MANGUSTA – YAMAMOTO NUTRITION

(1 клиентски отзив)

7.99 лв.

Наличност: Наличен

MANGUSTA на YAMAMOTO NUTRITION е:

✔️ пълноценен и питателен заместител на хранене от следващо поколение за максимална функционалност;

✔️ 27 g суроватъчен протеин изолат на порция, сертифицирани Isolac ® и Carbelac ® и с креатин с качество Creapure ®;

✔️ продукт с различни източници на въглехидрати MOODcarb ® и Palatinose ® с нисък гликемичен индекс за постепенно освобождаване с течение на времето;

✔️ продукт за постоянна енергийна подкрепа без риск от гликемични пикове;

✔️ осигурява лесно храносмилане поради наличието на храносмилателни ензими и пробиотици;

Склад №: 24090089 | Партида (Vanilia): C20B673 | Срок на годност: 05/2025

Склад №: 24090089 | Партида (Hazelnut): C21B807 | Срок на годност: 04/2025

Разфасовки:

Описание

Отделът за научноизследователска и развойна дейност на Yamamoto Nutrition има удоволствието да ви представи MANGUSTA: „Meal Replacement“, който представлява истинска революция в концепцията за „заместител на хранене“ за спортисти, търсещи най-доброто от хранителните вещества в удобна прахообразна смес.

MANGUSTA е заместител на хранене от новата ера, който представлява концепцията и функционалността на истински пълноценен и високо питателен заместител на хранене, без добавяне на прости захари, малтодекстрини или хидрогенирани мазнини, с изключително внимание към качеството на избраните суровини, истинската хранителна стойност на макронутриентите и днес с особено внимание към гликемичния контрол и не върху количеството въведени калории или „само“ чувството за ситост, а върху качеството на това, което приемаме, за да финализираме най-добре резултатите, които търсим.

заместител на хранене

MANGUSTA е балансиран заместител на хранене, който „подхранва“ по цялостен начин, подходящ както за тези, които искат да въведат ценни калории с висока хранителна сила за подпомагане на мускулния растеж, така и за подпомагане на диети, които насърчават загуба на тегло, благодарение на пълната комбинация от макронутриенти и микроелементи, състоящи се от:

  • различни протеинови източници с много висока биологична стойност с бърза абсорбция и компонент с постепенно освобождаване на аминокиселини (Isolac ® суроватъчен протеин изолат, Carbelac ® концентрат и казеини)
  • различни източници на въглехидрати, осигуряващи контролиран гликемичен индекс без риск от гликемични и инсулинови пикове (modcarb ® зърнена смес и Palatinose ® Isomaltulose)
  • смес от мазнини от средноверижни, моно- и полиненаситени мастни източници; микронизиран креатин с качество Creapure ®
  • храносмилателни ензими и пробиотици
  • 16 витамина и минерали

Използването на заместители на храна днес често е свързано с диети за отслабване или е свързано само с ограничения във времето и практичност, или в миналото заместителят на хранене „MRP“ е бил използван за въвеждане на калории за спортисти, които са търсили по-удобен начин да увеличат своите прием на микроелементи посредством течни смеси, които да се пият без (относително) допълнително натоварване на храносмилателната система. Това обаче означаваше увеличаване на калориите, което също така благоприятства тенденцията към по-голямо натрупване на мастна тъкан и задържане на вода, тъй като беше въведено дори значително претоварване с прости захари или малтодекстрини или усещане за голяма тежест и храносмилателни затруднения.

Целта на заместителя на хранене предлага много повече, благодарение на тази иновативна формула от изследванията и разработките на Yamamoto Nutrition, която е помислила не само за количеството, но и за качеството на типа макронутриенти, ние сме в състояние да получим истински заместител на хранене, с по-добра гликемична стабилност, по-малко склонност към натрупване на мазнини или задържане на вода, благоприятства по-голямо чувство за ситост, без да утежнява храносмилането, удовлетворявайки всички, които се нуждаят от бърза ежедневна храна, доставяща протеини, мазнини и въглехидрати по балансиран начин за тези, които търсят оптимално състояние на фитнес, за атлети в онези фази на тяхното обучение с висок калориен прием, когато пиенето става по-лесно, отколкото яденето.

Всичко това в отсъствието на прости захари, сгъстители или „празни“ калории като полиалкохоли, но с калории и хранителни вещества за задоволяване на всяка нужда. Изследванията и разработките на Yamamoto nutrition направиха възможно изследването и разработването на тази оптимална комбинация от хранителни вещества, използвайки най-добрите суровини.

Използвайте по 1 пакет дневно, като заместител на хранене.

За да се компенсират 27 g, съставляващи протеиновия прием на порцията, не може да има по-добър избор от комбинирането на протеинови източници с много висока биологична стойност, богати на биоактивни фракции и които могат да имат постепенно и продължително освобождаване на аминокиселини, и които също са силно смилаеми. Като източници на протеин ние се позоваваме на ISOLAC ® като отличен суроватъчен протеин изолат, богат на незаменими аминокиселини, необходими за мускулния растеж, с наличие на биоактивни фракции като имуноглобулини и лактоферин, много ниско съдържание на лактоза и мазнини. CARBELAC ® суроватъчен протеин концентрат с високо съдържание на ценни микроелементи, много важни за мускулния растеж и възстановяване. Тъй като протеиновите източници, получени от суроватка, имат доста бърз капацитет за храносмилане, усвояване и освобождаване в кръвния поток, част от млечен казеин се включва за поддържане на продължително освобождаване на аминокиселини между храненията.

Една от характеристиките на тази нова концепция за заместител на хранене се крие във въглехидратните източници, които съдържа. Заместителите на храна от „старото поколение“ се характеризираха с висока концентрация на въглехидрати с преобладаване на малтодекстрини, които, макар и сложни въглехидрати, имат висок гликемичен индекс, които, особено ако се приемат в определени количества, не са освободени от гликемични спадове, храносмилателни затруднения и стомашно-чревни проблеми, да не говорим за наличието на прости въглехидрати, които допълнително усложняват нещата, особено относно склонността към натрупване на задържане на вода и мазнини. MANGUSTA съдържа два вида въглехидрати от ново поколение, под формата на MOODCARB ® и PALATINOSE ®, за да се осигури постоянно гликемично снабдяване с течение на времето, без прекомерни инсулинови пикове, с приятен вкус, засищащ и лесен за смилане. ModCarb ® е смес, формулирана от шест органични зърнени храни без глутен: овес, амарант, елда, чиа, просо и киноа, считана за уникален продукт в сравнение с всички други зърнени храни, истинска „суперхрана“, тъй като претърпява уникална механична ( неензимен) процес, който буквално разрушава клетъчната стена и освобождава силно разтворимата матрица от хранителни вещества, създавайки свободно течащ хидроколоиден материал, който също подобрява профила на вкуса и текстурата на готовия продукт. PALATINOSE ® или „изомалтулоза“*, дизахарид, състоящ се от глюкоза и фруктоза, получен от захарно цвекло. Този вид въглехидрати има много приятен вкус и може да се използва в храната за замяна на трапезната захар. Изомалтулозата има характерни свойства, като например нисък гликемичен индекс от 32 поради много силната химическа връзка между молекулите глюкоза и фруктоза, която характеризира дизахарида, който се разгражда трудно и бавно. Следователно това е идеален въглехидрат, който да се използва като заместител на хранене, тъй като се усвоява много бавно и получената глюкоза се освобождава в кръвния поток в малки количества, без да причинява гликемични и инсулинови скокове, което също го прави оптимална съставка за тези, които страдат от инсулинова резистентност, метаболитен синдром и диабет.

На базата на MCT масло, масло от авокадо и ленено масло за осигуряване на балансирано количество средноверижни мазнини, моно- и полиненаситени мазнини, с омега 3 и омега 6 в правилните пропорции за поддържане на физиологично ниво на холестерола, подпомагайки поддържането на сърдечно-съдовото здраве , контрол на кръвната захар и благосъстояние на кожата.

CREAPURE ® – най-добрата форма на микронизиран креатин монохидрат на международния пазар по отношение на чистота и разтворимост. Храносмилателни ензими и пробиотици: за подобрена храносмилателна ефективност и усвояване на микроелементите, които приемаме, поддържайки деликатния стомашно-чревен тракт здрав. Съдържа до 16 витамина и минерала за поддържане и поддържане на метаболитните реакции на тялото в правилната физиология, особено в случай на високи изисквания, като например при спортисти.

Допълнителна информация

Разфасовка

1 саше/доза

Вкусове

Ванилия, Лешник

1 отзив за MANGUSTA – YAMAMOTO NUTRITION

  1. Трифон

    Изключително доволен съм. Малко странна консистенция, но много балансирана сладост и засища. Което и търсех! Благодаря Ви за коректността и подаръка в поръчката ми.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *