CAFFEINE SUSTAINED RELEASE – YAMAMOTO NUTRITION

40.00лв.

Наличност: Неналичен

Caffeine Sustained Release е кофеин с удължено действие и усвояване, хранителна добавка, подходяща за възрастни. Кофеинът помага за подобряване на концентрацията и повишаване на бдителността. Микрокапсулираната форма, тя осигурява дълготрайната абсорбция на съставката.

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Caffeine Sustained Release е кофеин с удължено действие и усвояване, хранителна добавка, подходяща за възрастни. Кофеинът помага за подобряване на концентрацията и повишаване на бдителността. Микрокапсулираната форма осигурява дълготрайна абсорбция.

Микрокапсулирането на кофеин в липидна среда позволява бързото му транспортиране и се абсорбира по- бързо, но след това се освобождава в кръвния поток по контролиран и постепенен начин, като допълнителната полза е да не се оставя лош вкус в устата, без да се използват специални химически добавки. Кофеинът е един от най-популярните и стимулиращи концентрацията агенти, използвани и оценени в областта на спорта.

Всички спортисти могат да се възползват от многобройните си функции, които не са ограничени до стимулиращия ефект върху централната нервна система, на фокус, но кофеинът също може да бъде валидна подкрепа за издръжливост, за най-добро възприятие на мускулната контракция и по-голяма толерантност към болката и след тренировка, без да се забравя влиянието му върху термогенезата, което често го виждаме като компонент в така наречените добавки за “изгаряне на мазнини”.

Приемайте от 1 до 2 капсули дневно.

След като се абсорбира, кофеинът се свързва с аденозиновите рецептори, които, стимулирани от аденозин, водят до седация и релаксация на централно ниво, действайки като конкурентен антагонист. Последият резултат е повишаване на сърдечната честота и перфузията на кръвта, както и значително увеличение на бдителността.

Той има многобройни различни ефекти на нивото на биохимията в нашето тяло, който се простират и до повишаване на активността на някои невротрансмитери като допамин и ацетилхолин.

Допаминът оказва значително влияние върху нивото на концентрация и настроение, но и много повече; ние знаем добре как увеличава отделянето на катехоламини през симпатиковата нервна система, стимулиращо увеличаване на сърдечния ритъм, притискане на повече кръв към мускулите и сигнализиране за отделянето на глюкоза в кръвта от черния дроб.

От известно време научните изследвания предлагат многобройни проучвания, демонстриращи ефектите от неговия прием на устната кухина на биохимично и метаболитно ниво в нашето тяло: от увеличаване на сърдечната честота до окисляване на мастни киселини, повишаване на прага на внимание и на психичната енергия на отстраняването на по-голям фокус и до по-голямо повишаване на прага на болката.

Като приемаме най-традиционните форми като безводен кофеин (или само кафе като напитка), ние ще имаме бързо усвояване с еднакво бърз и преходен ефект. Микрокапсулирането на кофеин в липидна среда позволява бързото му транспортиране и абсорбиране бързо, но след това се освобождава в кръвния поток по контролиран и постепенен начин, като допълнителната полза е да не се оставя лош вкус в устата, без да се използват специални химически добавки.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CAFFEINE SUSTAINED RELEASE – YAMAMOTO NUTRITION“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *