TESTOROL – 40 ТАБЛЕТКИ / 13 ДОЗИ

(3 клиентски отзива)

48.99лв.

Наличност: Неналичен

Testorol е хранителна добавка за оптимизиране нивата на тестостерон в организма. Съдържа:

✔️ Д-Аспарагинова киселина;

✔️  семена от сминдух;

✔️  ашваганда;

Партида: C23419 | Срок на годност: 04/2026 SKU:4926266002717

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Какво представлява TestoROL ®?

TestoROL® е стимулант за полова активност под формата на добавка, за която е използвано най-доброто, което науката може да предложи и демонстрира в областта, без да създава фалшиви илюзии и излишни претенции. 

Тя подобрява реакцията на психо-физическия стрес благодарение на подкрепата, която осигуряват растителните екстракти и доказаните активни елементи. Също подпомага хормоналната ос на спортистите, които се подлагат на интензивен стрес и по този начин рискуват да получат неблагоприятни ефекти.

Какво е значението на тестостерона?

Всеки, който тренира високо интензивни спортове като тренировки с тежести и по-специално бодибилдъри, пауър лифтери, кросфитъри и бойни спортове, знае, че тестостеронът е ключов хормон в медиирането на андрогенни процеси като мускулен растеж, загуба на тегло и повишена сила.

Освен това, ако тренирате усилено и не се възстановявате напълно, бързо влизате в завихряне на стреса, което ще доведе до „канибализиране на мускулите ви“ и влошаване на ефективността на тренировката, както и до потенциалния риск от нараняване, подложен на заболяване и значително намаляване на ендокринното производство на ценния мъжки хормон.

Списъкът на добавките, предлагани на пазара като „тест-бустери“ или стимуланти за полова активност е изключително впечатляващ и всъщност е „критичен“ фактор за компаниите, произвеждащи добавки, тъй като финансовите залози са много високи. Сигурни ли сме за това, което купуваме? Наистина ли е подкрепено от науката?

Въпросът за Tribulus Terrestris

Дългият nи опит в тази област ми показва, че рано или късно науката се появява на сцената с отговорите и тестовете в полето, като например „илюзорните“ теории за много от тези продукти, които често са в очите на закона, поради техните подозрителни и/или незаконни „замърсяващи елементи“.

Ярък пример е въпросът за Tribulus Terrestris, който от години е включен във всички тези видове добавки като най-ефективната добавка за тестостерон и стимулант за полова активност – винаги с гарантирани и невероятни ефекти.

Всички бяха очаровани от тази билка с потенциално стимулиращи качества и до известна степен научното объркване остави място за известно количество съмнения и мистицизъм. По този начин се осигури любопитна алтернатива на всички мъже, които искат да станат все по-големи алфа-мъже както във, така и извън залата …

Но каква е истинската история за стимулантите за полова активност?

Като се има предвид, че се занимаваме с много чувствителна област, където има много икономически интереси е добре да бъдем категорични. Единственият начин да разберем истината е като разчитаме на науката, която от години изучава последиците от големия брой естествени вещества, които имат отражение върху стимулирането на тестостерона.

Много често се занимаваме със смеси от „екзотични“ билки, за които се предполага, че имат „силно“ стимулиращи свойства, но които имат много минимален или никакъв ефект върху тези, които ги приемат. Някои вещества имат истинско положително влияние (според проучвания и анализи), други са от минимално значение за бодибилдърите, а с трети просто си  „изхвърляме парите“.

Именно това се случи с Tribulus Terrestris, фитоекстрактът, който в продължение на векове в Индия се използва за увеличаване на мъжката и женската плодовитост до такава степен, че веднага привлича вниманието на западната наука. Някои проучвания са установили, че основната активна съставка на Tribulus, протодиосцина (стероидна сапонина), оказва влияние върху нивата на андрогените, което я прави интересна за много компании.  Някои проучвания са установили, че основната активна съставка на Tribulus, протодиосцина (стероидна сапонина), оказва влияние върху нивата на андрогените, което я прави интересна за много компании.

Въпреки това, са правени изследвания върху хора, конкретно върху мъже – спортисти. В резултат на тези проучвания не е забелязана разлика в тестостерона или физическата сила между тези, които са приемали Трибулус и тези, които не са.

След поредица от задълбочени проучвания, свързани с ефективна, забележима и действителна стимулация (а не минимална или временна, далеч от често използваните заблуждаващи твърдения), научната общност потвърди, че Tribulus Terrestris няма ефект върху производството на тестостерон или други андрогенни хормони по такъв начин, че да доведат до „обещаните“ резултати, т.е. забележими ефекти върху физическата сила и процента на мазнините. 

Както винаги, отделът за научни изследвания и развитие на YAMAMOTO Nutrition винаги следи и взема под внимание всяка научна актуализация. Винаги произвеждаме най-добрите продукти със сертифицирано качество на суровините, какъвто е случаят на TestoROL. Той е структуриран с елементи, които са научно доказани с благоприятното си влияние върху физиологичния тестостерон.

Какви съставки има в стимулантите за полова актвност?

Няма „чудотворна билка”, не е добавен елемент от „съмнителен“ произход и нищо не е в резултат от магьосничество. Вътре се съдържат само елементи, които наистина поддържат физиологичната и хормонална активност. Ние включихме Ашваганда като ключов елемент в типологията на най-изучения и акредитиран патент – KSM-66.

Традиционно в източната медицина той е бил използван за подобряване на мъжкото здраве, толкова много, че се е вярвало, че ашвагандата придава сила и мъжественост, характерна за жребеца. Сред многото си действия като мощен адаптоген и ментален тоник, в клиничните човешки изследвания е доказано, че ашваганда е много ефективна за намаляване на физическите и химичните ефекти на стреса, където проучванията показват, че се намалят нивата на кортизол – фактор, който има „антагонистично“ действие спрямо тестостерона, особено на метаболитно ниво.

Доказано е също, че добавките на Ашваганда могат да бъдат ефективни за стимулиране на производството на тестостерон, което трябва да се вземе под внимание при безплодните мъже. Интересно е, че друго проучване отбелязва значително по-голямо увеличение на размера на мускулите след тренировка с тежести и значително увеличение на нивата на тестостерон в сравнение с плацебо групата.

Новият Testorol съдържа аспарагинова D-киселина – аминокиселина, която се формира главно в хипофизата, хипоталамуса и тестисите. Това стимулира производството на сигнални молекули, които от своя страна засилват активността на „пратеника“ на тестиса при хипофиза.

Предимства на Аспарагиновата D-киселина

Аспарагиновата D-киселина е предимно невротрансмитер, концентриран главно в хипофизата (основната ендокринна жлеза) и в епифизата (отговорна за производството на мелатонин, хормона на съня). 

Смята се, че аспартамът изпълнява функция, подобна на тази на пратеника: получава сигнали от хипофизната жлеза и ги доставя директно в клетката на Лейдиг, която след това започва да върши своята работа чрез превръщане на холестерола в тестостерон. В резултат на това, D -аспарагиновата киселина благоприятства производството на тестостерон и подобрява приемането и предаването на съобщения между клетките и тестисите.

Високите нива на L-аспарагинова киселина в мозъка причиняват хипоталамуса да стимулира отделянето на значително по-голям брой гонадотропин-освобождаващи хормони. Съществуват няколко значими проучвания, демонстриращи благоприятното въздействие върху хормоналните нива и плодовитостта при животните и хората. Доказано е, че D-аспарагиновата киселина, взета в продължение на 90 дни последователно, повишава нивата на тестостерон с 30-60% при мъже, които имат проблеми с плодовитостта, както и значително повлиява върху качеството на семенната течност .

Предимства на сминдуха – Fenugreek seed

TestoROL съдържа сминдух (Fenugreek seed), друг фитотерапевтичен елемент, в който интересът е подновен след често противоречиви резултати. Благодарение на съдържанието на фенузид и сапонин, които имат положителен ефект върху ендогенното производство, подобно на тестостерона, те се свързва със същите рецептори, имащи концентрация на фенузид от около 50%.

Fenuside е в състояние да повиши нивата на тестостерон и има подобно действие на тестостерона като стимулант за полова активност. То се свързва с рецепторите и имитира неговите ефекти. Жен-шен Панакс, вероятно най-известният адаптоген в света, често се консумира от мъжете заради неговите сексуални ползи. Въпреки че има много приложения на този мощен корен за двата пола, качеството на афродизиака на корейския женшен (Panax ginseng) се приписва преди всичко на мъжете в традиционната китайска медицина. Той е ценен хилядолетен корен, който увеличава реакционния капацитет на мозъка и надбъбречните жлези като по този начин подобрява съпротивлението на тялото към най-разнообразните „стрес-агенти“ от различни видове, на които е подложен организмът. Това е мощен тоник, който действа на всички системи благодарение на способността си да съживява и укрепва всички системи и органи. Корейският женшен може да бъде полезен за хора, които се възстановяват от различни заболявания и травми. Нещо повече, тя е много добре позната от атлетите заради своите тонични и ергогенни свойства, които подобряват производителността и устойчивостта на умора.

В допълнение към добре познатите качества на афродизиак, неговият благоприятен ефект се наблюдава при поддържане на нивата на тестостерон, балансирани при опити с животни. Особено полезно след дълги периоди на потискане на тестостерона, дължащи се на хипогонадизъм или безплодие. В излседвания е отбелязано също, че корейският женшен може да помогне за подобряване на симптомите на сложната сфера на мъжкото безплодие (наблюдавано е повишаване на подвижността, количеството и качеството на сперматозоидите по време на анализирания период, както и увеличаване на синтеза на тестисите протеини), всичко това, защото женшенът действа както на хипофизната ос, така и на хормоналното и невроналното ниво. Освен това, по време на тежки условия на натоварване, като интензивно обучение, женшен действа върху хипоталамо-хипофизално-надбъбречната ос и по този начин балансира освобождаването на хормони, свързани с регулирането на стреса, така че благоприятства намаляването на нивата на кортизола.

Предимства на магнезий и цинк

За да се осигури правилна физиологична подкрепа за ендокринното производство на организма, магнезият не трябва да се забравя. Този минерал е известен с това, че има различни функции, които са важни за тялото, такива като това, което той изпълнява на мускулно ниво и по отношение на физическото представяне; винаги трябва да имаме предвид, че недостигът на магнезий е свързан с повишаване на търсенето на кислород за пълно подмаксимално упражнение и намалено съпротивление.

На физиологично ниво, хранителни вещества като магнезий и цинк са важни, защото взаимодействат с „анаболни“ хормони и ги поддържат. Напоследък все повече и повече се говори за интересен ефект между магнезий и тестостерон, който е проучен по-задълбочено в изследвания върху хора, показващи, че лицата, които са получавали магнезиеви добавки, могат да се възползват от по-високи нива на тестостерон. Друга интересна точка е, че при спортистите е наблюдавано, че нивата на магнезий и тестостерон са ниски, когато има възпаление и когато ROS се увеличава.

Един спортист, който изпълнява тежки упражнения, също има значително по-висока нужда от цинк и често е необходимо да го допълва, като се има предвид, че цинкът участва в голям брой ензимни процеси с важна роля за растежа и развитието на  неврологичната функция и имунна реакция. Включват се ензими, участващи в синтеза на ДНК и РНК, които регулират процесите на растеж и развитие, регулират имунната функция и участват в храносмилателните и метаболитни функции. Както бе споменато по-горе, адекватните цинкови резерви са положително свързани със серумния тестостерон, а няколко проучвания показват, че недостигът на цинк може доведе до намаляване на синтеза на този хормон.

Проучвания показват, че добавките на цинк могат да повишат нивата на серумните хормони при лица с ниски изходни концентрации (докато при нормални индивиди не се наблюдават подобни подобрения), какъвто може да бъде случаят със спортисти. Въпреки това, администрирането на цинка запазва нивата на тестостерон след интензивна физическа активност. Нива, които иначе биха могли да се намалят и да станат дефицит. Boron е подценен и за най-неизвестния елемент в калциевия метаболизъм и целия хормонален баланс.

Boron е съществен микроелемент за здравето на костите и ставите, чиято основна функция е да гарантира, че калцият се абсорбира добре от организма. Ефектите на Boron върху регулирането на всички стероидни хормони, включително витамин D и половите хормони. 

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Тесторол /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242200946

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 17/03/2022 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 40 таблетки | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 13

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (3 ТАБЛЕТКИ)

Д-Аспарагинова киселина – 700 мг

Семена сминдух – 500 мг

– фуростанолни сапонини – 225 мг

– протодиосцин – 100 мг

Ашваганда екстракт – 300 мг

-витанолиди – 15 мг

Жен-шен екстракт – 200 мг

– гинзеноиди – 40 мг

Магнезий – 56.3 мг (15% *RI)

Цинк – 10 мг (100% *RI)

Мед – 3.6 мг

*RI = Референтни количества

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Целулоза; D-аспарагинова киселина, магнезиев бисглицинат, семена от сминдух (Trigonella fo enum-graecum L.) d.e. 45% фуростанолови сапонини, 20% протодиосцин, KSM-66® As hwagandha [Ашваганда (Withania somnifera (L.) Dunal) корен d.e. 5% витанолиди (съдържа мляко)], женшен (Panax ginseng C.A. Mey.) корен d.e. 20% гинзенозиди, антислепващи агенти: талк, магнезиеви соли н а мастни киселини, силициев диоксид; цинков глюконат, стабилизатор: хидроксипропилцелулоза; фи лмово покритие (глазиращи агенти: хидроксипропил метилцелулоза, глицер ол, шеллак, оцветители: титанов диоксид , железни оксиди и хидроксиди), натриев борат.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Натурален тестостеронов оптимизитор.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Начин на прием: приемайте 3 таблетки в доза с 200 мл вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Допълнителна информация

Тегло0.051 кг

3 отзива за TESTOROL – 40 ТАБЛЕТКИ / 13 ДОЗИ

 1. Сийка

  Помогна на моя мъж отново да бъде тигър в леглото. И няма няма как да не благодаря на тази формула за това.

 2. Петър

  По възстановен се чувствам с продукта след силови тренировки … за либидо не мога да кажа че има огромна разлика, но се усеща, да.

 3. Васил

  Здравейте. На 48 години съм. След ковид силата ми намаля с 50 процента. Тренирам 3 пъти седмично, Работата ми е свързана със ремонти. Не спазвам стриктен хранителен режим. Интересувам се от тестостероновите продукти. Testorol и anabolicboost. Приятелят ми е на 54 години.Тренира от 7 години 6 пъти седмично. Въглехидратите са му около 300 на ден от ориз и картофи. Пилешко 500грама на ден Спазва хр. режим Какво бихте ни предложили от тези два продукта. Благодаря!

  • Belcho Hristov (потвърден клиент)

   Заложете и двамата на Anabolic boost: https://yamamoto.bg/anabolic-boost/ Можете да съчетаете специално вие и с ZMA Pro – той се приема вечер, а Анаболик Бууст през деня. И се погрижете и вие за достатъчно прием на въглехидрати, защото енергията идва от тях.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…