или концентрационни спадове, е необходимо спортистът да има постоянна енергийна подкрепа, избягвайки, доколкото е възможно, предстоящата дехидратация.

Мисията на Yamamoto® Nutrition винаги е била търсенето на продукти с най-добра ефикасност, създадени от отлични суровини и предназначени да отговорят на нуждите на спортисти от всички нива.

Благодарение на щателното сътрудничество с професионални спортисти, непрекъснатото изслушване на техните нужди и сътрудничеството между международния шампион по ММА Алесио Сакара и д-р Габриеле Трапани (директор на отдела за изследвания и развитие, Yamamoto® Nutrition), създадохме Legionarius, добавка, която поддържа интензивни и продължителни тренировки, характерни за бойците и всички бойни дисциплини, кросфитъри, триатлонисти,

Професионалистът е „холистичен спортист“, интензивно ангажиран на аеробна и анаеробна основа, който съчетава реактивността с атлетичния жест. Следователно той трябва да поддържа устойчивостта си за по-продължително време без спад в енергията, концентрацията или храносмилателните нарушения. Освен това той трябва да може да се възстанови възможно най-бързо.

Legionarius е специално издание, разработено върху нуждите, директно посочени от дълбокия опит на шампион от калибъра на Алесио Сакара. Следователно нашият отдел за научноизследователска и развойна дейност се е съсредоточил върху най-важните критични проблеми, които могат да възникнат по време на тренировка или на състезание, за да създаде продукт, проектиран „от спортисти за спортисти“.

Legionarius е смес от елементи, които трябва да се вземат по време на тренировка (през собствената ви бутилка или бутилка вода), която ви позволява да създадете постепенна вълна от енергия, за да поддържате мускулите, участващи в усилията, благодарение на: Изомалтулоза Палатиноза ™ (въглехидрати със сертифицирана ефективност)

Разклонени аминокиселини InstAA® с много висока степен на разтворимост от зеленчукова ферментация Минерални соли в цитратна форма Кокосова вода За да има най-добър енергиен добив, в действителност, в деликатна фаза като тази на представянето, спортистът трябва да въведе гориво с висока хранителна стойност и добре поносимо от тялото.

Изомалтулоза Палатиноза ™ Изомалтулозата (Palatinose ™) е дисахаридна захар с нисък гликемичен индекс, чиято молекула се образува от обединението на две монозахаридни захари, глюкоза и фруктоза. Това е естествена захар, присъстваща в малки количества в меда и тръстиковата захар, която има подслаждаща сила, равна на 45-50% в сравнение със захарозата (бяла захар). Напоследък той намира все повече и повече приложение като съставка за спортни напитки поради интересните си свойства. Характеризиращ се с много постепенен процес на абсорбция и освобождаване в кръвния поток, изомалтулозата има умерена гликемична крива с течение на времето, без пикове или внезапни капки, които могат да възникнат при други източници на въглехидрати (глюкоза или малто декстрини). Следователно се доказа, че е бавно освобождаващ се енергиен източник, който може да поддържа тялото по време на дори много продължителни тренировки.

Благодарение на своите структурни характеристики, InstAA® разклонени аминокиселини Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са известни и оценени както от спортисти, така и от сила.

Това са три от основните аминокиселини: Левцин Валина Изолевцин

Три вещества, които тялото ни не може да произведе самостоятелно и трябва да ги въведе чрез храната.

BCAA се абсорбират през чревната лигавица и чрез кръвта преминават като свободни аминокиселини директно в тъканите. За разлика от други аминокиселини, те се метаболизират директно в мускулите, без да се разграждат или възстановяват от черния дроб.

BCAA винаги са били използвани в спорта, защото представляват голяма част от основните аминокиселини, присъстващи в човешките мускули. Те се приемат, за да противодействат на индуцираното от тренировки мускулно разпадане (катаболизъм) и са потенциално полезни в силовите спортове и спортовете за издръжливост, както като подкрепа за мускулите, така и за борба с появата на умора. По време на дълги сесии на интензивна физическа активност е лесно да бъдете близо до изчерпване на мускулния гликоген. Когато това се случи, влизаме в енергийно състояние „извънредно“, при което тялото ще използва алтернативен енергиен резерв, активирайки ензима, участващ в окисляването на BCAA в мускула. След това ще се насочи към източника на мускулен протеин, в ущърб на самото представяне и възстановяването на мускулите.

Yamamoto® Nutrition, използвайки винаги най-добрите сертифицирани суровини, избра да включи идеален елемент за напитка от този тип: InstAA®.

Патент на престижната английска компания Cambridge Commodities, InstAA® съдържа разклонени аминокиселини на „моментална“ ферментирала растителна основа, което позволява отлична, незабавна разтворимост във вода, без да образува остатъци, като по този начин води до оптимизация на тяхното усвояване (98 +%).

Минерални соли, електролити, кокосова вода В допълнение към балансирането на кръвната захар, за което вече говорихме, друг фактор също е от съществено значение за спортистите: хидратацията. Прекомерното намаляване на течностите всъщност може да бъде вредно за работата и здравето. За да се промени ефективността, е достатъчно да се надхвърли прагът от 2% от първоначалната телесна маса на загубени и некомпенсирани течности. Когато този праг е надвишен, основните физиологични вариации, които могат да се наблюдават, са поредица от нарушения, които надхвърлят спада в производителността. Говоря за ускорена степен на психофизична умора, повишаване на температурата, сърдечна честота (поради намален обем на циркулиращата кръв), консумация на гликоген, нарушени метаболитни функции, стомашно-чревни разстройства, главоболие, когнитивни нарушения, до колапс. Следователно е очевидно, че поддържането на добър електролитен баланс преди, по време и след изпълнение е от съществено значение.

Благодарение на напитката LEGIONARIUS е възможно да се противодейства на дехидратацията благодарение на приноса на ценни поддържащи елементи като: Електролити Магнезий Калий Хлор В допълнение, има добавена стойност от естествен басейн от силно рехидратиращи микроелементи като кокосова вода, които помагат да се поддържа правилно хидратирана и предотвратява спазми, причинени от интензивно изпотяване или от дейности, извършвани при високи температури.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Легионариус /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т24303092

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 21/07/2022 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 700 грама | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 20

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (4 МЕРИЛКИ ПУДРА)

Изомалтулоза * (Palatinose®) – 25 гр

Аминокиселини с разклонена верига BCAA InstAA® – 5 гр

Л-левцин – 2.5 гр

Л-изолевцин – 1.25 гр

Л-валин – 1.25 гр

Дехидратирана Кокосова Вода – 1 гр

Магнезий – 60 мг (15% от дневна доза)

Калий – 300 мг (15% от дневна доза)

Хлор – 120 мг (15% от дневна доза)

Витамин Б-12 – 5 мцг (200% от дневна доза)

Витамин Б-6 – 3 мцг (214% от дневна доза)

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Изомалтулоза* (Palatinose®), BCAA Mix (InstAA®) (L-левцин, L-валин, L-изолевцин), регулатор на киселинността: лимонена киселина; дехидратирана кокосова вода (Cocos nuciferaL., fruit d.e.), овкусител, калиев цитрат, магнезиев цитрат, антислепващ агент: силициев диоксид; натриев хлорид цвят: бета-каротин; подсладител: сукралоза; витамин В12 (цианокобаламин), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид). *Изомалтулозата е източник на глюкоза и фруктоза.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Възстановителна аминикиселинна напитка за преди, по време и след физически натоварвания.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Приемайте 4 мерилки в доза разтворени в 300 мл вода, по време, преди и след физически натоварвания.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Допълнителна информация

Тегло0.730 кг

5 отзива за LEGIONARIUS – 700 ГРАМА / 20 ДОЗИ

 1. Надя

  Уникални! X-Tend пасти да яде … Страхотни са и ги препоръчвам! Но имам въпрос – ако тренирам двуразово, 2 дози ли трябва да приемам? Т.е. 2 пъти дневно по 4 мерилки, нали така? Някакви странични ефекти?

 2. Belcho Hristov

  Здравейте Надя! Първо – благодарим за доверието и споделеното. Второ – не, с аминокиселини при двуразови тренировки не можете да предозирате, за да имате дори и минимални притеснения … Дори задължително приемайте продукта при двуразови тренировки, за да не стане друг проблем – ускорен катаболен процес на мускулатурата, от неправилно възстановяване. И питайте за всичко! Което е свързано със здравето ви. Поздрави!

 3. Данаил Николов

  За пръв път приемам аминокиселини и съм доволен. Доста добър boost по време на тренировки!

 4. Belcho Hristov

  Здравейте Данаил. Този „бууст“ не идва от енергетици, а от кокосовата вода, която всъщност вкарва суровините в клетката ви. Т.е. Вие храните мускулите по време на натоварване, което е чудесно! Нахранени мускули = здраве и пълноценно възсатновяване!

 5. denisthemess_1986 (потвърден клиент)

  Здравейте.
  От първия прием съм очарован от този продукт. Изключително добър по време на тренировка. А след нея усещането в мускулите остава някак свежо. Дори след дълга тренировка възстановяването сякаш се забързва рязко.
  С две ръце ЗА!

  • Belcho Hristov (потвърден клиент)

   Продуктът е перфектен за дълги, нискоинтензивни тренировки, така е. Радваме се, че Ви допада и харесва.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…