coca cola

Yamamoto TEAM Bulgaria с уникален семинар за Coca-Cola HBC

През изминалия месец февруари, ние участвахме, защото бяхме поканени, на семинар пред всички служители на Coca-Cola HBC. Темата и причината за нашето участие е, служителите на Coca-Cola HBC да получат полезни и правдиви насоки за хранене, спорт и важни лайфстайл съвети за подобряване здравето на всеки.

Ние нямеше как да не участваме, защото самите ние предложихме, в семинара, да бъдат споменати именно продукти на бранда, които и ние лично ползваме в нашето ежедневие и да покажем, че всъщност продуктите на Coca-Cola всъщност не са чак толкова вредни, колкото някои хора се опитват просто да ги изкарат. Сами се убедете в следващите редове.

coca cola

Кои са Coca-Cola HBC?

Кока-Кола ХБК България е най-големият производител на безалкохолни напитки в страната. Компанията навлиза на българския пазар през 1992 г. и оттогава е инвестирала повече от 500 млн. лв. в развитието на българската икономика.
 
Кока-Кола ХБК България е доверен и предпочитан работодател, който се стреми да насърчава служителите си да бъдат себе си, да създават и да празнуват успехите си. В компанията са заети над 1000 българи, които имат възможност да се развиват, работейки за марка №1 в света. Повече от 100 000 физически и юридически лица имат възможност да развиват дейност и да получават доходи като партньори, доставчици или клиенти на Coca-Cola в България.
 
Кока-Кола ХБК България е част от Coca-Cola Hellenic Group – една от най-големите бутилиращи компании на продуктите на The Coca-Cola Company в света и най-голямата в Европа, с присъствие в 29 държави.
coca cola

Какво поискаха Coca-Cola HBC от нас?

Семинар! Беседа … ние веднага сформирахме вътрефирмена среща, на която решихме да дадем нещо повече:

  • семинар на тема какво е здравословно хранене, какво са калориите и кои са видовете макронутриенти?
  • пояснения и повече анализи върху състава и въздействието на продуктите на Coca-Cola върху човешката физиология!

И тук спечелихме вниманието и семинара придоби правилен фокус:

coca cola

Как продуктите Coca-Cola могат да се интегрират в ежедневието ни?

coca cola

За семиниарът се бяхме подготвили перфектно:

  • PowerPoint презентация
  • точки по които да се движим
  • научни доказателства, които да изложим и веднъж завинаги разбием мита, че продуктите на Coca-Cola са вредни!

Всичко, което се прави с незнание е вредно за ЗДРАВЕТО НИ!

След като посочихме кое е основата на здравословното: а именно, калориите ни, защо трябва да ги следим, защо трябва да ядем и протеин и мазнини и въглехидрати, посочихме, че именно Coca Cola имат различни видове вода – със слабо съдържание на минерали и с нормално такова.

Т.е. засегнахме частта хидратация. Защо водата е важна, от колко вода имаме нужда и т.н. Засегнахме темата с кофеиновите напитки и за важността на кофеина в тялото ни – какво той причинява, как влияе на общата физиология.

Разгледахме и газираните напитки на бранда, споделихме от опита ни и на база наука, кога именно една обикновена Coca Cola, със захар, може да се консумира и до какви вътреклетъчни промени същата ще предизвика като реакции.

Алкохолът – оказа се, че има клинични дози, които по-скоро помагат за нервната система, от колкото да вредят. Разгледахме в тази подточка и ролята на стреса като фактор … 

Семинар с огромно онлайн присъствие!

coca cola

Ние сме професионалисти и нас не ни интересуват бройката хора. Но … след семинара разбрахме, че онлайн са ни слушали и гледали над 400 човека, служители на бранда. И при това, обикновени слижители и такива с високи постове в компанията. Нашият извод е, че когато се говори за здраве, трябва да се отнесем сериозно, а не просто под формата на семинар, да излезем и да си кажем нещата.

Ето затова, отделихме и време за въпросите на самите участници  – физически и онлайн такива. Заваляха питания към нас по теми свързани с модерни и погрешно наложени като работещи диети теми, получихме и запитвания за калориите, как правилно се пресмятат, съвети при хипофункции на щитовидната жлеза и така познатито автоимунно заболяване Хашимото и др.

Как да ни поканиш и ТИ на семинар?

Не отлагай, а инвестирай повече в своят собствен човешки ресурс и капитал - твоите служители! А ние ще ги обучим, те да са по-здрави, дейни, витални и продуктивни. Ще превърнем обучението в предизвикателство!