Горелката на мазнини Lipoxan – с по-добра формула

Lipoxan – вашият любим продукт ще бъде наличен до дни, след почти 24 месеце отсъствие! Yamamoto Nutrition наскоро ни зарадваха с тази новина, след като обявиха пред всички свои представители по лакации и държави по света, че Lipoxan New Formula е налична за заявки и в продажба. И ние, от Yamamoto TEAM Bulgaria реагирахме светкавично и очакваме първата партида продукти до броени дни!

Какво е Lipoxan?

Lipoxan New Formula е термогенен фет бърнър, който помага за поддържането на баланса и скоростта на обмяна на вещства и контрол над теглото ви.

✔️ формулиран е така, че да гори мазнини при нискокалорични диети, които са в калориен дефицит;

✔️ стимулира и подпомага термогенезата дори и в състояние на покой и продукта не изисква физическа активност, за да заработи след прием;

✔️  формулата съдържа синергично избрани съставки (на 100% натурални и работещи): горчив портокал, зелено кафе, зелен чай, райски зърна и чили екстракт;

Още детайли за Lipoxan New Formula:

От постоянните изследвания на екипа за научноизследователска и развойна дейност на Yamamoto Research идва Lipoxan New Formula, хранителна добавка, разработена за повишаване на термогенезата, стимулиране на метаболизма и подпомагане на отслабването.

Lipoxan New Formula всъщност е функционален съюзник, който да се използва по време на нискокалорични диети, насочени към намаляване на телесното тегло или като помощ при физическа активност. Благодарение на естествената си формула, богата на суровини с доказано действие, Lipoxan New Formula може да подпомогне и стимулира метаболизма и да участва в поддържането на баланса на телесното тегло.

Неговият изключителен състав се отличава със синергичното действие на синефрин, получен от екстракт от горчив портокал, зелено кафе (45% хлорогенни киселини и 5% кофеин), зелен чай, богат на полифеноли и EGCG, безводен кофеин, Екстрактите от зелен чай, зелено кафе и лют червен пипер са специално подбрани заради техния принос за балансиране на телесното тегло (зелен чай), за тяхното тонизиращо и метаболитно подпомагащо действие (зелено кафе) и за стимулиране на метаболизма им (лют червен пипер).

Тези 3 екстракта (зелен чай, зелено кафе, лют червен пипер) имат антиоксидантно действие, докато кофеинът помага за подобряване на концентрацията и повишаване на бдителността. Нека разгледаме подробно как действат растителните екстракти, съдържащи се в Lipoxan New Formula. Синефринът, получен от незрелите плодове на Citrus amarantum (горчив портокал), е симпатикомиметичен амин, използван за целите на отслабването и като стимулант, стимулант и термогенен. Всъщност този екстракт благоприятства мобилизирането на мазнините и намаляването на мастната тъкан, както и намаляването на апетита и стимулирането на основния метаболизъм (предизвиква увеличаване на разхода на калории).

Зеленото кафе, получено от кафеени зърна, които все още не са претърпели печене (изпичане), има висок процент хлорогенна киселина (45%), растителна активна съставка с интересни фармакологични действия, и в по-малка степен от нормалното кафе, кофеин (5 %). Смята се, че хлорогенната киселина може да доведе до различни ползи за здравето, включително модулиране на кръвната захар, антиоксидантен ефект и най-вече регулиране на метаболизма, чрез инхибиране на натрупването на мазнини по време на адипогенезата.

Зеленият чай, богат на катехини, полифеноли и EGCG, може да се похвали с мощно антиоксидантно действие и способност да стимулира липолизата, действайки върху мазнините, разположени в мастната тъкан, за да насърчи тяхното окисление за енергийни цели. Действа и върху термогенезата, повишавайки и стимулирайки метаболизма. Безводният кофеин е мощен стимулант, който помага за подобряване на концентрацията, издръжливостта и физическото представяне. Той действа като увеличава енергията, повишава телесната температура и следователно ускорява метаболизма. Лютият червен пипер съдържа капсаицин, алкалоид с аналгетично и успокояващо действие. Дори ниски дози от тази естествена активна съставка могат да причинят усещането за парене, типично за лютите чушки: този стрес предизвиква бързо освобождаване на адреналин от тялото, което ни кара да се чувстваме много енергични.

След това формулата на Lipoxan се допълва от добавянето на екстракт от Aframomum melegueta (титриран в 6-парадол), известен като райските зърна. Това растение, „гвинейски пипер“, е известно във фитотерапевтичната област със своите стимулиращи и диуретични свойства. Емпиричната употреба на зърната от това растение има за основна цел храносмилателната и чревната сфера, но скорошни изследвания подчертаха други полезни свойства на тези зърна, особено в контекста на загуба на тегло. Много интересни клинични проучвания всъщност потвърдиха, че приемът на райски зърна може постепенно да противодейства на натрупването на мазнини, прикрепяйки се към вече съществуващите телесни мазнини.

Благодарение на тези характеристики Lipoxan New Formula е подходящ за тези, които практикуват редовна физическа активност и/или спазват нискокалорична диета. Приемът на този продукт може да помогне за ускоряване на процеса на отслабване и подобряване на метаболитната активност, насърчавайки намаляването на мастната тъкан. Важно е да се подчертае, че приемът на Lipoxan New Formula винаги трябва да е свързан с активен начин на живот и балансирано хранене и че продуктът е подходящ за вегетарианска и веганска диета.

Приемайте Lipoxan New Formula два пъти дневно – сутрин след сън и до около 14 часа в ранния следобяд, на празен стомах. Единият от приемите за деня може да бъде и преди физически труд, работа или тренировка.