IMUGEN ® EKINA3- 30 ТАБЛЕТКИ / 30 ДОЗИ

(2 клиентски отзива)

14.99 лв.

Наличност: Наличен

Imugen ® е хранителна добавка, съдържаща витамин С, цинк и екстракти от ехинацея с патент Ekina3. Витамин С и цинкa допринасят за нормалната функция на имунната система и предпазват клетките от оксидативен стрес. А екстрактите от ехинацея подобряват функцията на дихателните пътища.

Склад №: 2409089 | Партида: C20585 | Срок на годност: 04/2023

3 налични

Разфасовки:

Описание

Imugen ® е хранителна добавка, съдържаща витамин С, цинк и екстракти от ехинацея. Витамин С и цинка допринасят за нормалната функция на имунната система и предпазват клетките от оксидативен стрес. Цинкът допринася за нормалната когнитивна функция, докато витамин С помага за намаляване на умората. Ехинацея поддържа естествената защита на дихателните пътища.

Достатъчно е да приемате всеки ден по 1 таблетка, с 300 мл вода.

Освен това, Imugen съдържа екстракт от ехинацея (3 различни вида екстракти под формата на Ekina3 ® патент за запазване активността на растителните агенти), който поддържа естествената защита на тялото и функционалността на дихателните пътища. Ekina3®, патентован продукт, се състои от три различни форми на ехинацея: корените и въздушните части на Echinacea purpurea (L. Moench), корените и въздушните части на Echinacea pallida (Nutt) и корените на Echinacea angustifolia (DC), които гарантират много по-мощен растителен и натурален стрес, за да реагира тялото ни подобавящо и адекватно, а именно – висок имунен отговор.

2 отзива за IMUGEN ® EKINA3- 30 ТАБЛЕТКИ / 30 ДОЗИ

  1. Светла

    Бях с настинка и с този продукт много бързо усетих подобрения.

  2. Здравка Недялкова

    Продуктът е много ефективен . Полезен е за здравето на подрастващите младежи и девойки.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *