Yamamoto TEAM Bulgaria с два златни и един сребърен медал

Два златни и един сребърен медал спечелиха състезателките на СК „Кобра“ (Стара Загора), клуб представляващ нашият бранд Yamamoto TEAM Bulgaria, при участието си на най-силния турнир „Купа Classic Fitness“, който се проведе във град Варна, през изминалия уик-енд. Треньор и главен виновник за тези отличия е Тихомир Трифонов и Деян Стоев – респективно треньори на Жаклин и Даниела.

Жаклин Белева от СК „Кобра“ (Стара Загора) се представи силно при участието и спечели златен и сребърен медал.

Жаклин участва в дисциплината жени Бикини Фитнес 169 см.и съвсем заслужено спечели златен медал. Тя извоюва среброто при девойките на Оупън бикини фитнес.

Вторият златен медал спечели Даниела Бойкова при жените на Бикини Фитнес до 164 см. Поздравяваме треньорския екип, а на шампионките ни – ЧЕСТИТО ЗЛАТО!

Отлично представяне на момичетата ни в този силен турнир, който е след републиканското първенство. Сега за клубът ни предстои участие на държавния шампионат за мъже, жени, юноши и девойки, който ще се проведе на 16 и 17 септември в град Карлово, добави Тихомир Трифонов.

Отлично представяне на момичетата ни в този силен турнир, който е преди републиканското първенство. Сега за клубът ни предстои участие на държавния шампионат за мъже, жени, юноши и девойки, който ще се проведе на 16 и 17 септември в град Карлово.