simona renzetti

Интервю със Simona Renzetti | Лицата на Yamamoto Nutrition

Продължаваме да се свързваме с атлетите и лицата на Yamamoto Nutrition. Последно разговаряхме, буквално и за съжаление за кратко със Simona Renzetti – известен DJ в реални свят и шампионка в състезаниятя бикини фитнес на елитните турнири. Ето какво специално тя сподели за бранда, защо е избрала Yamamoto Nutrition и сме избрали някои от най-интересните й снимки, които описват Симона като личност.
simona renzetti

Здравей Симона, как си? Знаем, че не си в състезателен режим? Какво правиш през последните месеци?

Здравейте момчета, супер съм и много добре се чувствам! Винаги работя с Yamamoto като техен посланик и винаги използвам тези продукти и добавки!

Не ми предстоят състезания, но винаги спазвам балансирана диета и тренировки с цел здравословен начин на живот, като винаги се грижа за тялото си. Yamamoto Nutrition винаги проучва продуктите си с най-високо качество за своите добавки.

Използвам ги от година, аз горещо ги препоръчам и ползвам както, когато се подготвям, но и когато просто спазвам здравословни навици. Продуктвата гама има огромен избор от видове продукти за тези цели. 

simona renzetti

Защо Yamamoto Nutrition? И ще те видим отново на сцената?

Избрах Yamamoto Nutrition, защото според мен е буквално най-доброто качество в момента във света и защото е част от ежедневието ми от години! Състезанията бяха невероятна част от моя живот, с което съм супер горда, за сега не искам да се състезавам повече, но … никога не казвай никога. В момента целта ми е да популяризирам здравословния начин на живот с правилните интеграции и правилния начин на обучение.

И ти си пословична с диетичните рецепти обаче, да?

Оооо … да! Аз съм доста известна с моя супер подходящ десерт за диети и определено ще направя материал за вас, много скоро!

Нещо, с което да сме ти полезни, като екип, тук, от България?

Мисля, че вече вършите страхотна работа там, споделяйки информацията и в България, което е много важно. 

"Ние от Yamamoto TEAM Bulgaria ще продължаваме да ви запознаваме с всички останали личности от Yamamoto Nutrition и за нас е истинска чест, че именно те ни подкрепиха в тази инициатива и оказват такъв съпорт. От името на всички ни, благодарим!"