прием на протеин на прах

Протеините на прах са само за културисти? Нека разбием това невярно твърдение още сега!

Почти сме сигурни, че сте чували това „твърдение“ поне веднъж! Нали? Проблемът наистина е реален и идва от хора, които нямат опит и познание по тази тема … това е причината да съществуват всъщност невярните твърдения.

От друга страна, ние приемаме тези „теми“ като повод да се даде не контра, а повече аргументи и насърчаване да се ползват проетини на прах, ето, вижте ги и тях:

 

Уточнение преди да продължим?

Всички протеини на прах, които ще разгледам в настоящия материал ще са от спектъра на Yamamoto Nutrition, защото те са най-добрите – по качество, пивкост и усетени ползи. 

Всички протеини на прах, които ще разгледам тук са и тествани, опитани и не подлагайте споделеното под съмнение.

Протеините на прах не изместват балансираното и рационално хранене, но го допълват, добавяйки стойност, която ще и разгледам в този материал. Да започваме …?

Протеини на прах за деца? Да!

За да чвучим достоверно, ние избрахме да започнем веднага с примери и логично обяснение на много неща. Това работи, ние сме лоялни така към вас, читатели, потребители и потенциални фенове на бранда, а и към нас самите, като консултанти. Защото преди всичко ние сме такива – споделяме опита си и познанието ни, на последно място сме търговци – представляваме бранд доказал се през годините и зарадвал стотици хиляди клиенти по цял свят. 

Протеините на прах за деца се използват винаги при нужда от допълване на белтъчините в менюто и диетата на малчуганите. Базови формули, са намирали и ще намират приложение в диетата на децата (диета не тълкувайте с глад) защото динамиката на ежедневието ни вече е такава, че добавките под формата на протеини на прах става необходимост. Дори казано и не със съжаление. 

Но с уточнение: броят протеинови шейкове не трябва да е повече от броят твърди хранения за деня! 

Какви протеини на прах са ползвали децата до сега, например:

  • Hiro Blend – матрица от протеини, за допълване белтъчинните нужди за деня;
  • Endo Pro –  растителен протеин, който да допълни нуждите на растителен профил аминокислини, при доминираща месна храна;

Стигало се е до избор и на протеини от различен клас суровини, например сме давали на деца протеини от телешко месо, за да оеднаквим например приема на растителен с животински протеин и т.н.

Кои са всички видове протеини наYamamoto Nutrition?

Протеини на прах за тийнеджъри? Да!

Тук отново препоръчваме горепосочените протеини, като можем да добавим и такива, за преди и след тренировки, защото повечето младежи, момчета и момичета, слава Богу спортуват, редовно. Ето затова, ние препоръчваме т.нар. бързи протеини. Те не могат да бъдат на 100% замествени от твърдата храна, защото например един суроватъчен протеин е до 40-тата минута в мускулните клетки, докато порция пилешко филе – до 90 минути. 

  • Ultra Whey Complex – за преди и след физически натоварвания;
  • Muscle Whey Complex – за преди и след физически натоварвания;
  • Iso-Fuji – за преди и след физически натоварвания;

Протеини на прах за хора на зряла възраст? Да!

Това са хората с активно ежедневие, работа и нужди. Затова, тук спектъра от продукти, започва с:

  • About Breakfast –  заместителят на закуски или допълващият с протеин закуската продукт;
  • Mangusta & Perfect Body – функционалните протеини, заместители на хранене, ако сте в движение. Използват се, за да не се пропуска хранене и така, да не се забави обмяната на вещества. Тук припомняме, че в заглавието, протеините на прах, не са само за културисти. А тях ще ги разгледаме по-долу!

Протеини на прах за възрастни? Да!

Възрастните хора са малко предубедени към добавките изобщо и често ние общуваме с техните деца и внуци. те закупуват продуктите за своите родители, които забележете, чувстват слабост, забелязва се осезаема мускулна дистрофия понякога от подценяването на протеините изобщо, в диетата. Затова до тук споменатите продукти са и използвани и като наши препоръчки, доста често. 

Протеини на прах за хора с оплаквания? Да!

Протеините на брах се използват като задължителна добавка и в следните казуси:

  • при бременност: когато се наблюдава ниско тегло на плода в утробата на майката. Тогава, лекарите препоръчват протеини за бременни Но тъй като такава номенклатура няма и не съществува, ние препоръчваме протеини като  About Breakfast или Hiro Blend. 
  • при захарен диабет: когато незнаещия диабетик използва основно въглехидратни храни в своя план ан хранене, протеините тук са жизнено важни. Матричните или мицеларните казеинови продукти са задължителни. Тяхната интеграция още по-плавно държи нивата на кръвна захар стабилни.
  • при следоперативно лечение: когато човек е претърпял операция, усещането за поднормено тегло или дистрофия е причина да се обърне и тук внимание на протеин на прах. 
  • след химилечение, настинка или травма – добавянето на протеин, който е и ресурс за образуването на бели кръвни телца (тъй като клетките са основно протеинови структури) е абсолютно задължителен и това осезаемо се усеща в посока по-висок имунитет, възстановяване и т.н.

Протеини на прах за спортисти? Да!

прием на протеин на прах

Ние работим с атлети от професионалния спектър и обожаваме, когато ни служат и ни се доверят. Например, атлети използвали следните продукти …

… усещат максимално възстановяване, защото това са едни от най-добрите хидроизолати създавани някога! 

Вместо извод:

Протеините под формата на прах са задължителни продукти в модерния и нов облик на ежедневие за работещия човек, атлет и подрастващ млад индивид.

Накратко показахме причини и подбуди, поради които сме и ще препоръчваме протеини на прах, но разбира се от най-висок клас.

А колкото до всички останали марки и брандове – добре че съществуват, за да направят нашите клиенти разликата.