Разпродажба!

FLOGORIN – YAMAMOTO RESEARCH

42.99 лв.

Наличност: Наличен

Flogorin ® е хранителна добавка на базата на куркуминоиди, босвелия и джинджифил с много висока бионаличност, действаща в синергия и допринасяща заедно за решителното подобряване на функционалността на ставите и физиологичната подвижност.

2 налични

Описание

В днешно време природата, благодарение на научните изследвания, ни осигурява нутрицевтични елементи с висока фитоактивна активност, които могат да допринесат за функцията на ставите. Естествените вещества като куркумин и босвелия показват много интересна ефективност по отношение на приноса към функцията на ставите. Изследванията ни позволиха да ги имаме във високо абсорбиращи се версии, напълно естествени формулировки, които преминават лесно през червата, без да активират или инхибират фаза I и II на черния дроб. Наличието на джинджифил допълнително благоприятства по-ефективната бионаличност на всички вещества, тъй като той е мощен „био-подобрител“ на молекулите.

Този проблем с абсорбцията и относителната бионаличност е фактор, който трябва да се вземе предвид, тъй като често е ограничение на много активни съставки от растително естество, които се абсорбират слабо в червата (например Tumeric, когато се приема през устата като подправка ).

Flogorin® е хранителна добавка на базата на куркуминоиди, босвелия и джинджифил с много висока бионаличност, действаща в синергия и допринасяща заедно за решителното подобряване на функционалността на ставите и физиологичната подвижност.

Коренището на куркума е изследвано в световен мащаб през последното десетилетие заради многобройните и потвърдени съвместни функции. Многобройни авторитетни изследвания подчертават активността на коренищата на куркума върху ставната система. Куркуминоидите са в основата на това противовъзпалително действие, което води до използването на растението от тези, които искат да допринесат за функцията на ставите.

Flogorin® специално съдържа много известната и най-изучаваната версия „Curcugreen ™ BCM-95®“, получена чрез определен процес на екстракция, който включва групата на куркуминоидите, присъстващи в корена и етеричните масла, включително (Ar) -Турмерон.

Числото „95“, което характеризира патента „Curcugreen ™ BCM-95®“, се отнася до степента на стандартизация до 95% от комплекса куркуминоидно-етерични масла, което позволява уникална абсорбция и синергия на действие, което демонстрира изключителна бионаличност от 7 до 9 пъти по-висока от тази на най-разпространените екстракти от куркума при 95% стандартизация. Това вещество има досие от над 50 клинични проучвания и уникално 15-годишно наблюдение за контрол на безопасността на качеството.

Куркумата в този продукт е без ГМО и без никакви помощни вещества или изкуствени оцветители.

Като 100% без глутен, Flogorin® не съдържа дрожди, нишестета, млечни продукти и соя. Смолата от босвелия насърчава функцията на ставите и противодейства на локализираните състояния на напрежение.

Смола от дъвка, богата на киселини, тетрациклични киселини и полизахариди, се извлича от Boswellia, допринасяйки за функционалността на ставите.

Flogorin® съдържа силно бионалична версия на Boswellia, патента Biosfered, BosLiQ®, силно бионаличен течен екстракт с уникални характеристики в сравнение с други подобни форми, характеризиращ се с наличието на киселини и техните естери и с наличието на големи количества AKBA.

Джинджифиловото коренище под формата на сух екстракт, титруван до 5% в гингероли, допълнително благоприятства функцията на ставите, противодействайки на локализираните състояния на напрежение.

Основните съставки на етеричното масло са сесквитерпеновите въглеводороди (отговорни за типичния аромат). Известен със своя остър вкус, джинджифилът е изследван през последните десетилетия и заради своите анти-гадене и храносмилателни характеристики.

Съвместното и синергично приложение на тези три природни елемента във Flogorin® значително допринася за нормалната функция на ставите.

НАУЧНИ РЕФЕРЕНЦИИ:

Джинджифилът инхибира растежа на клетките и модулира ангиогенните фактори в раковите клетки на яйчниците Публикувано онлайн 20 декември 2007 г. doi: 10.1186 / 1472-6882-7-4 Дженифър Роуд, №1 Int Immunopharmacol. 2012 февруари; 12 (2): 368–377. Инхибиране на NF-? B сигналния път от аналога на куркумина, 3,5-бис (2-пиридинилметилиден) -4-пиперидон (EF31): противовъзпалителни и противоракови свойства Anlys Olivera, e coll. J Хепатол. Авторски ръкопис; достъпно в PMC 2016 септември 1. Публикувано в окончателно редактирана форма като: J Hepatol. 2015 септември; 63 (3): 661–669. Куркуминът ефективно инхибира онкогенната NF-kB сигнализация и ограничава характеристиките на стволостта при рак на черния дроб Jens U. Marquardt, 1 e coll. J Hepatol, 2004 г. декември; 41 (6): 926-34. Куркуминът инхибира активирането на NF-kappaB и намалява тежестта на експерименталния стеатохепатит при мишки. Leclercq IA1e coll. Arterioscler Thromb Vasc Biol. 2008 февруари; 28 (2): 272-7. Epub 2007, 21 ноември. Противовъзпалителни и антиатерогенни ефекти на инхибитора на NF-kappaB ацетил-11-кето-бета-босвелиева киселина при мишки ApoE – / -, предизвикани от LPS. J Nat Prod. 2009 август; 72 (8): 1533-7. doi: 10.1021 / np900227x. Куркуминът инхибира стимулираната от ACTH и ангиотензин II секреция на кортизол и Ca (v) 3.2 ток. Enyeart JA1, Liu H, Enyeart JJ. Куркуминът като мощен и селективен инхибитор на 11ß-хидроксистероид дехидрогеназа 1: Подобряване на липидните профили при третирани с високо съдържание на мазнини диети Guo-Xin Hu, # 1 Han Lin, # 2 Qing-Quan Lian, 2 Shu-Hua Zhou, 1 Jingjing Guo, 2 Hong-Yu Zhou, 1Yanhui Chu, 3 и Ren-Shan Ge2,4, * Boswellia serrata – Научен Преглед на употребата, дозировката, страничните ефекти … https://examine.com/supplements/boswellia-serrata/ Биол Фарм бик. 2004 октомври; 27 (10): 1679-82. Сравнение на ефектите на Sho-hange-ka-bukuryo-to и Nichin-to върху нивата на човешки плазмен адренокортикотропен хормон и кортизол при продължително излагане на стрес. Katagiri F1, Inoue S, Sato Y, Itoh H, Takeyama M.

добавка за стави
Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “FLOGORIN – YAMAMOTO RESEARCH”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *