Разпродажба!

CLA PRO CLARINOL ® – 120 ДРАЖЕТА / 40 ДОЗИ

(2 клиентски отзива)

62.99 лв.

Наличност: Наличен

4 налични

Код: 8633 Категории: , Етикети: ,

Описание

Yamamoto ® Nutrition Cla PRO Clarinol® Quality е хранителна добавка, която осигурява 2.4 грама Clarinol® конюгирана линолова киселина, естествена CLA от шафраново масло, използвано в продължение на години в областта на добавките и с гарантирано качество.

Cla PRO Clarinol® Quality е произведено от естествено масло от шафран и други специални растения от ръцете на експерти, стремящи се да създадат качествен продукт. Използвайки доказана технология и спазвайки стриктния набор от стандарти за качество и безопасност (включително ISO, GMP и HACCP) Clarinol® CLA е много последователна мастна киселина или изомер с възможно най-високо качество.

Cla PRO Clarinol® Quality съдържа най-високата възможна концентрация на активни CLA мастни киселини, които се наричат изомери.

При 2,4 грама на ден от тези активни изомери Clarinol® CLA 100% осигурява необходимата оптимална дневна доза.

линолова киселина
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

2 отзива за CLA PRO CLARINOL ® – 120 ДРАЖЕТА / 40 ДОЗИ

 1. dimana.alexandrova

  Здравейте!
  По какъв начин действа Ai-burn и CLA Pro?
  Виждам разликата в състава, но кое на какво повлиява и как?

 2. Belcho Hristov

  Съдбата на мазнините в човешкото тяло (CLA Pro затова е в тази категория) чрез точни изчисления развенчават някои често срещани погрешни схващания. Мазнините не просто се „превръщат в енергия“ или топлина и не се разпадат на по-малки части и не се отделят!

  В действителност тялото съхранява излишния протеин или въглехидрати в диетата на човек под формата на мазнини, по-специално като триглицеридни молекули, които се състоят само от три вида атоми: въглерод, водород и кислород.

  За да отслабнат хората, техните триглицериди трябва да се разпаднат на градивни елементи, което се случва в процес, известен като окисление.
  Когато триглицеридът се окисли (или „изгори“), процесът консумира много молекули кислород, докато произвежда въглероден диоксид (CO2) и вода (H2O) като отпадъчни продукти. Тук помага именно линоловата киселина.

  Докато Ai-Burn е класически термогенен продукт: торозинът оптимизира работата на щитовидната жлеза, при понижена нейна функция, тялото трупа мазнини, теоброминът, псевдо синефринът, зе;ения чай и кофеина – те леко повишават вътрешната телесна температура и по друг начин „разбутват“ термогенезата в мастната клетка.

  Добавената диета с калориен дефицит и съчетанието на двата продукта (т.е. те се допълват, но не могат да съществуват в един продукт) ще реализират поставените цели – изгаряне трайно на мазнини от тялото. По здравословен и правилен начин.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *