ТОП ЦЕНА!

TESTOROL – YAMAMOTO NUTRITION

(3 клиентски отзива)

48.99 лв.

Наличност: Неналичен

TestoRol е натурална формула, съставена на база билкови екстракти, чрез които драстично ще повишите нивата на тестостерон, ще бъдете адаптогенно подпомогнати и много свежи, след тежки физически тренировки. Умората и отпадналостта в мукулите вече ще е в миналото.

Склад №: 24090089 | Партида: C21502 | Срок на годност: 06/2024 Номер на вписване към БАБХ: Т242200938 | Дата: 17.03.22

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Всеки, който тренира високо интензивни спортове, включително тренировки с тежести, и по-специално бодибилдъри, паур лифтери,кросфитъри и бойни спортове, знаят, че тестостеронът е ключов хормон в медиирането на андрогенни процеси като мускулен растеж, загуба на тегло, повишена сила и някои когнитивно-психологически аспекти.

Освен това, ако тренирате усилено и не се възстановявате напълно, бързо влизате в завихряне на стреса, което ще доведе до „канибализиране на мускулите ви“ и влошаване на ефективността на тренировката, както и до потенциалния риск от нараняване, подложен на заболяване и значително намаляване на ендокринното производство на ценния мъжки хормон.

Списъкът на добавките, предлагани на пазара като „тест-бустери“, т.е. с мощта на стимулиране на този хормон, е изключително впечатляващ и всъщност е „критичен“ фактор за компаниите, произвеждащи добавки, тъй като финансовите залози са много високи. Тесто-усилвателите непрекъснато се разкриват, описани като „агресивни“ и „очарователни“, термини, които служат за напомняне на добре познати допинг лекарства, с „закачливи“ претенции, формули с смеси от екстракт от корен, понякога известни (по-често по-малко ..) и всички придружени от удивителни отзиви.

Това често са просто димни екрани за спортисти, жертви на фалшив подвеждащ маркетинг и с много компании, които предоставят оскъдна реална информация.

Пазарът на тези продукти и оборотът му са ясни, те винаги са на мода. Но наистина ли работят? Всички ли работят?

Приемайте 3 таблетки дневно. На празен стомах.

Сигурни ли сме за това, което купуваме? Наистина ли са подкрепени от науката?

Дългият ми опит в тази област ми казва, обаче, че рано или късно науката се появява на сцената с отговорите и тестовете в полето, като например „илюзорните“ теории за много от тези продукти, които често са в очите. на бурята на закона, поради техните подозрителни и / или незаконни „замърсяващи елементи“.

Ярък пример е въпросът за Tribulus Terrestris, който от години е включен във всички тези видове добавки като най-ефективната добавка за тестостерон, винаги с гарантирани и невероятни ефекти.

Всички бяха очаровани от тази билка с потенциално стимулиращи качества и до известна степен научното объркване остави място за известно количество съмнения и … мистицизъм, като по този начин осигури любопитна алтернатива на всички мъже, които искат да станат все по-големи алфа-мъж както вътре, така и извън залата …

Но каква е истинската история?

Като се има предвид, че се занимаваме с много чувствителна област, където има много икономически интереси в играта, добре е да бъдем ясни и единственият начин да разберем реалността е да разчитаме на науката, която от години изучава последиците от голям брой естествени вещества, които могат да имат отражение върху стимулирането на тестостерона.

Много често се занимаваме със смеси от „екзотични“ билки, за които се предполага, че имат „силно“ стимулиращи свойства, но които имат много малък или никакъв ефект върху тези, които ги приемат, или чиито претенции са невалидни чрез внимателни научни изследвания. Някои вещества имат истинско положително влияние (според проучвания и анализи), други са от малко значение за строителите на тялото, например, а с други … много други вие просто „изхвърляте парите си“.

Именно това се случи с Tribulus Terrestris, фитоекстракта, който в продължение на векове в Индия се използва за увеличаване на мъжката и женската плодовитост, до такава степен, че веднага привлича вниманието на западната наука. Някои проучвания са установили, че основната активна съставка на Tribulus, протодиосцина (стероидна сапонина), оказва влияние върху нивата на андрогените, което я прави интересна за много компании.

Всъщност това доведе до стартирането на много добавки Tribulus Terrestris.

Въпреки това, изследванията са започнали и първите проучвания върху човешките същества са започнали да се появяват, включително конкретни проучвания за мъжете , или за спортисти, които практикуват спорт, като ръгби, и в края на тези проучвания не е възможно да се забележат всяка разлика в тестостерона или физическата сила между тези, които са приемали Трибулус и тези, които не са.

След поредица от задълбочени проучвания, свързани с ефективна, забележима и действителна стимулация (а не минимална или временна, далеч от често използваните заблуждаващи твърдения), научната общност потвърди, че Tribulus Terrestris няма ефект върху хората върху лутеин (LH) или върху производството на тестостерон или други андрогенни хормони по такъв начин, че да имат „обещаните“ резултати, т.е. забележими ефекти върху физическата сила и процента на мазнините.

Както винаги, отделът за научни изследвания и развитие на Ямамото винаги е на преден план и внимателен към света на научните изследвания, като по този начин, като взема под внимание всяка актуализация, работим за производството на най-добрите продукти, със суровини с абсолютно сертифицирано качество, както е случаят за TestoROL, структуриран с елементи, доказани от науката, за да подкрепят реално благотворно влияние върху поддържането на физиологичния тестостерон и подпомагат ендокринното здраве при интензивно обучение.

Няма „чудотворна билка“, не е добавен елемент на „съмнителен“ произход или резултат от магьосничество; само елементи, които наистина поддържат физиологичната хормонална активност. Дълго време поддръжници на този великолепен аюрведичен фитотерапевтичен елемент, ние включихме Ашваганда като ключов елемент в типологията на патента KSM-66, най-изученият и акредитиран патент.

Традиционно в източната медицина тя е била използвана за подобряване на аспектите на мъжкото здраве, толкова много, че ашвагандата се превръща в „миризма на коне“, имайки предвид факта, че поглъщането на билките придава сила и мъжественост на жребеца. Традиционните убеждения настрана, сред многото си действия като мощен адаптоген и ментален тоник, в клиничните човешки изследвания е доказано, че ашваганда може да има положително взаимодействие с тестостерон и мъжка плодовитост.

Като адаптогенна билка, тя е много ефективна за намаляване на физическите и химичните ефекти на стреса, където проучванията показват, че използването на добавка на ашваганда значително намалява нивата на кортизол, фактор, който има „антагонистично“ действие спрямо тестостерона, особено при метаболитно ниво.

Доказано е също, че добавките на Ашваганда могат да бъдат ефективни за стимулиране на производството на тестостерон, което трябва да се вземе под внимание при безплодните мъже. Интересно е, че друго проучване отбелязва значително по-голямо увеличение на размера на мускулите след тренировка с тегло, със значително увеличение на нивата на тестостерон и възстановяване на мускулите в сравнение с плацебо групата, като по този начин се потвърждава по-нататъшно пряко и непряко специфично свойство на това лекарствено растение.

Новият Testorol съдържа аспарагинова D-киселина, аминокиселина, която се формира главно в хипофизата, в хипоталамуса и в тестисите, което стимулира производството на сигнални молекули, които от своя страна усилват активността на „пратеника“ на тестиса при хипофиза.

Това е аминокиселина, която стимулира организма да преобразува холестерола в тестостерон. Аспарагиновата D-киселина е предимно невротрансмитер, концентриран главно в хипофизата (основната ендокринна жлеза) и в епифизата (отговорна за производството на мелатонин, хормона на съня) и се намира също и в клетките на Leydig, или в тези клетки. намиращи се в тестисите, които имат специфичната функция да произвеждат тестостерон и други много важни мъжки хормони.

Смята се, че аспартатът изпълнява функция, подобна на тази на пратеника: получава сигнали от хипофизната жлеза и ги доставя директно в клетката на Лейдиг, която след това започва да върши своята работа чрез превръщане на холестерола в тестостерон, така че в резултат на това, D -аспарагиновата киселина трябва да благоприятства увеличаването на производството на тестостерон, подобрявайки приемането и предаването на съобщения между клетките и тестисите и обратно.

Това не е всичко, обаче, високите нива на L-аспарагинова киселина в мозъка причиняват хипоталамуса да стимулира отделянето на значително по-голям брой гонадотропин-освобождаващи хормони (GnRH), пролактин-освобождаващи хормони (PRFs) и хормони на освобождаване на хормони. (GHRH). Има няколко значими проучвания, демонстриращи благоприятното му въздействие върху хормоналните нива и плодовитостта при животните и особено хората, където е доказано, че D-аспарагиновата киселина, взета в продължение на 90 дни последователно, повишава нивата на тестостерон с 30-60% при мъже с плодовитост проблеми, както и значително да повлияят на качеството на семенната течност .

TestoROL съдържа сминдух (Fenugreek seed), друг фитотерапевтичен елемент, в който интересът е подновен след често противоречиви резултати, благодарение на съдържанието на фенузид, сапонин, който има положителен ефект върху ендогенното производство, което, подобно на тестостерона, се свързва със същите тестостеронови рецептори, когато има концентрация на фенузид от около 50%.

Fenuside е в състояние да повиши нивата на тестостерон и има тестостероноподобно действие, свързва се с рецепторите и имитира неговите ефекти. Жен-шен Панакс, вероятно най-известният адаптоген в света, често се консумира от мъжете заради неговите сексуални ползи. Въпреки че има много приложения на този мощен корен за двата пола, качеството на афродизиака на корейския женшен (Panax ginseng) се приписва преди всичко на мъжете в традиционната китайска медицина. Той е ценен хилядолетен корен, който увеличава реакционния капацитет на мозъка и надбъбречните жлези, като по този начин подобрява съпротивлението на тялото към най-разнообразните „стрес-агенти“ от различни видове, на които е подложен организмът. Това е мощен тоник, който действа на всички системи благодарение на способността си да съживи и укрепи всички системи и органи. Корейският женшен може да бъде полезен за хора, които се възстановяват от различни заболявания и травми. Нещо повече, тя е много добре позната от атлетите заради своите тонични и ергогенни свойства, които подобряват производителността и устойчивостта на умора.

В допълнение към добре познатите качества на афродизиак, неговият благоприятен ефект се наблюдава при поддържане на нивата на тестостерон, балансирани при опити с животни, особено след периоди на потискане на тестостерона, дължащо се на хипогонадизъм и / или безплодие. В човешките проучвания е отбелязано също, че корейският женшен може да помогне за подобряване на симптомите на сложната сфера на мъжкото безплодие (наблюдавано е повишаване на подвижността, количеството и качеството на сперматозоидите по време на анализирания период, както и увеличаване на синтеза на тестисите протеини), всичко това, защото женшенът действа както на хипофизната ос, така и на хормоналното и невроналното ниво. Освен това, по време на тежки условия на натоварване, като интензивно обучение, женшен действа върху хипоталамо-хипофизално-надбъбречната ос и по този начин балансира освобождаването на хормони, свързани с регулирането на стреса, така че благоприятства намаляването на нивата на кортизола.

За да се осигури правилна физиологична подкрепа за ендокринното производство на организма, магнезият не трябва да се забравя. Този минерал е известен с това, че има различни функции, които са важни за тялото, такива като това, което той изпълнява на мускулно ниво и по отношение на физическото представяне; винаги трябва да имаме предвид, че недостигът на магнезий е свързан с повишаване на търсенето на кислород за пълно подмаксимално упражнение и намалено съпротивление.

На физиологично ниво, хранителни вещества като магнезий и цинк са важни, защото взаимодействат с „анаболни“ хормони и ги поддържат, виж по-специално тестостерон и инсулиноподобен растежен фактор (IGF-1). Напоследък все повече и повече се говори за интересен ефект между магнезий и тестостерон, който е проучен по-задълбочено в проучвания върху хора, показващи, че лицата, които са получавали магнезиеви добавки, могат да се възползват от по-високи нива на тестостерон. Друга интересна точка за спортистите, също така е наблюдавано, че нивата на магнезий и тестостерон са ниски, когато има възпаление и когато ROS се увеличава.

Един спортист, който прави много физическа активност, също има значително по-високи нужди от цинк и често е необходимо да го допълва, като се има предвид, че цинкът участва в голям брой ензимни процеси с важна роля за растежа и развитието, неврологичната функция, имунна реакция и растеж. Те включват ензими, участващи в синтеза на ДНК и РНК, ензими, които регулират процесите на растеж и развитие, ензими, които регулират имунната функция и ензими, участващи в храносмилателните и метаболитни функции. Както бе споменато по-горе, адекватните цинкови резерви са положително свързани със серумния тестостерон, а няколко проучвания показват, че недостигът на цинк може дори да доведе до намаляване на синтеза на този хормон.

Проучвания при хора показват, че добавките на цинк могат да повишат нивата на серумните хормони при лица с ниски изходни концентрации (докато при нормални индивиди не се наблюдават подобни подобрения), какъвто може да бъде случаят при спортисти, подложени на интензивно обучение. Въпреки това, администрирането на цинка запазва нивата на тестостерон след интензивна физическа активност, ниво, което иначе би могло да се намали и да стане дефицит. Boron е подценен и за най-неизвестния елемент в калциевия метаболизъм и целия хормонален баланс.

Boron е съществен микроелемент за здравето на костите и ставите, чиято основна функция е да гарантира, че калций се абсорбира добре от организма. Ефектите на Boron върху регулирането на всички стероидни хормони, включително витамин D и полови хормони, чрез модулирането им и повторното балансиране дори на ниските нива на тестостерон при мъжете в андропаузата не трябва да се подценяват.

TestoROL® е добавка, която използва най-добрата наука, която може да предложи и може да демонстрира в областта, без да създава фалшиви илюзии или „илюзорни“ претенции. Той подобрява реакцията на психо-физическия стрес благодарение на подкрепата, която тя осигурява във формата на растителни екстракти и доказани активни елементи. Подобрява състоянието на хормоналната ос на спортистите, които се подлагат на интензивен стрес и по този начин рискуват неблагоприятни ефекти.

3 отзива за TESTOROL – YAMAMOTO NUTRITION

 1. Сийка

  Помогна на моя мъж отново да бъде тигър в леглото. И няма няма как да не благодаря на тази формула за това.

 2. Петър

  По възстановен се чувствам с продукта след силови тренировки … за либидо не мога да кажа че има огромна разлика, но се усеща, да.

 3. Васил

  Здравейте. На 48 години съм. След ковид силата ми намаля с 50 процента. Тренирам 3 пъти седмично, Работата ми е свързана със ремонти. Не спазвам стриктен хранителен режим. Интересувам се от тестостероновите продукти. Testorol и anabolicboost. Приятелят ми е на 54 години.Тренира от 7 години 6 пъти седмично. Въглехидратите са му около 300 на ден от ориз и картофи. Пилешко 500грама на ден Спазва хр. режим Какво бихте ни предложили от тези два продукта. Благодаря!

  • Belcho Hristov (потвърден клиент)

   Заложете и двамата на Anabolic boost: https://yamamoto.bg/anabolic-boost/ Можете да съчетаете специално вие и с ZMA Pro – той се приема вечер, а Анаболик Бууст през деня. И се погрижете и вие за достатъчно прием на въглехидрати, защото енергията идва от тях.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *