ARGI POWDER – YAMAMOTO NUTRITION

68.00лв.

Наличност: Наличен

1 налични

Категория: Етикети: ,

Описание

Argi POWDER е L-Arginine хранителна добавка, препоръчвана в случаи на повишена нужда от L-аргинин, особено за спортисти (мъже и жени), които упражняват усилена физическа активност. Продуктът е 100% Kyowa ® марка Arginine HCL, гаранция за качество.

Марката Kyowa Quality (KQ) е съставена от широка гама от ултра-чисти аминокиселини и сходни съединения, предоставени от Kyowa Hakko BIO Co. LTD, световен лидер с над 60 годишен опит и репутация за стриктно осигуряване на качеството.

С иновативната си ферментационна технология, развита през годините. Kyowa® се превърна в доверен пионер в областта на здравеопазването.

КАЧЕСТВОТО Е НА ПЪРВО МЯСТО

Марката KQ осигурява постоянно чисти продукти, основани на 60-годишния опит на Kyowa®. Осигуряването на качеството е ядрото на марката KQ.

Л-Аргининът е несъществена аминокиселина, което означава, че при нормални условия тя може да бъде синтезирана от човешкото тяло, за да задоволи нуждите си.

В случай на лошо хранене или тежка физическа активност тялото вече не може да произвежда достатъчно аргинин, така че определено количество трябва да се консумира чрез диета или добавки.

Като единственият прекурсор на азотния оксид (NO) и важен прекурсор на креатина, добавките към аргинин се срещат сред спортистите и културистите.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ARGI POWDER – YAMAMOTO NUTRITION“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *