ZMA + MONTMORENCY TART CHERRY – 120 КАПСУЛИ / 40 ДОЗИ

(1 клиентски отзив)

59.99лв.

Наличност: Неналичен

Zma + Montmorency Tart Cherry е хранителна добавка на основата на цинк, магнезий, витамин В6 и Montmorency (черна череша на прах), подходяща за мъже, включително спортисти.

✔️ Поддържане на нормални нива на тестостерон в кръвта;

✔️ Нормална плодовитост и възпроизводство;

✔️ Регулиране на хормоналната активност;

✔️ Нормален енергиен метаболизъм;

✔️ Намаляване на умората и отпадналостта;

✔️ На основата на магнезиев бисглицинат и цинков пиколинат;

✔️ С добавен Montmorency Tart Cherry Сертификация CherryPURE ®;

Партида: C23A481 | Срок на годност: 12/2026 | SKU: 8057639551542

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Разфасовки:

Описание

Zma + Montmorency Tart Cherry е хранителна добавка на основата на цинк, магнезий, витамин В6 и Montmorency (черна череша на прах), подходяща за мъже, включително спортисти. Цинкът допринася за нормалното плодородие и репродукцията и допринася за поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта. Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната активност и нормалния енергиен метаболизъм, докато магнезият допринася за нормалната мускулна функция и за намаляване на умората и отпадналостта. Yamamoto ® Nutrition Zma + Montmorency Tart Cherry е хранителна добавка на базата на цинк, магнезий и витамин В6, предназначена по-специално за активни и спортни хора.

Този продукт, наречен с тази абревиатура „ZMA“, е добре известен в сектора на хранителните добавки, свързани с благоприятстването на процесите на възстановяване. Zma означава: цинк и магнезиев аспартат, състоящ се от комбинация от магнезий, цинк и витамин В6. Zma + Montmorency Tart Cherry не съдържа цинк и магнезиев аспартат, но по – бионалични и усвоими форми като магнезиев бисглицинат и цинков пиколинат. Цинкът и магнезият играят важна роля в редица телесни функции, като помагат за регулиране на метаболизма, храносмилането и енергийната подкрепа, но по -специално тази добавка често се използва от хора, които искат да подобрят възстановяването на мускулите и системата. нервни и оптимизиране на по-качествен нощен сън, толкова важен за всеки спортист.

Цинкът е много важен минерал за метаболизма, включва имунни реакции, клетъчно делене, храносмилане, клетъчен растеж и трансформиране на въглехидратите в енергия. Магнезият е друг минерал с голяма стойност, който разширява участието си в много ензимни реакции, подпомага изгарянето на енергия, мускулната функция, нервната функция, регулирането на кръвната захар, поддържането на здравословно кръвно налягане и физиологичното здраве на костната тъкан. Витамин В6 трябва да бъде въведен с храната, допълнително подпомага здравословната функция на нервната система, разграждането на протеините, мазнините и въглехидратите, които трябва да се използват от организма, и създаването на червени кръвни клетки. 

Както бе споменато по -рано, основните елементи на ZMA са цинк и магнезий и те са свързани в целта за подобряване на качеството на съня като ключов елемент за възстановяването на спортистите. Ето как добавянето на череши „Montmorency“ прави този продукт още по -добър за механизмите за възстановяване, както е показано в няколко проучвания, за подобряване на качеството на съня.

Montmorency Tart Cherry е един от най-богатите природни източници на мелатонин, способен да осигури естествено снабдяване с мелатонин за подобряване на съня без дневна замаяност, често свързана с мегадози от синтетичен мелатонин, способни да предизвикат и поддържат по -спокоен сън, помагайки за регулиране на циркадния ритъм, както и осигуряване на ценни антиоксиданти, антоцианини, които освен че са мощен контраст с оксидативния стрес, те се оказаха още един съюзник с противовъзпалителната енергия в полза на възстановяването и успокояване на мускулни и ставни болки, свързани с тренировките .

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: ЗМА + Монтморънси Тарт Чери /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303846

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 04/09/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 120 капсули | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 40

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (2 КАПСУЛИ)

Черна череша – 250 мг

Витамин Б-6 – 7 мг (214%*)

Магнезий – 200 мг (500%*)

Цинк – 10 мг (90%*)

* RI = Референтни количества

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Магнезиев бисглицинат, капсула (желатин), черна череша на прах Montmorency CherryPURE® (Prunus cerasus L., концентриран плод), цинков пиколинат, антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид).

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За по-добро възстановяване и при изразена психическа и физическа умора.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Пприемайте 3 капсули веднъж дневно с чаша вода, вечер, преди сън.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Допълнителна информация

Тегло0.128 кг

1 отзив за ZMA + MONTMORENCY TART CHERRY – 120 КАПСУЛИ / 40 ДОЗИ

  1. kliment.velev (потвърден клиент)

    Как се приема?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…