CLA PRO CLARINOL ® – 120 ДРАЖЕТА / 40 ДОЗИ

(2 клиентски отзива)

62.99лв.

Наличност: Неналичен

Cla Pro Clarinol ® е хранителна добавка, която:

✔️ осигурява 2.4 грама Clarinol ® конюгирана линолова киселина;

✔️  естествена CLA от шафраново масло;

Партида: C22359 | Срок на годност: 07/2025 | SKU: 4926266000768

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Код: 4926266000768 Категория: Етикет:

Описание

Cla Pro Clarinol ® е хранителна добавка, която осигурява 2.4 грама Clarinol ® конюгирана линолова киселина, естествена CLA от шафраново масло, използвано в продължение на години в областта на добавките и с гарантирано качество. Cla Pро Clarinol ® Quality е произведено от естествено масло от шафран и други специални растения от ръцете на експерти, стремящи се да създадат качествен продукт. Използвайки доказана технология и спазвайки стриктния набор от стандарти за качество и безопасност (включително ISO, GMP и HACCP) Clarinol® CLA е много последователна мастна киселина или изомер с възможно най-високо качество. Cla Pро Clarinol® Quality съдържа най-високата възможна концентрация на активни CLA мастни киселини, които се наричат изомери. При 2,4 грама на ден от тези активни изомери Clarinol ® CLA 100% осигурява необходимата оптимална дневна доза.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: КЛА Про Кларинол ®/Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303461

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 14/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 120 дражета | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 40

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (3 ДРАЖЕТА)

Конюгирана линолова киселина CLARINOL ® – 2 400 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Конюгирана линолова киселина (CLARINOL®), капсула: желатин, овлажнител: глицерол, пречистена вода, антиоксидант: богат на токоферол екстракт.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За ускоряване обмяната на веществата.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Приемайте 3 меки дражета веднъж на ден с вода или друга любима напитка.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Допълнителна информация

Тегло0.188 кг

2 отзива за CLA PRO CLARINOL ® – 120 ДРАЖЕТА / 40 ДОЗИ

 1. dimana.alexandrova

  Здравейте!
  По какъв начин действа Ai-burn и CLA Pro?
  Виждам разликата в състава, но кое на какво повлиява и как?

 2. Belcho Hristov

  Съдбата на мазнините в човешкото тяло (CLA Pro затова е в тази категория) чрез точни изчисления развенчават някои често срещани погрешни схващания. Мазнините не просто се „превръщат в енергия“ или топлина и не се разпадат на по-малки части и не се отделят!

  В действителност тялото съхранява излишния протеин или въглехидрати в диетата на човек под формата на мазнини, по-специално като триглицеридни молекули, които се състоят само от три вида атоми: въглерод, водород и кислород.

  За да отслабнат хората, техните триглицериди трябва да се разпаднат на градивни елементи, което се случва в процес, известен като окисление.
  Когато триглицеридът се окисли (или „изгори“), процесът консумира много молекули кислород, докато произвежда въглероден диоксид (CO2) и вода (H2O) като отпадъчни продукти. Тук помага именно линоловата киселина.

  Докато Ai-Burn е класически термогенен продукт: торозинът оптимизира работата на щитовидната жлеза, при понижена нейна функция, тялото трупа мазнини, теоброминът, псевдо синефринът, зе;ения чай и кофеина – те леко повишават вътрешната телесна температура и по друг начин „разбутват“ термогенезата в мастната клетка.

  Добавената диета с калориен дефицит и съчетанието на двата продукта (т.е. те се допълват, но не могат да съществуват в един продукт) ще реализират поставените цели – изгаряне трайно на мазнини от тялото. По здравословен и правилен начин.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…