neil hill

НОВА СЕРИЯ ПРОДУКТИ YAMAMOTO – NEIL HILL APPROVED

Здравейте на всички! Бързаме да ви споделим, че в ичключително кратък срок ще имаме в наличност чисто новата серия на  Yamamoto Nutrition – тази на Neil Hill (доказан треньор и личност, част от екипа на компанията!

Серията ще носи името Neil Hill Approved и тук, в нашият сайт очаквайте както първия продукт – Infusion Elite, който вече сме заявили, така и всички останали попълнения. Затова, до съвсем скоро … можете да оставите вашите е-мейли, за известие при наличност и така ще можем да доставим първо на вас всички ваши поръчки!

neil hill

Infusion-ELITE е създаден продукт и ще бъде един от главните герои на новата линия за напреднали спортисти от серията на Yamamoto Nutrition – Neil Hill Approved, за да предостави много бързо и най-доброто от аминокиселинно-протеиновия материал по отношение на качеството и биологичната стойност на спортиста, който се нуждае от най-бързия и възможно най -ефективното възстановяване на мускулите, благодарение на наличието на протеинова смес от няколко силно смилаеми източника и бързо усвояване. 

Когато тренираме, знаем, че в мускулната тъкан се създават редица травми, пряко свързани с интензивността на нашата тренировка. И ако тренираме усилено, за да постигнем целите си, тези разкъсвания, истинските травми, трябва да бъдат поправени възможно най-скоро. Разграждането на мускулните влакна и последващата реконструкция се сближават в процес, известен като „протеинов оборот“.

Infusion-ELITE осигурява бързо и без да натоварва храносмилането, протеинов материал с най-добра биологична стойност, който да бъде доставен за синтеза на нов протеин, за да стартира процесите на възстановяване на мускулите възможно най-скоро, благодарение на комбинацията от различни протеинови смеси при различни нива на освобождаване , „смес“, базирана на източници с бързо, свръх бързо и по-постепенно усвояване:

  • изолат от суроватъчен протеин, получен от кръстосана микрофилтрация и микрофилтрация (Volactive® UltraWhey XP)
  • яйчен протеин от яйчен белтък
  • хидролизиран протеин казеин (PeptoPro®)
  • хидролизиран протеин суроватъчен изолат (Optipep ® 90 DH4)

Суроватъчен протеинов изолат (WPI), получен от кръстосана микрофилтрация, който е най-доброто, което може да бъде получено технологично за отстраняване на лактозата и липидите от суроватката, което позволява средно съдържание на протеин от 90%, като същевременно позволява да се поддържа целостта на протеиновата матрица който не е денатуриран, осигурявайки наличието на биоактивни фракции, които определят качеството и стойността на този източник на протеин. Известният протеин, получен чрез кръстосана микрофилтрация, е лесно смилаем и осигурява бързо усвояване на аминокиселините, което корелира с наличието на „инсулиногенни“ аминокиселини (аргинин, фенилаланин, изолевцин, левцин, лизин, валин).

neil hill

Обратно към раздел „Новини“