EPADEX – 30 ТАБЛЕТКИ / 15 ДОЗИ

27.99лв.

Наличност: Наличен

Epadex ® е билков продукт за нормалната функция на черния дроб, съдържа: артишок, Desmodio, куркума и силимарин с много висока абсорбция.

✔️ артишок;

✔️ десмодий;

✔️ куркума;

✔️ силимарин;

Партида: C22153 | Срок на годност: 07/2025 SKU: 4926266003462

1 налични

Описание

Epadex ® е новият продукт на Yamamoto® Research, който използва синергията на някои ценни природни елементи, които действат в подкрепа на нормалната функция на черния дроб и от пречистваща гледна точка, като му помага в различните му основни дейности на нивото на нашето тяло, на основата на: артишок, Desmodio, куркума и силимарин с много висока абсорбция. Някога много рядък зеленчук, днес артишокът се отглежда широко в региони с умерен зимен климат. Вече познато през шестнадесети век, то е едно от най-подходящите растения за насърчаване на черния дроб, храносмилателните и пречистващите функции на тялото. Силимаринът е най-известното природно вещество за подпомагане на чернодробната функция и пречистване на организма, а също така е и един от най-изследваните растителни екстракти с известни механизми на действие.

Силимаринът обикновено се използва за здравето на черния дроб и нормалното функциониране. За да се повиши ефикасността на действието на Sillimarin, в Epadex® има версия, която използва формата на Фитозома (в комплекс с лецитин) „Sillimarina Fitosoma®“, като транспортно средство, което гарантира ясно намаляване на бионаличността. (Фокусът е върху екстрактите от плодове от бял трън (Silybum marianum (L.), които съдържат предимно силимарин, изомерно съединение на силибинин, изозилибинин, силикристин и силидианин.)

Сред най-потенциално активните природни вещества за насърчаване на физиологичната функция на черния дроб, наскоро се появи Desmodium Adscendens, африканско многогодишно и катерещо растение, родено в много тропически райони на Южна Америка, Африка и Азия, това растение се използва широко в Перу, Бразилия, Боливия , Камерун, Гана, Гвинея. Благодарение на интереса на френски лекар, д-р П. Тубери, той навлезе в общата западна практика, който откри таланта си през 1965 г., когато беше в Камерун, практикувайки в религиозна болница. След като се завръща във Франция, в сътрудничество с колега фармацевт, Тюбери започва да изучава задълбочено биохимичните механизми. Впоследствие, благодарение на изследванията, този билков елемент е одобрен във Франция и в много други западни страни. Куркумата остава едно от онези естествени вещества, чиято многостранна стойност може да се похвали с множество изследвания. Тази подправка със специфичен характерен аромат, която е била част от аюрведичната медицина от хилядолетия, е свързана с поддържащия капацитет за насърчаване на физиологичната функция на черния дроб. Предвид известните силни трудности на куркумата да бъде напълно бионаличен и следователно да може да се похвали със своите свойства.

Epadex® съдържа версията Curcugreen ™ BCM-95®, специален 100% патент, смесен с екстракт от куркума, който използва досие от над 68 клинични проучвания и 15-годишно наблюдение за контрол на безопасността на качеството. Числото „95“, което характеризира патента „Curcugreen ™ BCM-95®“, се отнася до степента на стандартизация до 95% от комплекса куркуминоидно-етерични масла, което позволява уникална абсорбция и синергия на действие, което показва изключителна бионаличност от 7 до 9 пъти по-висока от тази на най-разпространените екстракти от куркума при 95% стандартизация. Използваната куркума е без ГМО и не съдържа помощни вещества или изкуствени оцветители, без глутен и не съдържа дрожди, нишесте, млечни продукти и соя.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Епадекс /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303467

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 14/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 30 таблетки | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 15

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (2 ТАБЛЕТКИ)

Артишок екстракт – 300 мг

от който кафеоилхинова к-на – 15 мг

Екстракт десмодий – 200 мг

Бял трън екстракт – 66 мг

от който силимарин – 35

Всичко куркуминоиди от турмерик (Curcugreen™) – 66.3 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Пълнители: целулоза, дикалциев фосфат сух екстракт от артишок (Cynara scolymus L.) листа 5% кафеоилхинова киселина, сух екстракт от бял трън [плод от бял трън (Silybum marianum (L.) Gaertn.) 17,5 % силибин, глазиращ агент: соев лецитин], сух екстр акт от дезмодиум ( Desmodium adscendens (SW.) DC.) листа, общи куркуминоиди от куркума Curcugreen™ (Curcuma longa L.) коренище, антислепващи агенти: силициев диоксид магнезиеви соли на мастни киселини.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За нормална работа на черния дроб.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Приемайте по 2 таблетки на ден с вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Допълнителна информация

Тегло0.033 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “EPADEX – 30 ТАБЛЕТКИ / 15 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *